Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Marketingkonsulent til spændende uddannelsesinstitution

Mercantec

Midtjylland
Oprettet:
30-01-2019
Udløber:
16-02-2019

Kan du skrive skarpe, vedkommende og interessante tekster?

Og kan du bevare overblikket over en lang række forskellige kampagner og initiativer på tværs af en uddannelsesinstitution med mange målgrupper?

Mercantec søger en marketingkonsulent til vores kommunikationsafdeling, der i samarbejde med kollegerne og Mercantecs ledelse vil være med til at udtænke og udføre en strategisk og kontinuerlig kommunikationsindsats både internt og eksternt samt på alle kommunikationsplatforme.

Stillingen
I rollen som marketingkonsulent skal du samarbejde tæt med chefer, ledere og medarbejdere i alle Mercantecs afdelinger. Blandt andet deltager du ved udarbejdelsen af og opfølgning på afdelingernes markedsplaner, hvilket er med til at give dig et godt udgangspunkt for at udarbejde den årlige plan for kommunikationsafdelingens aktiviteter og udnytte afdelingens ressourcer optimalt.

Du koordinerer den daglige drift af afdelingen i samarbejde med chefen for afdelingen og med udgangspunkt i skolens strategi.

Konkret består dit arbejde i:

  • Daglig koordinering af aktiviteterne i afdelingen
  • Planlægning og gennemførelse af kampagner
  • Planlægning og gennemførelse af uddannelsesmesser, Åbent Hus arrangementer, Info-aftener mv.
  • Kampagnebudgetter og opfølgning på afdelingens generelle budget
  • Marketingmaterialer til både print og digitalt
  • Aftaler med grafiske bureauer og medier
  • Diverse administration af web, intra og SoMe i samarbejde med kollegerne

Vi søger
En kollega med god erfaring inden for området kommunikation såvel fagligt som økonomisk. Erfaring med Drupal er en fordel, men ikke et krav.

Som person er du udadvendt og opsøgende. Du har god energi, og du opleves positiv og imødekommende. Du har gennemslagskraft, og du sørger for, at deadlines overholdes, ligesom du sikrer relevant og systematisk opfølgning på igangværende projekter.

Du får
Et spændende og vidtfavnende marketingjob i en kommunikationsafdeling med 2-3 faste kolleger. Din berøringsflade dækker bredt i organisationen, og målgrupperne spænder fra folkeskoleelever (og deres forældre), over voksne faglærte til virksomheder inden for både det private og offentlige segment.

Det med småt
Der er tale om en fast stilling på fuld tid. Løn og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation.
Tiltrædelse snarest muligt efter aftale. Det primære arbejdssted er i Viborg.

Hvis du har lyst til at høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte chef for Unge og Erhverv Stine Damborg på telefon 2177 3223.

Du søger stillingen via knappen til højre på siden. Ansøgningsfristen er den 16. februar 2019, og vi planlægger at holde samtaler den 20. februar 2019.

Alle interesserede opfordres til at søge uafhængigt af personlig baggrund.

Praktisk information
Oprettet:
30-01-2019
Udløber:
16-02-2019
Kviknummer:
LJA-70221254
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Media
Beliggenhed
Lignende job
Arkitektskolen Aarhus
Østjylland
Arkitektskolen Aarhus
Østjylland
SCT MARKUS KIRKE V/E LUND SØRENSEN
Østjylland
Andre jobs fra samme virksomhed