Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dygtig generalist med flair for analyse og koordinering

Skatteforvaltningen, Roskilde, Ny Østergade

Midtsjælland
Oprettet:
16-05-2019
Udløber:
04-06-2019

Vil du arbejde med analyse, koordination og styring, og motiveres du af ansvar, varierende og udfordrende opgaver og af at være tæt på beslutningsprocesserne? Så er jobbet som AC-medarbejder i Vurderingsstyrelsens ledelsessekretariat i Roskilde noget for dig.

Analyser og koordinering – dine nye opgaver
Du vil blive en del af Vurderingsstyrelsens ledelsessekretariat, der understøtter topledelsen ved at koordinere og sætte strategisk retning på tværs samt sikre, at Folketingets, ministerens og ledelsens beslutninger når ud i hele organisationen. Tilsvarende bidrager kontoret med pressehåndtering og dialog med styrelsens omverden. Endelig sikrer kontoret tværgående beslutningsoplæg til minister, departement og topledelse samt koordinationen med de øvrige institutioner i og uden for Skatteministeriets ressort.

Vi gør en dyd ud af at spille hinanden gode, og af at udvikle os med vores opgaver. Du vil derfor hurtigt få ansvar og mulighed for at komme tæt ind på administrative, faglige og politiske problemstillinger på alle niveauer.

Du vil komme til at arbejde med:

  • Analysearbejde og afklaringer af tværgående, strategiske problemstillinger og udarbejde beslutningsoplæg om samme
  • Koordinering af sager og bestillinger mellem Skatteministeriets departement, styrelserne på Skatteministeriets område, andre offentlige myndigheder
  • Håndtering af henvendelser fra eksterne interessenter, presse og andre offentlige myndigheder, herunder udarbejdelse af svar og pressemeddelelser i tæt samarbejde med de øvrige fagkontorer i styrelsen
  • Sikring af koordination og tæt samarbejde med de øvrige styrelser på tværs af Skatteministeriets koncern, herunder særligt Udviklings- og Forenklingsstyrelsen og Skattestyrelsen

Løsningsorientering og overblik – din profil
Du har som formentlig en relevant samfundsvidenskabelig baggrund (cand.scient.pol., cand.scient.adm. eller lignende), men kandidater med andre uddannelser kan også komme i betragtning.

Du kan være nyuddannet, men det vil være en fordel med nogle års erfaring, herunder fx fra lignende funktion i centraladministrationen, fra ledelsessekretariat i en kommune eller lignende.

Du skal trives med mange og forskelligartede opgaver, hvor dagene ikke ligner hinanden, og du skal være klar på at tage selvstændigt ansvar inden for et bredt felt af opgaver.

Af samme årsag skal du have mod på og flair for at styre og overskue komplekse processer med mange aktører, hvor detaljer, vedholdenhed og det at være løsningsorienteret er helt centralt.

Derudover skal du have gode kommunikative evner – særligt i forhold til at formulere komplekse problemstillinger let og i klart sprog.

Endeligt forudsætter stillingen, at du har gode samarbejdsevner med henblik på at indgå i et kontor, hvor opgaverne er mange, men hvor ambitionerne, humøret og opbakningen om hinanden også er høje.

Ansøgning og kontakt
Ansøgning med CV og eksamenspapirer bedes sendt via linket ’søg stillingen’ senest den 4. juni 2019. Vi forventer at holde samtaler i uge 23-24.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Kontorchef i ledelsessekretariatet, Steffen Uglvig Jensen på 7237 0428 eller suj@vurdst.dk.

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst. Du vil formentlig blive ansat som fuldmægtig eller specialkonsulent. Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Din arbejdsplads er placeret i Ny Østergade 9-11, 4000 Roskilde.

Forud for ansættelse indhentes straffeattest, og du kan forvente et testforløb efter 1. interview.

Tiltrædelse er pr. 1. august 2019 eller snarest muligt.

Om Vurderingsstyrelsen
’Vi sikrer, at boligejerne får en mere retvisende og gennemskuelig ejendomsvurdering med et nyt vurderingssystem’

Vurderingsstyrelsen har til opgave at udarbejde mere retvisende og gennemskuelige offentlige vurderinger af grunde og ejendomme. Fremtidens vurderinger bliver baseret på nye og detaljerede data. Det skal sikre, at borgere og virksomheder kan have tillid til, at de bliver beskattet på et korrekt grundlag.

Vi er en arbejdsplads med mange forskellige fagligheder. De er alle i spil i dagligdagen, hvor vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø og en stærk samarbejdskultur, hvor alle trives, tager ansvar og bidrager til den fælles opgave. Vores værdier er ansvar, udsyn, faglighed og samarbejde.

Læs mere om Vurderingsstyrelsen på www.vurdst.dk

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Praktisk information
Oprettet:
16-05-2019
Udløber:
04-06-2019
Kviknummer:
LJA-73434605
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Kontor og administration,
Jura og retsvæsen,
Økonomi,
Human Resources
Beliggenhed