Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ingeniør med interesse for brandsikkerhed

Beredskabsstyrelsen

Storkøbenhavn
Oprettet:
04-06-2019
Udløber:
23-06-2019

Vil du være med til at sætte standarden for brandsikkerheden på landets største brandfarlige virksomheder? Beredskabsstyrelsen søger en kollega til et team af engagerede medarbejdere, der hver dag skal finde de gode brandtekniske løsninger i komplekse sager.

Om os

Det brandtekniske team er placeret i enheden Brandforebyggelse, som består af 13 medarbejdere. Vi arbejder blandt andet med myndighedsopgaver inden for teknisk brandforebyggelse med udgangspunkt i beredskabslovgivningens krav.

Vi har et godt kollegialt sammenhold – både fagligt og socialt.

Hos os får du fleksible arbejdsforhold, der respekterer både arbejdsliv og familieliv.

Om stillingen

Opgaverne er primært behandling af brandtekniske byggesager og anden sikkerhedsdokumentation på større brandfarlige virksomheder og risikovirksomheder i hele landet, udvikling af regler og vejledningsmateriale samt rådgivning af de kommunale redningsberedskaber.

Hverdagen er afvekslende og præget af, at vi stræber efter at være ajour med ny viden og den teknologiske udvikling. Vi har et godt og konstruktivt samarbejde med erhvervslivet, de kommunale redningsberedskaber og andre interessenter på området.

Dine opgaver vil blive tilpasset de kompetencer, du kommer med, så uanset om du har flere jobs bag dig, eller du er nyuddannet, vil der være mulighed for at få masser af faglige udfordringer.

Vi prioriterer at deltage i nationale og internationale arbejdsgrupper og konferencer, og vi er opmærksomme på, at du løbende får udviklet dine kompetencer, så de passer til dine opgaver, og du kan udvikle dit potentiale.

Stillingen er på 37 timer/uge inkl. frokostpause.

Om dig

Du er uddannet bygningsingeniør eller har en anden relevant teknisk uddannelse.

Det er en fordel, hvis du har kendskab til et eller flere af følgende områder: Teknisk brandforebyggelse, byggesagsbehandling, bygningskonstruktioner, risikovurdering af sikkerhedsforhold eller redningsberedskabet.

Du er en åben, positiv og fleksibel medspiller, som vil være med til at sikre et godt samarbejde med såvel kolleger som samarbejdspartnere.

Du kan formidle et teknisk budskab både mundtligt og skriftligt.

Ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst mellem den relevante faglige organisation og Finansministeriet.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Kontakt og ansøgning
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte souschef Allan Thomsen, tlf. 22 45 33 64.
Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Annete Karlsen, tlf. 72 81 91 70.

Ansøgningsfristen er 23. juni 2019. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler løbende og i umiddelbar forlængelse af udløb af ansøgningsfrist.

Stillingen er til besættelse snarest muligt.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Du anmodes om at vedhæfte relevante dokumenter for uddannelse mv.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.


OM BEREDSKABSSTYRELSEN
Beredskabsstyrelsen er en central del af Danmarks katastrofeberedskab. Vi arbejder for at udvikle samfundets evne til at forebygge og modstå større kriser og katastrofer.
Styrelsen rykker ud på operative indsatser i Danmark, hvor der er behov for meget mandskab og specialmateriel, og kan indsættes internationalt i katastrofesituationer.
Gennem information, rådgivning, uddannelse og øvelser udvikler styrelsen samfundets beredskab og krisestyringsevner i samarbejde med myndigheder, virksomheder og borgere.
Beredskabsstyrelsen har knap 500 ansatte ved seks operative centre fordelt i hele landet, hovedsædet i Birkerød, Beredskabsstyrelsen Teknisk Skole i Tinglev, kursuscenter i Snekkersten samt Kemisk Beredskab i København.
Beredskabsstyrelsen er en myndighed under Forsvarsministeriet.

Praktisk information
Oprettet:
04-06-2019
Udløber:
23-06-2019
Kviknummer:
LJA-73834497
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Ingeniør og naturvidenskab,
Bygge og anlæg
Beliggenhed