Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du uddannet forsker? Og brænder du for, at dine forskningsresultater hurtigt skaber værdi i praksis?

University College Nordjylland

Nordjylland
Oprettet:
01-02-2019
Udløber:
15-02-2019

Professionshøjskolen UCN søger to nye adjunkter/lektorer, der skal undervise på pædagoguddannelsen og forventes at bidrage til forskning indenfor følgende forskningsfelter med betydning for pædagoguddannelsens vidensgrundlag:

  • Børn og unges læring
  • Udsathed og chanceulighed
De to stillinger ønskes besat senest pr. 01.04 2019 eller snarest muligt. Stillingerne er faste fuldtidsstillinger og med tjenestested i Aalborg.

Dine arbejdsopgaver vil være en blanding af undervisning og vejledning på pædagoguddannelsen, udvikling og forskning tilknyttet uddannelsen og UCNs forskningsprogrammer samt gennemførelse af relevante efter- og videreuddannelsesopgaver. Du kan forvente 25 % forskningstid i dit første ansættelsesår efter godkendelse af forskningsoplæg eller ved godkendelse af igangværende projekt.

Stillingerne kan indebære opgaver som foregår på University College Nordjyllands forskellige afdelinger i Nordjylland tillige med opgaver hos UCNs samarbejdspartnere i den pædagogiske profession, i forskningsnetværk og hos andre nationale partnere.

Du bliver tilknyttet pædagoguddannelsens grundfaglighed samt tilknytning til specialisering indenfor skole- og fritidspædagogik eller specialisering i social- og specialpædagogik.

Vi lægger generelt vægt på følgende faglige profil:
  • Videnskabelige kvalifikationer
  • Professionsuddannelse med videreuddannelse på master- og/eller kandidatniveau eller kandidatuddannelse i relevante fag
  • Kendskab til den pædagogiske profession

Ansøgningen skal indeholde
  • Motiveret ansøgning
  • Opdateret CV
  • Eksamensbevis
  • Fuldstændig publikationsliste med markering af de vedlagte publikationer, der ønskes taget i betragtning ved bedømmelsen. Der må maksimalt vedlægges 5 publikationer
  • Dokumentation for undervisningsmæssige kvalifikationer
Det forudsættes, at ansøgere til stillingerne har videnskabelige kvalifikationer som ph.d. eller tilsvarende videnskabelige kvalifikationer. Vi forventer, at du er optaget af at skabe værdi for det pædagogiske arbejde både gennem tilrettelæggelse og gennemførelse af undervisning i vores professionsbacheloruddannelse og udvikling af uddannelsens vidensgrundlag. I pædagoguddannelsen arbejdes der i teams omkring undervisningen, og der forskes i tæt samarbejde med pædagoguddannelsens docenter og øvrige lektorer.

Pædagoguddannelsen har i de seneste år øget sin forskningskapacitet samt styrket det vidensbaserede indhold i undervisningen. I løbet af 2019 forventes desuden iværksat en større forskningsindsats omkring dagtilbudspædagogikken.

Vi kan tilbyde et udviklingsorienteret miljø, hvor vi brænder for at være en vigtig velfærdsaktør i Nordjylland og uddanne dygtige pædagoger for fremtiden. Vi er optaget af at fastholde et godt arbejdsmiljø sammen i et miljø, hvor der i perioder er travlt.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er omfattet af Bekendtgørelse om stillingsstruktur for undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.


Ansættes du som adjunkt, vil du indgå i et lektorkvalificeringsforløb. Ansættelse som lektor forudsætter positiv lektorbedømmelse i henhold til de fastsatte regler om lektorbedømmelse ved professionshøjskoler. Ansættelse er i henhold til gældende overenskomst for Akademikere i staten.

Yderligere oplysninger
Ansættelsessamtaler forventes gennemført 25.02 2019

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til studieleder Gitte Orlowitz på tlf.: 7269 0559 eller mail: GOR@ucn.dk eller studieleder Jesper Jensen på tlf.: 7269 0714 eller mail: JEJE@ucn.dk.

Læs mere om Professionshøjskolen University College Nordjylland på www.ucn.dk.

Interne og eksterne ansøgere behandles samtidig.


Professionshøjskolen UCN arbejder med uddannelse, udvikling og innovation inden for business, pædagogik, sundhed og teknologi. Vi har ca. 9.500 studerende på erhvervsakademi- og professionsbacheloruddannelser, over 8.000 kursister og studerende på efter- og videreuddannelse og ca. 950 ansatte. UCN's aktiviteter er fordelt på en række adresser i Aalborg, Hjørring og Thisted.

Praktisk information
Oprettet:
01-02-2019
Udløber:
15-02-2019
Kviknummer:
LJA-70280276
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Undervisning og pædagogik,
Forskning og udvikling
Beliggenhed
Lignende job
Arkitektskolen Aarhus
Østjylland
Arkitektskolen Aarhus
Østjylland
SCT MARKUS KIRKE V/E LUND SØRENSEN
Østjylland
Erhvervsakademi Dania (Arvikavej 2A, Skive)
Vestjylland