Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

HR-konsulent

Danmarks Tekniske Universitet

Storkøbenhavn
Oprettet:
30-01-2019
Udløber:
15-02-2019


Vil du være god til at supportere DTU-ledere med forskelligartede HR-opgaver lige fra rekruttering til ansættelsesophør? Kan du formidle de rigtige løsninger under hensyntagen til overenskomster, regelsæt, institutternes behov og ansatte? Så tilbyder Koncern HR på DTU en enestående mulighed for at arbejde i et stærkt HR-team og med mange varierede HR-opgaver i et anerkendt og internationalt miljø.

Koncern HR er midt i en både spændende og krævende udvikling, der på HR-konsulentområdet stiller krav om en endnu tættere rådgivning af personalelederne. Derfor søger vi erfarne HR-konsulenter, der vil give karrieren et skub og vil fokusere på at arbejde med forretningsorienteret personaleadministration på et højt fagligt niveau.

Koncern HR er en afdeling med 80 medarbejdere, heraf 15 HR-konsulenter, som supporterer 32 DTU-institutter og enheder med tilsammen over 6.000 ansatte. Godt 1/3 af vores medarbejdere er internationale og repræsenterer 101 forskellige nationaliteter.

Løsningsorienteret generalist

Som HR-konsulent kommer du til at indgå i et stærkt, tværgående HR-team, der bl.a. tæller en HR-partner, en HR-konsulent, en HR-koordinator og en tilknyttet jurist og en udviklingskonsulent. Du bliver en vigtig drivkraft og ankerperson i HR-teamet i de daglige HR-operative processer på normalt 2 institutter. I et tæt samarbejde med instituttets HR-partner og dine kolleger i HR-teamet vil du understøtte og rådgive instituttets ledere i personaleforhold, lige fra beslutning om opslag til ansættelse, og herefter frem til medarbejderen en dag forlader DTU.

Udover at støtte lederne med deres HR-opgaver og -processer, kommer du i tæt dialog med kommende internationale medarbejdere og gæster for at understøtte, at de bliver godt on-boarded på DTU.

En meget varieret hverdag med mange relationer Det er afgørende, at du kan skabe gode relationer til dine institutter, og at du trives med at yde en forretningsunderstøttende og effektiv HR-service på et højt kvalitetsniveau. Nogle af ugens dage vil du primært arbejde ude på institutterne og komme tæt på instituttets hverdag. Andre dage vil du arbejde fra Koncern HR, hvor du vil få rig lejlighed til at dele viden og sparre med dine kolleger i Koncern HR.

Løbende procesudvikling

Koncern HR har i november 2018 implementeret et nyt HR system DTU Employeebaseret på en Oracle HR-platform, der bl.a. integrerer vores vigtigste HR-administrative systemer. Du vil som bruger af DTU Employee komme til at arbejde tæt sammen med personalelederne, når de løser deres HR-opgaver. Dine primære opgaver bliver:

 • Supportere og rådgive institutternes ledere vedr. rekrutteringer, ansættelser og overenskomstforhold, herunder forhandling af lønvilkår, ændringer i ansættelsesforhold, sygdom, ferie, barsel, årlige lønforhandlinger m.m.
 • Bistå ved on-bording af vores internationale medarbejdere
 • I samarbejde med HR-partneren understøtte institutterne i årshjulsopgaver (lønforhandlinger, ferievarsling, trivselsundersøgelser m.m.)
 • Deltage i projekter vedrørende optimering og videreudvikling af HR-processer på institutterne og i Koncern HR
 • Lejlighedsvist deltage i brandingaktiviteter af DTU som arbejdsplads

Kompetence til forretningsorienteret personaleadministration At arbejde med HR og mennesker kræver vilje og kompetence til et bredt samarbejde, og evnen til at håndtere en vis uforudsigelighed. Du skal være i stand til at prioritere mellem mange forskellige opgaver og forventninger i løbet af dagen. Koncern HR er en værdsat samarbejdspartner på DTU, som forventes at være professionel og hjælpe de institutter og enheder, vi servicerer. Derfor skal du finde det motiverende at levere god, forretningsorienteret rådgivning hver dag. Vi forventer at du:
 • har en akademisk uddannelse på kandidat- eller bachelorniveau eller anden relevant uddannelse suppleret med efteruddannelse og erfaring inden for HR
 • har opnået erfaring med HR-administrative processer, herunder viden om lønforhold og ansættelsesretlig basisviden, fra en anden større virksomhed, gerne inden for staten, eventuelt universitetsverdenen
 • behersker såvel dansk som engelsk på professionelt niveau
 • kan strukturere og prioritere dine opgaver selvstændigt i en travl hverdag
 • er en teamplayer og er god til at skabe relationer
 • har erfaring med at arbejde i et administrativt HR IT-system, eksempelvis Oracle Cloud eller SAP HR

Din arbejdsplads

Vi tilbyder en god introduktion til jobbet og gradvis oplæring, og herefter et spændende og udfordrende job i et internationalt anerkendt, akademisk miljø med stor holdånd og muligheder for faglig og personlig udvikling.

På DTU bliver du en del af et universitet, hvor viden og uddannelse med et globalt perspektiv er omdrejningspunktet. Ny teknologi, innovation og viljen til at skabe noget, der kan komme samfundet til gavn er hjørnestene på DTU.

Vi værdsætter en høj faglighed, godt kollegialt arbejdsmiljø og ønsker, at du løbende udvikler dig i takt med dit ansvar. DTU tilbyder en fleksibel tilrettelæggelse af arbejdstiden. Stillingen er en fultidsstilling på gennemsnitligt 37 timer pr. uge inkl. frokost.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og AC eller OAO-S-fællesoverenskomsten og organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK/Stat) indgået med Finansministeriet.

Arbejdsstedet er DTU Lyngby Campus.

Ansøgning og kontakt Vi skal modtage din online ansøgning senest fredag den 15. februar 2019. Åbn linket "Ansøg online", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, CV og eksamensbeviser.

Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Henrik Stein på 2917 0717.

Du kan læse mere om DTU på http://www.dtu.dk. http://www.dtu.dk/

Alle kvalificerede uanset alder, køn, race, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge.

DTU er et teknisk eliteuniversitet med international rækkevidde og standard. Vores mission er at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. 11.200 studerende uddanner sig her til fremtiden, og 6.000 medarbejdere har hver dag fokus på uddannelse, forskning, innovation og forskningsbaseret rådgivning, som bidrager til øget vækst og velfærd. DTU stiller krav og giver muligheder uanset hvor i organisationen, man arbejder. Vi står for høj faglighed, kollegial respekt og ansvarlig handlefrihed.

Praktisk information
Oprettet:
30-01-2019
Udløber:
15-02-2019
Kviknummer:
LJA-70215987
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Human Resources
Beliggenhed