Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teamleder

Danmarks Tekniske Universitet

Storkøbenhavn
Oprettet:
11-01-2019
Udløber:
27-01-2019

Vil du være med til at videreudvikle en solid økonomiorganisation med et stærkt navn? Har du lyst til at arbejde med projektregnskaber og driftsøkonomi i en veletableret kultur? Søger du kollegaer med et højt fagligt niveau og motiveres du af en stor kontaktflade til DTU's videnskabelige personale, så er dette måske jobbet for dig.

Vi søger i Afdelingen for Økonomi og Regnskab (AØR), Sektion F en teamleder til at varetage den daglige sparring og ledelse af den ene teamgruppe på ca. 10 project controllere ud af hele sektionens i alt 27 medarbejdere. Sektionen varetager den samlede økonomistyring af spændende forskningsprojekter både nationalt og internationalt, for følgende institutter og enheder på DTU:

 • DTU Aqua
 • DTU Management Engineering
 • DTU Kemiteknik
 • Afdelingen for Studerende og Uddannelse (AUS)

De fire enheder har tilsammen mere end 850 mio. kr. i indtægts- og omkostningsstyring.

Dine opgaver bliver bl.a.:
 • At sikre institutternes forskningsprojektregnskaber udarbejdes til tiden overfor bevillingsgiver og at kvaliteten i regnskabsføringen hele tiden holdes på det højeste niveau.
 • At sparre med og bistå de projektcontrollere du har i reference, i udførelsen af deres daglige controllerarbejde i relation til forskningsprojekterne
 • At sikre at der minimum hvert kvartal hos dine medarbejdere sker en budgetopfølgning på de pågældende institutters projektportefølje med henblik på at kunne konsolidere til en kvartalsprognose for hver rapporteringsenhed
 • At være en kvalificeret sparringspartner for de pågældende institutters ledelse og videnskabelige personale
 • At være "hands on" på aflæggelsen og afstemningen af projektregnskaberne i en veldefineret intern proces
 • At varetage kontakt til DTU's eksterne revisor i forbindelse med projektrevisioner
 • At indgå i sparring med din teamlederkollega og økonomichefen, omkring blandt andet den løbende resurseplanlægning i sektionen
 • At varetage den daglige ledelse af ca. 10 medarbejdere.
 • Samt endelig løbende at bidrage til og sikre, at AØR har effektive og ensartede processer hele vejen rundt.

Faglige og personlige kompetencer
Du har en solid baggrund inden for økonomi- og regnskab med niveau på HD, kandidat eller tilsvarende som formel kompetence. Derudover forventes konkret dokumenteret erfaring med de klassiske processer, dvs. budget, prognose og regnskabsopfølgning, der findes i enhver økonomiafdeling.

Det vil være en fordel, at du tidligere har haft personaleansvar eller en teamlederrolle, samt at du er i stand til at kommunikere let og ubesværet både i skrift og tale - også på engelsk. Endelig skal du kunne jonglere med store talmængder i Excel og have erfaring i et eller flere ERP-systemer f.eks. SAP, Navision eller endnu bedre Oracle.

Vi tilbyder
Din hverdag vil foregå i et travlt, men effektivt controllermiljø med krav om høj faglighed i afdelingen, ligesom du i din daglige kontaktflade vil møde forskere og projektledere med et højt internationalt niveau. Du kommer til at referere direkte til sektionens økonomichef.

På DTU bliver du en del af et imødekommende, uformelt og professionelt arbejdsmiljø. DTU giver dig gode ansættelsesforhold med flextid, gode pensionsforhold og muligheder for faglig udvikling bl.a. i form af kurser og efteruddannelse.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst for Akademikere i staten eller OAO-S-fællesoverenskomsten og organisationsaftale for kontorfunktionærer m.fl. (HK/Stat) afhængig af din uddannelsesmæssige baggrund.

Arbejdssted er Danmarks Tekniske Universitet (DTU), Afdelingen for Økonomi og Regnskab Lundtoftevej 150, 2800 Kongens Lyngby.

Sådan søger du jobbet
Lyder jobbet som noget for dig, så send din ansøgning online senest søndag den 27. januar 2019. Åbn linket "Ansøg online", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, C.V. og eksamensbeviser.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte økonomichef Torsten Foersom på 3588 6138 eller 5115 7372.

Alle interesserede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

Afdelingen for Økonomi og Regnskab har over 230 medarbejdere fordelt på 7 økonomisektioner, en afdeling for koncernrapportering, en indkøbsafdeling, et Oracle-kompetencecenter og en afdeling for konsulentservice. En stor del af afdelingens arbejde er knyttet til serviceringen af DTU's 36 institutter, afdelinger mv., og deres flere tusinde forskningsprojekter, hvor en stor del af disse projekter løbende skal rapporteres med projektregnskaber o.l.

DTU er et teknisk eliteuniversitet med international rækkevidde og standard. Vores mission er at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. 11.200 studerende uddanner sig her til fremtiden, og 6.000 medarbejdere har hver dag fokus på uddannelse, forskning, innovation og forskningsbaseret rådgivning, som bidrager til øget vækst og velfærd. DTU stiller krav og giver muligheder uanset hvor i organisationen, man arbejder. Vi står for høj faglighed, kollegial respekt og ansvarlig handlefrihed.


Praktisk information
Oprettet:
11-01-2019
Udløber:
27-01-2019
Kviknummer:
LJA-69555225
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Kontor og administration,
Økonomi,
Jura og retsvæsen,
Offentlig administration,
Ledelse
Beliggenhed