Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Innovations- og kommunikationsmedarbejder (tidsbegrænset)

Danmarks Tekniske Universitet

Storkøbenhavn
Oprettet:
23-05-2019
Udløber:
12-06-2019


Danmarks Tekniske Universitet søger en medarbejder, der kan udvikle universitetets samarbejde med erhvervslivet. Vi søger en person, der både er dygtig til at kommunikere, også via sociale medier, og som har lyst til at arbejde praksisnært i form af planlægning af faglige workshops og events. Du har interesse for teknologi for mennesker og vil gerne bidrage til at skabe fremtidens bæredygtige løsninger.

Universitetet er en vigtig vækstmotor i Danmark med stærke videns- og innovationsmiljøer, der bidrager til vækst og udvikling i den private og offentlige sektor.

Som innovations- og kommunikationsmedarbejder kommer du til at arbejde i én af universitetets koncernstabe: Afdelingen for Innovation og Sektorudvikling, Kontoret for rådgivning og netværk med godt 20 medarbejdere. Du vil indgå i et stærkt team med mange erfarne projektledere, hvor du vil få god sparring - og du vil få en bred kontaktflade til forskere, studerende, virksomheder, organisationer og myndigheder.

Dine primære ansvarsområder vil være:


Kommunikation: Centralt i dit arbejde vil være strategisk kommunikation med det mål at skabe synlighed og en samlende fortælling om DTU's tilbud til virksomheder. Platformene er bl.a. web og sociale medier. Målgrupperne kan variere i form af virksomheder, forskere, studerende, globale partnere og andre interessenter. Du har en levende kommunikationsevne og forstår at sætte dig ind i de forskellige modtageres sprog.

Virksomhedssamarbejde. DTU samarbejder med en bred vifte af virksomheder. Fra store koncerner til innovative start-ups. Et væsentligt element i dit arbejde vil være at bidrage til udvikling af universitetets tilbud til virksomheder. Fx events og korte innovationsforløb, hvor virksomheder kan høre om de nyeste tendenser inden for et teknologiområde. Du kommer endvidere til at indgå i konkrete projekter, f.eks. i form af matchmaking og koordinering af samarbejder mellem forskere og virksomheder. Indsatsen vil inddrage institutter på tværs af universitetet og skal understøtte, at DTU's verdensklasse forskning bringes i spil i virksomhederne.

Profilen for den succesfulde kandidat er:

  • Du er en dygtig kommunikator. Du kan formidle nyheder via sociale medier samt tilrettelægge faglige workshops og events om faglige temaer
  • Du er en netværker og vil trives med en bred kontaktflade både internt på universitetet og til eksterne samarbejdspartnere
  • Du har noget erfaring med projektsamarbejde, evt. projektledelse
  • Du er nyuddannet eller har nogle få års erhvervserfaring
  • Du har sandsynligvis en uddannelse inden for kommunikation eller samfundsvidenskab.

Det kan du forvente af os:
  • Et udfordrende og selvstændigt job
  • En bred kontaktflade til såvel interne som eksterne samarbejdspartnere
  • Gode muligheder for faglig og personlig kompetenceudvikling

Løn og ansættelsesvilkår

Du ansættes i henhold til overenskomst for Akademikere i staten (AC) eller anden relevant overenskomst. Stillingen er tidsbegrænset til den 31. december 2021. Tiltrædelse den 15. august 2019 eller snarest derefter.

Du refererer til kontorchefen for Rådgivning og Netværk i Afdeling for Innovation og Sektorudvikling.

Dit arbejdssted er DTU Lyngby Campus, Anker Engelundsvej 1, 2800 Lyngby.

Ansøgning og kontakt

Vi skal modtage din online ansøgning senest den 12. juni 2019. Åbn linket "søg stillingen online", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, CV og eksamensbeviser.

Jobsamtaler forventes afholdt i uge 26.


Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Jan Eiersted Molzen på jamol@dtu.dk / 4525 7127 eller projektleder Dorthe Skovgaard Lund på 2136 2697.

Alle interesserede uanset alder, køn, evt. handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

DTU er et teknisk eliteuniversitet med international rækkevidde og standard. Vores mission er at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. 11.200 studerende uddanner sig her til fremtiden, og 6.000 medarbejdere har hver dag fokus på uddannelse, forskning, innovation og forskningsbaseret rådgivning, som bidrager til øget vækst og velfærd. DTU stiller krav og giver muligheder uanset hvor i organisationen, man arbejder. Vi står for høj faglighed, kollegial respekt og ansvarlig handlefrihed.

Praktisk information
Oprettet:
23-05-2019
Udløber:
12-06-2019
Kviknummer:
LJA-73493792
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Media
Beliggenhed