Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kommunikationskonsulent søges

S/I FGU Midt- og Østsjælland

Midtsjælland
Oprettet:
20-05-2019
Udløber:
28-05-2019

FGU Midt- og Østsjælland søger en kommunikationskonsulent, som både skal udvikle og varetage den daglige drift af vores interne og eksterne kommunikationsindsats. Den 1. august 2019 åbner vi dørene for vores nye uddannelsesinstitution, og vi søger en kommunikationskonsulent, der kan understøtte ledelsesgruppen og medvirke til, at FGU Midt- og Østsjælland har en tydelig ekstern profil, hvor de gode historier bliver fortalt om vores bestræbelser på at øge indsatsen overfor de unge i målgruppen. Kommunikationskonsulents opgave bliver bl.a. at øge kendskabsgraden, markedsføre vores uddannelsestilbud over for målgruppen, skabe synlighed om vores arbejde og sikre kvalitet og udvikling af vores kommunikationsindsats. Der kan blive tale om en mindre undervisningsforpligtelse.

ArbejdsopgaverDu refererer til direktøren og får et alsidigt og udadvendt job, hvor du selv er med til at planlægge udførelsen. Dine opgaver bliver bl.a. at:

  • udarbejde en kommunikationsstrategi/handleplan for området og sikre, at den implementeres
  • fungere som redaktør på internt nyhedsbrev
  • markedsføre skolens uddannelser og skabe synlighed om undervisernes faglige og pædagogiske arbejde
  • fungere som webredaktør og stå for drift og udvikling af FGU Midt- og Østsjællands hjemmeside
  • udarbejde en social medie-strategi og sikre en tydelig tilstedeværelse på Facebook, Instagram og LinkedIn
  • skrive pressemeddelelser samt oparbejde og vedligeholde relationer til journalister i lokal og regional presse
  • udarbejde diverse skriftligt informationsmateriale og videoproduktion
  • udføre kommunikationsopgaver i forbindelse med målgruppens politiske interessevaretagelse
  • lave grafisk produktion herunder oplæg til visitkort, brevpapir, PP-præsentation mv. på baggrund af designmanual
  • rådgive ledelsen i spørgsmål om kommunikation og sprog

Uddannelse og erfaring

Vi forestiller os, at du har en relevant videregående uddannelse inden for kommunikation, markedsføring el.lign. som f.eks. cand.com. eller cand.mag. Den rette kandidat har derudover relevant erfaring med en bred pallette af kommunikationsopgaver.

Personlige kompetencer

Den rette kandidat er i stand til at bevæge sig på flere niveauer og har forståelse for den politiske virkelighed, kerneydelsen og målgruppen. Du skal kunne skabe, udbygge og vedligeholde relationer til interne og eksterne interessenter og have kendskab og/eller lysten til at arbejde med unge med komplekse problemstillinger. Du skal kunne inddrage undervisere, elever og relevante eksterne samarbejdspartnere i kommunikationsarbejdet og være i stand til at arbejde selvstændigt i opgaveløsningen. Endelig skal du være proaktiv og initiativrig i din tilgang til arbejdsopgaverne og arbejde struktureret, så opgaverne bliver prioriteret og løst inden for deadline.

Vi tilbyder

Vi tilbyder en unik mulighed for at sætte et afgørende præg på en helt ny uddannelsesform i Danmark. Du bliver en del af vores administration, hvor du får gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi værdsætter et loyalt og tillidsfuldt samarbejde, hvor der er uhøjtidelig stemning og opbakning, plads til forskellighed og respekt for hinandens faglighed.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn aftales med relevant faglig organisation og på basis af baggrund og erfaring.

Ansøgningsfristen er tirsdag den 28. maj, og vi ønsker at besætte stillingen hurtigst muligt. Hvis du ikke har hørt noget fra os inden den 3. juni, er stillingen besat til anden side.

Din ansøgning skal sendes på mail med vedhæftning af CV og eksamenspapirer til vores mailadresse: kontakt@fgu4you.dk

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Tommy Sylvest på mail: tsy@fgu4you.dk  

FGU Midt- og Østsjælland opfatter forskellighed som en styrke og opfordrer alle til at søge stillingen uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold.

FGU Midt- og Østsjælland er en uddannelsesinstitution med skoler i Køge, Ringsted og Faxe, og vores formål er at løfte uddannelsesniveauet i kommunerne Køge, Ringsted, Faxe, Stevns og Sorø for alle under 25 år. Vi forventer 450 årselever og 65 medarbejdere.

Praktisk information
Oprettet:
20-05-2019
Udløber:
28-05-2019
Kviknummer:
LJA-73437491
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Media
Beliggenhed