Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bygningskyndig tekniker søges til Naviair

Naviair

Storkøbenhavn
Oprettet:
26-04-2019
Udløber:
16-05-2019

Er du uddannet bygningskonstruktør, eller har du en håndværksmæssig baggrund inden for byggefagene, så søger Naviair pr. 1. august 2019 en bygningskyndig tekniker til at styre/koordinere den daglige drift og vedligehold af vores bygningsmasse, og til at varetage projektledelse på bygningsmæssige vedligeholdelsesprojekter.

Om jobbet
Vi er 5 medarbejdere i teamet og du vil sammen med dem skulle arbejde med daglig drift og vedligehold af vores bygningsinstallationer, herunder VVS-, køle- og ventilationsinstallationer og CTS, og du vil blive ansvarlig for at styre/koordinere eksterne håndværkere i forbindelse med reparationer, ombygning og vedligeholdelse vores bygningskonstruktion.

Herudover kommer du til at deltage i arbejdet med udarbejdelse og vedligeholdelse af tilstandsvurdering af bygningsmassen til brug for generering af investeringsplaner, samt deltage i budget og investeringsplaner for bygningsområdet.

Du får et afvekslende job i et uhøjtideligt arbejdsmiljø med gode, dygtige og engagerede kol­legaer, og du får en bred kontakt til resten af virksomheden samt eksterne samarbejdspartnere. Du vil få god mulighed for faglige og personlige udfordringer samt efteruddannelse i ind-/udland.

Du vil få grundig oplæring og uddannelse indenfor bygningsområdet, og når du er klar, vil du indgå i afdelingens rådighedstjeneste udenfor normal arbejdstid. Du må derfor påregne periodevis skiftende arbejdstider og det er et krav, at du har kørekort til personbil.

Om dig
Du kan være nyuddannet men har du 3-5 års erhvervserfaring fra et tilsvarende job med et godt kendskab til arbejdet med bygninger og installationer, kan det være en fordel.

Du er god til at planlægge, styre/koordinere og lede en byggesag med sikker hånd, og du har en målrettet og løsningsorienteret tilgang til dine opgaver samtidig med, at du er struktureret og har sans for detaljerne, når opgaverne kræver det.

Du er initiativrig, ansvarsbevidst, fleksibel og kan træffe selvstændige beslutninger, og så er du samarbejds- og kundeorienteret både i forhold til vores interne og eksterne kunder.

Løn og ansættelsesvilkår
Arbejdstiden udgør gennemsnitlig 37 timer pr. uge.

Løn og ansættelse vil ske i henhold til fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige Område samt tilhørende Organisationsaftale for håndværkere i staten.

Ansættelse er betinget af, at du kan sikkerhedsgodkendes til ”Hemmeligt” (NATO SECRET).

Ansøgning og samtaler
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte chef Building Systems Rasmus Byrresen på e-mail: rab@naviair.dk eller tlf.: 3247 8160.

Naviair ser mangfoldighed som en styrke og vi opfordrer derfor alle interesserede og kvalificerede, uanset alder, køn, race, religion og etnisk baggrund til at søge stillingen.

Klik på ”Ansøg” og send en motiveret ansøgning og dit CV senest den 15. maj 2019.

Første samtaler forventes afholdt i uge 23 og uge 24

Praktisk information
Oprettet:
26-04-2019
Udløber:
16-05-2019
Kviknummer:
LJA-72831452
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Bygge og anlæg
Beliggenhed