Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social sygeplejersker til Bornholms Regionskommune og Bornholms Hospital

Bornholms Regionskommune

Bornholm
Oprettet:
06-02-2019
Udløber:
14-02-2019

Bornholms Hospital og Bornholms Regions Kommune søger to socialsygeplejersker
Bornholms Hospital (BoH) og Bornholms Regionskommune (BRK) vil i en fælles proces ansætte to socialsygeplejersker. Vi har valgt – måske som de første i Danmark – at samtænke både ansættelsesprocessen og det faglige indhold i de to stillinger. Ansættelsen som socialsygeplejerske understøtter dermed den innovative tilgang til udviklingen af sundhedsvæsenet på Bornholm, som vi gerne vil være kendt for både i ord og handling. Konkret ønsker vi at fremme lige adgang til sundhedsvæsenet og sundhedsvæsenets tilbud samt udvikle kvaliteten i pleje og behandling af sårbare/udsatte borgere. Det vil vi understøtte ved, at I to kommende kolleger i udstrakt grad får mulighed for at arbejde på tværs af sektorgrænser.
Vi søger to autoriserede sygeplejersker eller andre faggrupper, som skal opfylde mest muligt af nedenstående profil:

 • Du skal have lyst til og interesse for at arbejde med sårbare borgere/patienter
 • Du skal have organisatorisk kendskab – dvs. du skal have kendskab til sundhedsvæsenets opbygning i primær og sekundær sektor, gerne suppleret med kendskab til socialområdet
 • Du skal have erfaring med sundhedspædagogik eller stor interesse og flair herfor, fordi du skal undervise kolleger og være vidensbank og sparringspartner for tværfaglige kolleger
 • Du skal have stærke sociale kompetencer og være i stand til at arbejde netværksorienteret
 • Du skal være parat til at deltage i udviklingen af stillingerne, og derfor også være parat til at formidle og afrapportere funktionens opgaver og indhold
 • Du skal have erfaring med at prioritere din egen tid og dine egne arbejdsopgaver og være vedholdende
 • Du skal være parat til at deltage i diverse netværk for sociale sygeplejersker i Danmark
 • Du må gerne have kendskab til lovgivning inden for områderne sundhed, social, psykiatri og servicelov
 • Du må gerne have kendskab til at arbejde med socialt udsatte, psykiatriske patienter og borgere, patienter med dobbeltdiagnoser
 • Andre arbejdsrelaterede erfaringer kan være en fordel

Vi forestiller os, at arbejdet som socialsygeplejerske vil indeholde følgende:

 • Kontakt med målgruppen og bistå målgruppen med kontakt til sundhedsvæsnet
 • Yde bistand til at målgruppen udvikler/fortsætter med at udvikle evner til at mestre eget liv
 • Arbejde brobyggende, herunder fjerne/mindske bump på vejen for målgruppen i deres kontakt med sundhedsvæsnet, hvad enten det drejer sig om kontakt til praktiserende læge, hospital, kommunal sygepleje osv.
 • Deltage/medvirke til at udvikle og tilpasse funktionen, herunder kvalitetsudvikling af opgaven
 • Arbejde opsøgende
 • Undervise og deltage i kompetenceudvikling hos/af samarbejdspartnere fx kliniske afdelinger, genoptræningsafdeling, praktiserende læger og speciallæger, jobcenterets medarbejdere, boligkontor mv.
 • Formidle og afrapportere funktionens opgaver og indhold
 • Forsøge at udviske/nedbryde/mindske sektorgrænser til gavn for målgruppen

Vi tilbyder jer følgende:

 • To spændende stillinger, hvor I fra starten får mulighed for at udvikle jeres egen funktion
 • To spændende arbejdspladser, hvor udvikling og innovation har været nøgleord i flere år
 • Engagerede kolleger fra såvel hospitalerne (somatisk og psykiatrisk) samt kommunen, som allerede har idéer til udviklingstiltag, der kan varetages i stillingerne – fx sundhedscaféer for målgruppen, drop in i en sundheds- og sygeplejeklinik m.m.

Stillingerne er på 30-37 timer/uge.
Du må påregne aftenarbejde samt weekendarbejde.

 

 

 

 

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter principperne i lokal løndannelse.

Du skal have kørekort. Der skal fremvises straffe- og børneattest samt dansk autorisation som sygeplejerske.

I vil blive ansat på hhv. Bornholms Hospital og i Bornholms Regionskommune, afd. Sygeplejen – men jeres arbejdsfelt vil være på tværs af sektorerne.

 

Praktisk information

Send din ansøgning og CV samt  dokumentation for uddannelse, via vores rekrutteringsserver, sådan at vi har modtaget den senest den 14. februar 2019.

Ansættelsessamtaler finder sted i uge 8/9-2019 med forventet ansættelsesdato den 1. april 2019 eller efter nærmere aftale. Fordi stillingerne er et fælles udviklingsprojekt for BoH og BRK vil ansættelsesudvalget være af en vis størrelse og bestå af repræsentanter fra såvel Region Hovedstaden som BRK.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Charlotte Larsen på tlf. nr. 56921290 eller Annemarie Hellebek på tlf. nr. 21399463.

 

Bornholms Regionskommune

Bornholms Regionskommune er en stor organisation med ca. 3.500 medarbejdere, og samtidig en unik kommunal arbejdsplads: Vi udgør en region for sig og arbejder med strategier og projekter, som danske kommuner normalt ikke kan. Vi har ansvar for områder som turisme og erhvervsudvikling, og står selv for internationale samarbejder og EU-programmer. Som den eneste kommune i landet har Bornholm sit eget Vækstforum og egen regional udviklingsplan, og vi har visionære planer for øens fremtid. Ikke mindst drømmen om at skabe et CO2-neutralt samfund baseret på bæredygtig og vedvarende energi.

På www.brk.dk kan du læse mere om Bornholms Regionskommune.

På www.brk.dk/taetsammen kan du læse om projekt Tæt sammen, hvor vi sætter fokus på kultur, fælles identitet og samarbejde, ved at beskrive de mange former for samarbejde i 12 fortællinger om regionskommunen.

Drømmer du om at bo og arbejde på Bornholm?

Målt på naturscenerier og kulturarv er Bornholm Danmarks rigeste kommune. Beregnet i minutter eller kilometer er vi ganske tæt på hovedstaden, men opgjort i sol, klipper og sandstrande - eller i tryghed, nærvær og livskvalitet - er vi en helt anden verden. Vi ved, at potentielle tilflyttere har brug for information, råd og vejledning, og derfor er du velkommen til at kontakte vores tilflytterkonsulent, Rune Holm. Han kan bl.a. fortælle, hvordan han kan hjælpe med at skaffe et job til din ægtefælle.

Kontakt Bornholms tilflytterkonsulent Rune Holm, 31 21 88 80, rh@bornholm.biz, Læs mere på http://næstestopbornholm.dk/

Praktisk information
Oprettet:
06-02-2019
Udløber:
14-02-2019
Kviknummer:
LJA-70472683
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområder:
Sundhed
Beliggenhed