Menu

Afdelingssygeplejerske, Ilulissat regionssygehus, Grønland

Styrelsen for Sundhed og Forebyggelsen - Personaleadministrationen

Oprettet:
27-05-2019
Udløber:
01-07-2019

Ilulissat regionssygehus søger afdelingssygeplejerske til sengeafdeling og OP med start d. 1. august 2019 eller efter aftale.

Ilulissat Regionshospital har efter omorganisering brug for to afdelingssygeplejersker, hvoraf vi søger en afdelingssygeplejerske for sengeafdelingen og OP.

Som afdelingssygeplejerske for sengeafdelingen og OP har man specifikt ansvar for den sygeplejefaglige ledelse af sengeafdelingen og OP, samt et tæt samarbejde med afdelingssygeplejersken for sundhedsklinikken omkring den samlede drift af Regionssygehuset med reference til regionsledelsen. Man arbejder således i et tæt fællesskab med den anden afdelingssygeplejerske om samtlige funktioner på Regionssygehuset.

Som afdelingssygeplejerske har man således specifikt ansvar for

 • Optimal planlægning, faglighed og ledelse af sygeplejen i afdelingen
 • Patientforløb og tværfaglig planlægning
 • Henvendelser i vagten og visitationen
 • Operationsstuerne og anæstesien
 • Sygeplejeartikler
 • Undervisning og udvikling
 • Integration med hjemmesygepleje, distriktspsykiatri, lægemidler, laboratorium

Sengeafdelingen har 23 sengepladser inkl. 2-3 barselssenge, 1 børnestue og 1 akutstue. Der er i alt ansat 16-18 personaler bestående af sygeplejersker, sundhedsmedhjælpere sundhedsassistenter og afdelingsmedhjælpere. Der er ca. 1000 indlæggelser og ca. 500 operationer om året. Personalet er ansat på hele Regionssygehuset og har deres primære placering her, men flekser mellem arbejdsopgaver, når det er relevant.

Ønskede kvalifikationer

 • Sygeplejerske med videreuddannelse, fx på diplomniveau eller tilsvarende
 • Erfaringer som faglig leder og personaleleder
 • Bred klinisk erfaring, fleksibel og dynamisk og med lyst og evne til at samarbejde og kommunikere
 • God til at have overblik, strukturere og være motiverende og respektfuld

Da stillingen er nyoprettet kan du være med til at sætte standarden og teamfunktionen og dermed være med til at udvikle og sætte dit præg på et aktivt og velfungerende regionssygehus for hele Nordgrønland. Du vil blive en del af et ambitiøst team der med fleksible, pragmatiske og glade ideer vil have hverdagen til at fungere og være rar for alle. Vi hjælper alle hinanden og er et trygt fællesskab.

Region Avannaa og Ilulissat

Regionen er indbyggermæssigt den næststørste i Grønland og den største arealmæssigt – på størrelse med Spanien. Her oplever man det autentiske Nordgrønland med hundeslæde, fiskeri og fangst midt i en moderne verden. Her er rig mulighed for en mængde fritidsaktiviteter og unikke naturoplevelser. Vi har to skoler i byen, en række forretninger og supermarkeder og alt fra biograf til Julemandens postkasse.

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at ansættelsen er betinget af gyldig opholds- og arbejdstilladelse. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse.

Løn og ansættelse

Løn- og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation. Find din overenskomst her:

http://www.gjob.gl/Praktiske-forhold/Overenskomster

Ansættelsen er betinget af, at du kan fremvise gyldig grønlandsk autorisation, søg her, www.nun.gl

Bolig

Der vil til stillingen kunne anvises bolig efter gældende regler. Husleje og boligstandard kan variere, og der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig.

Ansøgning

Ansøgning bilagt kopi af relevante bilag skal sendes i PDF-format gennem Sundhedsvæsenets rekrutteringssystem:

http://www.gjob.dk/Sogjob/Stillingsbeskrivelse?VID=201905195

Ansøgningsfrist: D. 1. juli 2019

Kontakt

Information om stillingen kan indhentes ved ledende regionssygeplejerske Anne-Mette Thorsø, e-mail amth@peqqik.gl eller på tlf. +299 94 71 22

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse til personalekonsulent Niels Dorph på tlf. +299 34 46 87 eller på e-mail: NIDO@PEQQIK.GL 
 

Vi modtager kun ansøgninger i PDF-format.

 

 

 

Gem i min profil
Kontakt

Styrelsen for Sundhed og Forebyggelsen - Personaleadministrationen

 
Postboks 1230
Telefon:
Praktisk information
Oprettet:
27-05-2019
Udløber:
01-07-2019
Kviknummer:
LJA-73635656
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Sundhed
Beliggenhed