Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teamleder til Plejecenter Nørremølle Nord/Vest

Bornholms Regionskommune

Bornholm
Oprettet:
29-01-2019
Udløber:
17-02-2019

Da lederen på  Nørremølle Nord/Vest, har valgt at søge nye spændende udfordringer, har vi brug for en ny leder i Center for Ældres lederteam i plejecenterafdeling  Klippebo, Lunden, Nørremølle og Toftegården.

Nørremølle Nord/Vest er primært en somatisk plejecenterafdeling med 42 boliger og plads til alle typer af ældre mennesker med forskellige fysiske, psykiske og sociale behov. Der er ca. 45 medarbejdere tilknyttet teamet. Der er tilknyttet Leve-bomiljø køkkener som er indbefattet i ledelsesopgaven.

Der er 2 teams på Nørremølle, hvoraf Nord/Vest er det ene.  Der er således et naturligt sparringsfællesskab med lederkollega og medarbejdere i det andet team, Nørremølle Øst.

Nørremølles formål er at være et plejecenter hvor livet leves. Hvor beboere, deres familier og medarbejdere i fællesskab skaber et miljø, der er båret af en respektfuld, venlig og tålmodig omgangstone. Den enkelte beboer skal fortsat være ”herre i eget hus” og kunne bibeholde egne vaner og traditioner, hvorfor plejecentret til hver en tid, skal være præget af de beboere, der bor der.

Personalet, som har flere fagligheder, skal arbejde rehabiliterende, så beboerne kan fastholde eller udvikle deres færdigheder så længe som muligt. Beboeren er eksperten i sit eget liv, hvorfor vi selvfølgelig respekterer selvbestemmelsesretten. Der skal være en konstant dialog mellem medarbejder og beboer om, hvilke ønsker og forventninger, beboeren har til livet/hverdagen/denne dag og hvordan de i fællesskab, i samarbejde med beboernes familier/netværk og evt. frivillige kan få opfyldt så mange ønsker som muligt.

Kan du se dig selv i ovenstående miljø og samtidig tilbyde det, vi leder efter - så er det måske dig, der er vores nye lederkollega.

Vi søger en leder med sundhedsfaglig uddannelse, eller anden relevant uddannelse, med dokumenteret og solid ledelseserfaring indenfor det sundhedsfaglige område og som

  • har ledelseserfaring, diplomuddannelse i ledelse, eller ønsket om at erhverve den
  • har viden om og erfaring med arbejdet med gerontologi, mennesker med demens og psykiatriske lidelser
  • har en stærk sundhedsfaglig profil, der vil arbejde med at skabe et højt sundhedsfagligt niveau samt høj kvalitet i opgaveløsningen
  • besidder vilje til at deltage aktivt, sammen med medarbejderne, i bestræbelserne på at leve op til teamets formål og Bornholms Regionskommunes ældre- og værdighedspolitik
  • formår at lede, vejlede og udvikle medarbejderne til samarbejde og samskabelse på en anerkendende måde, i tværfaglige miljøer- med udgangspunkt i opgaven omkring den enkelte beboer
  • har gode kommunikative færdigheder - som både kan være coachende, lyttende og handlekraftig
  • er ansvarlig for at sikre driften og få mest ud af den afsatte økonomiske ramme
  • vil deltage aktivt i at udvikle et sparringsfællesskab med afdelingens øvrige ledere og alle lederne i Center for Ældre.

Nørremøllecentret

Nørremøllecentret er en del af Center for Ældre. Center for Ældre rummer, ud over Bornholms Regionskommunes plejecentre også hjemmeplejen og myndigheds- og tilsynsfunktionen på ældreområdet. Centrets formål er at udvikle ældreplejen og arbejde for et helhedssyn på kommunens ældre ved at fokusere på den enkeltes styrker og ressourcer, og altid ved medinddragelse af den enkelte ældre. På Bornholm understøttes beboernes ret til at ”leve længst muligt i eget liv” af kommunens Ældre- og værdighedspolitik. Det betyder et stærkt fokus på den enkeltes livskvalitet og værdighed, samt retten til at kunne skabe en aktiv og meningsfyldt hverdag i hjemlige omgivelser.

Stillingen er en fuldtidsstilling uden højeste arbejdstid og ønskes besat pr.  1. april 2019 eller snarest derefter.

Du refererer til Plejecenterlederen for afd. Klippebo, Lunden, Nørremølle, Toftegården.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter principperne i lokal løndannelse. Der vil blive indhentet børneattest og straffeattest ved ansættelse.

Praktisk information

Send din ansøgning og CV samt  dokumentation for uddannelse, via vores rekrutteringsserver, sådan at vi har modtaget den senest den 17. februar 2019.

Ansættelsessamtaler vil foregå i uge 8 og 9.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Lene Olsen på 5692 4673 / 3018 0527

Center for Ældre  

Center for Ældre er en af Bornholms største arbejdspladser med sine ca. 1.000 ansatte, og vi er blandt de fremmeste i Danmark indenfor vores område. En høj faglighed og villighed til at tænke utraditionelt og innovativt fører ofte til, at vi finder nye perspektivrige løsninger.

Med et konstant fokus på det enkelte menneske som eksperten i sit eget liv, arbejder vi blandt andet med Borgernær Dokumentation, hvor journalføringen sker i nuet, sammen med borgeren og indtastes elektronisk på enten PDA, tablet og/eller computer. I Center for Ældre arbejder vi tværfagligt og rehabiliterende med udgangspunkt i borgerens mål, ønsker og drømme.

Vi samarbejder på tværs af centrets enheder med borgerne, deres familier og et stort netværk af frivillige. Det sker for at kunne imødekomme den enkeltes ønske om at leve et helt, aktivt og meningsfuldt liv - med så stor grad af selvstændighed og selvbestemmelse som muligt.

Hvis du bliver en del af holdet hos Center for Ældre, får du masser af muligheder for selvudvikling og uddannelse. Sammen med dig tror vi på at vi kan få vores visioner for fremtiden og værdier for hverdagen til at leve.

Drømmer du om at bo og arbejde på Bornholm?

Målt på naturscenerier og kulturarv er Bornholm Danmarks rigeste kommune. Beregnet i minutter eller kilometer er vi ganske tæt på hovedstaden, men opgjort i sol, klipper og sandstrande - eller i tryghed, nærvær og livskvalitet - er vi en helt anden verden. Vi ved, at potentielle tilflyttere har brug for information, råd og vejledning, og derfor er du velkommen til at kontakte vores tilflytterkonsulent, Rune Holm. Han kan bl.a. fortælle, hvordan han kan hjælpe med at skaffe et job til din ægtefælle.

Kontakt Bornholms tilflytterkonsulent Rune Holm, 31 21 88 80, rh@bornholm.biz, Læs mere på http://næstestopbornholm.dk/

Bornholms Regionskommune

Bornholms Regionskommune er en stor organisation med ca. 3.500 medarbejdere, og samtidig en unik kommunal arbejdsplads: Vi udgør en region for sig og arbejder med strategier og projekter, som danske kommuner normalt ikke kan. Vi har ansvar for områder som turisme og erhvervsudvikling, og står selv for internationale samarbejder og EU-programmer. Som den eneste kommune i landet har Bornholm sit eget Vækstforum og egen regional udviklingsplan, og vi har visionære planer for øens fremtid. Ikke mindst drømmen om at skabe et CO2-neutralt samfund baseret på bæredygtig og vedvarende energi.

På http://www.brk.dk kan du læse mere om Bornholms Regionskommune.

På http://www.brk.dk/taetsammen kan du læse om projekt Tæt sammen, hvor vi sætter fokus på kultur, fælles identitet og samarbejde, ved at beskrive de mange former for samarbejde i 12 fortællinger om regionskommunen.

Praktisk information
Oprettet:
29-01-2019
Udløber:
17-02-2019
Kviknummer:
LJA-70181497
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Socialvæsen,
Sundhed,
Ledelse
Beliggenhed