Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Flere køreprøvesagkyndige søges til Østjyllands Politi

Østjyllands Politi, Hovedstation, og Rigspolitiet

Østjylland
Oprettet:
05-02-2019
Udløber:
17-02-2019

Aarhus, Randers og Grenaa, Østjyllands Politi

Er du uddannet prøvesagkyndig? Og vil du være med til at kvalitetssikre kommende bilister? Så kan det være dig, vi søger til en af de ledige stillinger som prøvesagkyndig hos Østjyllands Politi. Vi søger køreprøvesagkyndige til både deltid og fuldtid.

OM STILLINGEN
I Færdselssektionen vil vi levere køreprøver på et højt fagligt og servicemæssigt niveau. Vi har et godt samarbejde, hvor faglig sparring og erfaringsudveksling indgår som en naturlig del af hverdagen.

Din primære arbejdsopgaver er at planlægge og afholde køreprøver i kategori B og teoriprøver, hvorunder du også fører tilsyn.

Der kan være behov for, at du derudover deltager i løsning af andre færdelsrelaterede opgaver.

OM DIG
Du er uddannet prøvesagkyndig til minimum kategori B samt har færdselsmæssige kompetencer på højt niveau.

Vi forventer, at du har indgående kendskab til undervisningsplaner, lektionsplaner, kørekortbekendtgørelsen og retningslinjer for køreprøver.

Du er stærk i både skriftligt og mundtligt dansk.

Som person er du serviceminded, fleksibel og har gode samarbejdsevner. Du er engageret og proaktiv, således at du på eget initiativ tilegner dig den nyeste viden indenfor området. Du har gode menneskelige egenskaber og formår at indgå i en konstruktiv dialog.

Ansættelsesforhold
Du ansættes på overenskomstvilkår i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale for overenskomstansatte i politiet under Politiforbundets forhandlingsområde.

Stillingen er på op til 37 timer pr. uge, hvorfor der også er mulighed for at blive ansat på deltid. Størstedelen af arbejdstiden vil ligge i dagtimerne på hverdage. Det kan forekomme, at du må afholde køreprøver i aftentimerne og i weekender.

Dit ansættelsesområde er Østjyllands Politi med tjenestestederne; Aarhus Politigård, Ridderstræde 1, 8000 Aarhus C; Randers Politistation, Dragonvej 1, 8900 Randers; og Grenaa Politistation, Nordhavnsvej 1, 8500 Grenaa.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes, og at denne kan opretholdes under hele din ansættelse.

Opstart: Tiltrædelse i stillingen vil ske snarest muligt samt efter aftale.

Kontakt
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Politikommissær Lars Bisgaard på tlf. 5116 3810 mellem kl. 09.00 og 13.00 på hverdage.

Når du søger et job i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere stillinger i politiet, skal du lægge en ansøgning og CV ind i systemet pr. ansøgt stilling. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilken stilling du søger.

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge, uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Du kan finde mere information om politiet på www.jobipolitiet.dk.

Praktisk information
Oprettet:
05-02-2019
Udløber:
17-02-2019
Kviknummer:
LJA-70435874
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Undervisning og pædagogik,
Transport og logistik
Beliggenhed
Lignende job
Arkitektskolen Aarhus
Østjylland
Arkitektskolen Aarhus
Østjylland
SCT MARKUS KIRKE V/E LUND SØRENSEN
Østjylland
Erhvervsakademi Dania (Arvikavej 2A, Skive)
Vestjylland