Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Håndværker søges til radioaktivt affald

Dansk Dekommissionering

Midtsjælland
Oprettet:
26-02-2019
Udløber:
18-03-2019

Dansk Dekommissionering har fået tilført nye arbejdsopgaver, og vi har brug for flere kræfter. Vi søger derfor en faglært kollega, som skal være med til at håndtere og registrere vores radioaktive affald.

Affaldet kommer både fra mange års drift af Forskningscenter Risø og fra den igangværende demontering af de nukleare anlæg. Du skal være med til at adskille/skære affaldet i mindre stykker, sortere det samt pakke det i afskærmede beholdere. Du skal også være med til at flytte beholderne rundt med kran og truck.

Op mod halvdelen af din arbejdstid kommer du til at fungere som affaldskoordinator. Det vil sige, at du skal sørge for at registrere de enkelte affaldsemner i vores Affalds-Dokumentations-System (ADS) og følge op på den aktuelle placering af hvert emne.

Du kommer også til at rengøre arbejdsområder for radioaktivt støv samt i sjældnere tilfælde sanere for PCB. Endvidere kan du komme til at deltage i demonteringen af de nukleare anlæg og i forskellige driftsopgaver. De første måneder vil du blive introduceret til arbejdet, herunder registreringerne i ADS, gennem en række mindre opgaver.

I Dansk Dekommissionering vægter vi både den konventionelle sikkerhed og strålingsbeskyttelse meget højt. Du vil umiddelbart efter ansættelsen blive oplært i at arbejde med radioaktive materialer, både i form af undervisning og sidemandsoplæring.

Hos os får du:

  • Et udfordrende job på en usædvanlig arbejdsplads
  • Gode muligheder for kurser og anden udvikling af dine kompetencer
  • Et inspirerende og sikkert arbejdsmiljø
  • Fleksibilitet i forhold til privatlivet (indflydelse på egen mødetid og gå-hjem-tid, gode vilkår for barsels-/forældreorlov m.v.)
  • En arbejdsplads præget af tværfagligt samarbejde og en uformel tone
  • Naturskønne omgivelser på Risø-halvøen ud til Roskilde Fjord
Din indstilling er mindst lige så vigtig som din faglighed:
Vi forventer, at du har en håndværksuddannelse. Men du kommer til at få mange uvante opgaver, der rækker ud over dit fagområde. Derfor ser vi i høj grad også på din erfaring fra tidligere jobs og din personlige tilgang til at arbejde.

Det vil både være en fordel, hvis du har truck- og krancertifikat, og hvis du er vant til at registrere i et IT-system.

Du skal være god til at omstille dig, da du med kort varsel kan blive flyttet rundt mellem opgaver og projekter.

I de fleste opgaver bliver du en del af et team. Derfor skal du være god til at samarbejde, både med egen og andre faggrupper. Og så skal du være mødestabil og ansvarlig i forhold til dine kolleger og opgaverne.

At håndtere og registrere radioaktive materialer kræver grundighed og tålmodighed. Du kommer til at bruge en del tid på at indøve rutiner, og du kan opleve, at en opgave bliver sat på hold af uventede omstændigheder. Det slår dig ikke ud af kurs.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler den 22. og 25. marts 2019.

Ansættelsen vil ske efter den gældende overenskomst for håndværkere i staten.

Praktisk information
Oprettet:
26-02-2019
Udløber:
18-03-2019
Kviknummer:
LJA-71043009
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Industri,
Håndværk & service
Beliggenhed