Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Faglig koordinator til Banedanmarks vedligeholdelsesøkonomi

Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43

Storkøbenhavn
Oprettet:
15-03-2019
Udløber:
05-04-2019

Har du erfaring med procesledelse, sikre udarbejdelsen af budgetter og koordinering mellem mange interessenter i en større organisation? Og vil du gerne være med til at sikre et solidt fundament for den efterfølgende økonomiske opfølgning i en super spændende virksomhed, der vedligeholder og udvikler jernbanen? Så er denne stilling en mulighed for dig.

Vi søger en faglig koordinator til en nyoprettet stilling til at lede og koordinere udarbejdelsen af Banedanmarks vedligeholdelsesbudget på ca. 1,2 mia. kr. årligt. Du kommer til at arbejde med en række komplekse økonomiske problemstillinger i en organisation med mange aktiviteter og store projekter de kommende år.

Banedanmark er en organisation med ca. 2.000 kollegaer, hvor der for den rette kandidat vil være gode muligheder for at gøre karriere. Du bliver en del af sektionen Vedligeholdelsesøkonomi, hvor vi er 10 medarbejdere med forskellig økonomisk baggrund. Som faglig koordinator får du ikke et direkte personaleansvar, men indgår i ledelsen af sektionen og uddelegerer og koordinerer udarbejdelsen af budgettet igennem økonomipartnerne i sektionen.

Er Banedanmark en arbejdsplads for dig?
Arbejdspladsen vil være i Banedanmarks nye domicil ved Dybbølsbro. En flot og moderne kontorbygning, hvor der på stedet er Falck Healthcare, kantine samt gratis parkering i kælderen. Banedanmark er en spændende arbejdsplads med nogle af Danmarks største infrastrukturprojekter. Vores opgave er at vedligeholde og udvikle jernbanen og samtidig sikre dedikerede medarbejdere, der ønsker at være med på denne spændende rejse, hvor Banedanmark prioriterer din udvikling.

Dine opgaver vil være:

  • Planlægge og koordinere udarbejdelsen af vedligeholdelsesbudgettet indenfor bevillingens rammer. Her skal du udfordre områderne og forholde dig kritisk til de input, du modtager af både økonomisk og teknisk karakter.
  • Udarbejdelse af budgettemplates. Her er det vigtigt med stærke Excel kompetencer.
  • Sikre et konsolideret billede af budgettet.
  • Ansvarlig for cost+ model på vedligeholdelsesområdet.
  • Optimering af processer.
  • Daglig dialog med forretningen, økonomipartnere, økonomi generelt og en række andre interessenter. Dermed vil du få en stor kontaktflade til hele organisationen.
  • Selvstændig økonomipartnerrolle for et vedligeholdelsesområde.
Dygtig akademiker med økonomisk og forretningsmæssigt fokus
Du er samfundsvidenskabelig kandidat, for eksempel cand.polit., cand.merc., cand.oecon. eller anden lang videregående uddannelse med fokus på økonomi. Ideelt har du 5-10 års erfaring som businesscontroller eller teamkoordinator, hvor dagligdagen er præget af stor kontakt til omverdenen, men hvor du samtidig også selv evner at fordybe dig i detaljerne. Excel bruges meget og solid erfaring hermed er nødvendigt. Vores økonomisystem er SAP og kendskab hertil er en fordel men ikke et krav.

Som person tilegner du dig hurtigt ny viden og har en god forståelse for tekniske problemstillinger. Du tager selvstændigt initiativ og beslutninger og kan styre dine opgaver i mål. Desuden er du opsøgende over for kolleger rundt i organisationen. Da jobbet inkluderer stor kontakt på alle niveauer i organisationen er det nødvendigt at din kommunikation både skriftligt og mundtligt er klar og imødekommende.

Løn
Du ansættes i forhold til A/C-overenskomsten, og lønnen fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer.

Ansøgning og kontakt
Vil du vide mere om stillingen, så kontakt sektionschef Allan H. Andersen Vi vurderer ansøgninger og indkalder til samtaler løbende så send din ansøgning og CV hurtigst muligt. For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg stillingen” nedenfor og følger instruktionerne.

Praktisk information
Oprettet:
15-03-2019
Udløber:
05-04-2019
Kviknummer:
LJA-71601344
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Økonomi
Beliggenhed