Menu

Sygeplejerske, Sundhedscenteret i Upernavik, Grønland (genopslag)

Styrelsen for Sundhed og Forebyggelsen - Personaleadministrationen

Oprettet:
03-06-2019
Udløber:
28-06-2019

(GENOPSLAG) Brænder du for at gøre en forskel for den enkelte patient i et lokalt miljø, hvor tid og nærværet prioriteres højt?

Lige nu søger Sundhedscenteret i Upernavik en sygeplejerske. På Upernavik Sundhedscenter er den enkelte patient i centrum og her er tid til at yde omsorg. Her er et fantastisk sammenhold og samarbejde for at løse kerneopgaven. Her vil du møde alle patientkategorier. Både den kroniske, den akutte, den nybagte mor og den terminale patient. Her får du mulighed for at bruge alle dine sygeplejerskekompetencer. Som sygeplejerske er det dig der flyver ud i helikopter og evakuerer patienten ind til sygehuset. Det er dig der yder førstehjælp til patienten ser en læge.

Hvis du er interesseret i dette alsidige job, kan du se frem til en spændende hverdag hvor dine kompetencer kommer i spil, når du, sammen med dine kollegaer, løser mange forskellige og udfordrende opgaver.

Sundhedscenterets primære opgaver er konsultation for byens borgere, skadestuearbejde, sygepleje og behandling af indlagte patienter, samt kontrol af gravide og kronisk syge.

Dine arbejdsopgaver vil typisk omfatte sygeplejekonsultationer, vagtarbejde, skadestue og telefonkonsultationer.

Sengeafdelingen har 12 sengepladser, ambulatorievirksomhed og skadestue.

Til sundhedscenteret hører et laboratorium og et ”apotek”, hvor personalet udleverer medicin til byens borgere.

Tiltrædelse

Vi søger en fast sygeplejerske fra 1 august 2019. Ønsker du at prøve dette af i 3 eller 6 måneder vil dette også have vores interesse.

Kvalifikationer

  • Bred faglig viden
  • Erfaring indenfor skadestue og/eller akut sygepleje
  • IT på brugerniveau
  • Dobbeltsproget grønlandsk/dansk er en fordel, men intet krav

Hvem er du?

  • Fleksibel og har gode samarbejdsevner
  • Ansvarsbevidst, effektiv og løsningsorienteret
  • Tænker positivt og ser muligheder frem for begrænsninger
  • Gode kommunikative evner

Hvem er vi?

Du vil møde kompetente og inspirerende kollegaer som får ting til at lykkedes. Vi har et godt tværfagligt og kollegialt samarbejde, hvor det gode patientforløb og et godt arbejdsmiljø er i fokus. Respekt, tillid, omsorg og faglighed er Sundhedsvæsenets fælles værdier – nogle værdier som vi vægter højt.

Upernavik

Upernavik er smukt beliggende op af et fjeld og en af de nordligst beliggende byer i Grønland. Her bor ca. 3000 indbyggere fordelt i Upernavik by og de tilhørende bygder. Byen er speciel med sine ni bygder, hvilket betyder at de fleste af borgerne i området bor i bygderne. Om vinteren kan du bl.a. køre hundeslæde på isen, opleve nordlyset samt dage hvor solen ikke kommer over horisonten. I sommermånederne er fiskeri, hvalsafari og sejlture populært. Fra maj til august kan du også opleve midnatssolen.

Læs mere her: HER

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at ansættelsen er betinget af gyldig opholds- og arbejdstilladelse. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse.

 

Løn og ansættelse

Løn- og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation. Find din overenskomst her:

http://www.gjob.gl/Praktiske-forhold/Overenskomster

Ansættelsen er betinget af, at du kan fremvise gyldig grønlandsk autorisation, søg her, www.nun.gl

Bolig

Der vil til stillingen kunne anvises bolig efter gældende regler. Husleje og boligstandard kan variere, og der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig.

Ansøgning

Ansøgning bilagt kopi af relevante bilag skal sendes i PDF-format gennem Sundhedsvæsenets rekrutteringssystem http://www.gjob.dk/Sogjob/Stillingsbeskrivelse?VID=201906174

Ansøgningsfrist: d. 28. juni 2019

Ansættelsessamtaler afholdes løbende

Kontakt

Information om stillingen kan indhentes ved afdelingssygeplejerske Najannguaq Berthelsen på e-mail najb@peqqik.gl eller tlf. +299 96 12 11

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse til personalekonsulent Niels Dorph på e-mail: NIDO@PEQQIK.GL eller tlf. +299 34 46 87

Vi modtager kun ansøgninger i PDF-format.

Gem i min profil
Kontakt

Styrelsen for Sundhed og Forebyggelsen - Personaleadministrationen

 
Postboks 1230
Telefon:
Praktisk information
Oprettet:
03-06-2019
Udløber:
28-06-2019
Kviknummer:
LJA-73813210
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Sundhed
Beliggenhed