Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Miljøstyrelsen søger en studentermedhjælper til §3 teamet i enheden Arter & Naturbeskyttelse

Miljøstyrelsen

Fyn
Oprettet:
01-02-2019
Udløber:
17-02-2019

Miljøstyrelsen søger en naturfaglig studentermedhjælper til opgaver med screening og sagsbehandling af plansager ift. planlægningstemaer inden for natur, samt opgaver i forbindelse med naturbeskyttelseslovens regler om generelt naturbeskyttede områder (§3 beskyttet natur). Du vil komme til at arbejde i §3 teamet i enheden Arter & Naturbeskyttelse, som bl.a. arbejder med Natura 2000, naturbeskyttelseslovens §3, habitatdirektivets bilag IV-arter og fredede arter mv.

Dine arbejdsopgaver

Dine arbejdsopgaver vil især omfatte:

 • Screening af plansager, herunder især kommuneplantillæg og kommuneplanforslag og VVM-sager, med henblik på at vurdere varetagelsen af de statslige naturinteresser i det grønne danmarkskort mv. (jf. Oversigt over nationale interesser i kommuneplanlægningen) og udarbejdelse af bemærkninger til kommunernes planlægning
 • Opgaver i forbindelse med naturbeskyttelseslovens §3 om generelt beskyttede naturtyper, herunder revision af hjemmeside, besvarelse af henvendelser, mødeforberedelse og afholdelse, referatskrivning mv.

Din profil
Vi lægger vægt på at du:
 • Er udadvendt og har let ved at indgå i samarbejde med andre
 • Har en bachelor inden for biologi, geografi, tek-sam, landskabsforvaltning eller beslægtede fag
 • Er grundig, selvstændig og systematisk i løsningen af dine opgaver
 • Har interesse for og fagligt kendskab til naturområder og vilde arter tilknyttet det åbne land
 • Gerne kendskab til GIS på brugerniveau
 • Har kendskab til planområdet og naturbeskyttelsesområdet

Vi tilbyder
 • En spændende arbejdsplads med gode muligheder for at få indsigt i og erfaring med nogle af Miljøstyrelsens arbejdsområder
 • Gode udviklingsmuligheder inden for en stor og politisk organisation
 • Dygtige kolleger og mulighed for samarbejde med andre studentermedhjælpere

Løn- og ansættelsesvilkår
Arbejdstiden er gennemsnitligt 15 timer om ugen, gerne med start 1. marts 2019. Din arbejdstid vil kunne tilrettelægges med en vis fleksibilitet efter nærmere aftale.

Aflønningen sker i henhold til gældende overenskomst.

Tjenestestedet vil være Englandsgade 25, 5000 Odense C. Du skal være indstillet på, at der vil være en del rejseaktivitet til København i forbindelse med oplæringen frem til at hele den centrale del af styrelsen samles i Odense ved udgangen af april 2019. Rejsetiden vil være en del af din arbejdstid og styrelsen vil betale dine rejseudgifter. Ved udgangen af april 2019 vil dit tjenestested være Tolderlundsvej 5, 5000 Odense C.

Yderligere oplysninger
Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, kan du kontakte: AC-fuldmægtig Anders Yde Halse på mail: ayhal@mst.dk eller på tlf. 2325 1685 eller Funktionsleder Gitte Silberg Poulsen på mail: gsp@mst.dk eller tlf. 2213 8660.

Sådan søger du stillingen
Du søger stillingen online ved at sende din ansøgning, CV, uddannelsesbevis m.m. senest den 17. februar 2019.

Vi forventer at holde samtaler torsdag den 21. februar 2019 i Odense.

Miljø- og Fødevareministeriet betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge.

Miljøstyrelsen er en del af Miljø- og Fødevareministeriet. Vi er statslig myndighed for natur, vand og miljø og arbejder for at sikre en bæredygtig balance mellem beskyttelse af natur og miljø, benyttelsen af naturressourcer og gode rammer for borgere og virksomheder. Vejen til en rig natur, et sundt miljø, og gode, grønne rammer for borgere og virksomheder går via åbenhed og dialog, for vi tror på, at de bedste miljøløsninger findes, hvis vi samarbejder med alle interessenter. Dialog med kommuner, borgere, erhvervsliv og andre myndigheder er centralt i vores arbejde. Miljøstyrelsen har ca. 900 medarbejdere fordelt på hovedkontoret og 10 enheder over hele landet.

 

Praktisk information
Oprettet:
01-02-2019
Udløber:
17-02-2019
Kviknummer:
LJA-70279911
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområder:
Kontor og administration
Beliggenhed