Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingslæge til Afdeling for Epidemiologisk Forskning ved Statens Serum Institut

SSI

Storkøbenhavn
Oprettet:
06-02-2019
Udløber:
19-02-2019

Om os
Afdeling for Epidemiologisk Forskning bidrager til Statens Serum Instituts (SSI) opgaver ved at udføre epidemi-ologisk forskning på højeste internationale niveau med fokus på sygdommes risikofaktorer, årsagsforhold, behandling og prognose.

I Afdeling for Epidemiologisk Forskning har vi et mangeårigt tæt samarbejde med kliniske forskere. Gennem koblingen af klassisk grundvidenskabelig årsagssøgende epidemiologi med klinisk forskning stræber vi efter at bidrage med ny og patientrelevant indsigt i sygdommes grundlæggende natur. Vores forskningsprojekter tager udgangspunkt i data (herunder biologiske prøver) fra patient- og befolkningsbaserede populationer samt data fra de nationale danske registre.

Vi søger en afdelingslæge til at styrke og udvikle ovenstående forskning med særligt fokus på styrkelse af forskning, der kombinerer tørre og våde data. Endvidere ønsker vi at styrke den kliniske forskning via et tætte-re samarbejde med klinikere indenfor relevante specialer.

Dit arbejde
Dine primære arbejdsopgaver er opbygning af forskningsaktiviteter indenfor det ovennævnte område. Du vil skulle lede forskning, som anvender såvel tørre og våde data samt være med til at styrke afdelingens forsk-ningssamarbejde med det kliniske område. Derudover vil du varetage supervision og faglig ledelse af forskere (specialestuderende, ph.d.-studerende, post.doc).

Din uddannelse, erfaring og dine personlige kvalifikationer
Vi forventer, at du er uddannet læge med klinisk erfaring, og at du forskningsmæssigt er på lektorniveau. Du har en ph.d.-grad og betydelig dokumenteret erfaring indenfor klinisk og genetisk epidemiologi. Du har desu-den erfaring med basalforskning, herunder erfaring med laboratoriebaseret forskning.

Vi forventer endvidere, at du har et bredt netværk blandt såvel forskere som klinikere, og at du er vant til at skrive ansøgninger og herigennem tiltrække eksterne bevillinger.

Vi lægger vægt på, at du er ambitiøs, målrettet, initiativrig, omhyggelig, har gode samarbejdsevner og at du er dygtig til at supervisere og lede yngre forskere.

Vi tilbyder
En stilling med et alsidigt og udfordrende indhold, hvor du får mulighed for at opbygge en forskningsgruppe, der kombinerer anvendelsen af tørre og våde data. Vi lægger vægt på at fremme et spændende og dynamisk fagligt miljø med stor interaktion på tværs af afdelingens aktiviteter. Der vil være mulighed for selv at udvikle jobindholdet afhængig af individuelle forudsætninger og ønsker.

Om ansættelsen
Du vil blive ansat som afdelingslæge efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Yngre Læger (YL).

Kontakt os gerne
Få mere at vide om stillingen ved at kontakte administrerende direktør, professor Mads Melbye på mme@ssi.dk eller telefon 3268 3163.

Er du interesseret?
Klik på ”Søg stillingen” og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 8 og uge 9.

Praktisk information
Oprettet:
06-02-2019
Udløber:
19-02-2019
Kviknummer:
LJA-70465601
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Sundhed
Beliggenhed
Lignende job
Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43
Storkøbenhavn
Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43
Storkøbenhavn
Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43
Storkøbenhavn
Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43
Storkøbenhavn