Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fagligt stærk uddannelsesleder til Center for Skole og Læring

Campus Roskilde - Fysioterapeut, Lærer, Pædagog, Socialrådgiver, Sygeplejerske, Leisure Management o

Midtsjælland
Oprettet:
06-03-2019
Udløber:
18-03-2019

På Professionshøjskolen Absalon ser vi uddannelse som en regional drivkraft. Vi ønsker at være en udviklingspartner inden for efter- og videreuddannelse af medarbejdere i private og offentlige organisationer. Vi oplever en flot vækst inden for efter- og videreuddannelse. Den udvikling skal vi fortsætte også i en tid med skiftende markeder.

Vi søger en ny leder af vores efter- og videreuddannelse inden for skoleområdet. Du skal som uddannelsesleder have lyst og evne til at indgå i et fagligt engageret videnmiljø. Du skal desuden lede medarbejdere, der arbejder for at udvikle offentlige organisationer i Region Sjælland, og som forsker i det lærefaglige område. Derudover skal du være med til at fastholde den udvikling vi oplever, blandt andet ved at udvikle vores uddannelser og andre tilbud, så de skaber endnu mere værdi hos vores kunder.

Center for Skole og Læring søger en engageret uddannelsesleder, der på konstruktiv vis kan indgå i den samlede ledelse af Center for Skole og Læring. Vores uddannelsesleder med ansvar for efter-og videreuddannelsesområdet har for ca. ½ år siden valgt at gå på pension, og det er nu tid til en fast besættelse af denne stilling.

Din profil
Du skal som uddannelsesleder for efter- og videreuddannelsen både være leder for en gruppe medarbejdere, og samtidig skal du bidrage til uddannelsens udvikling. Det er derfor væsentligt, at du kan genkende dig selv i følgende udsagn:

Du er en dygtig og vellidt leder. Du er en erfaren personaleleder med faglig og praktisk erfaring fra offentlige organisationer. Du har omfattende erfaring med ledelse af større projekter. Du evner at understøtte, samle og inddrage et team af højt kvalificerede og motiverede medarbejdere, samt lede processer med mange aktører. Du har fokus på den gode trivsel og stemning i teamet, og du motiveres af skabe resultater sammen med andre.

Du brænder for udvikling. Du har erfaring med, og du brænder for, at skabe udvikling hos personer og organisationer via professionelle kompetenceudviklingsforløb.

Du er orienteret mod samarbejde og den gode løsning. Du er som menneske fleksibel og udpræget samarbejds- og løsningsorienteret, hvilket kommer dig til gode, når du i samspil med vigtige interne og eksterne samarbejdspartnere skal levere projekter og resultater af høj kvalitet.

Du kan forene kvalitet og købmandsskab. Du formår at forene høj faglig kvalitet med fornuftigt købmandsskab. Du ved, hvordan du styrer de interne processer, så der er styr på både drift og udvikling, samtidig med at du vedligeholder vores kontrakter og opsøger nye.

Du har erfaring med efter- og videreuddannelsesaktiviteter inden for grundskolen. Du trives med opsøgende kontakt til kommuner og øvrige samarbejdspartnere. Du har erfaring med vækststrategi, fondsansøgninger, kontraktudarbejdelser samt budgetlægning og økonomi-opfølgning m.v.

Derudover forventer vi os, at du:

  • Har solid viden om uddannelsesområdet.
  • Har en relevant akademisk uddannelsesbaggrund på minimum kandidat-/masterniveau.

Dine arbejdsopgaver
Som uddannelsesleder får du personaleansvar for 17 engagerede og erfarne medarbejdere, der arbejder med efter- og videreuddannelse indenfor skoleområdet samt forskning- og udviklingsaktiviteter inden for det lærerfaglige område. Du bliver ansvarlig for den daglige drift og udviklingen af alle vores aktiviteter inden for skoleområdet. Konkrete arbejdsopgaver, der skal løses kan være:

Stå i spidsen for udvikling af uddannelsestilbud. Som uddannelsesleder skal du først og fremmest stå i spidsen for udviklingen af Diplomuddannelsen i Ledelse og andre uddannelsestilbud. Derudover skal du sikre, at uddannelserne bliver markedsført og leveret med høj kvalitet.

Fremsynet personaleledelse. Du skal som personaleleder være optaget af, at det bedste team sættes til den enkelte opgave, og at den enkelte medarbejder har mulighed for at udvikle sig.

Understøtte vidensdeling i teamet. Du skal understøtte teamet i dets samarbejde og medvirke til at skabe et frugtbart videnskredsløb mellem forsknings, uddannelses og indtægtsdækket virksomhed.

Sikre fortsat høj kvalitet. Du vil opleve at du proaktivt skal tage ansvar for opgaven med at sikre den fortsatte høje kvalitet og høje aktivitet på efter- og videreuddannelsesområdet. Du skal være god til økonomiopfølgning, så centeret løbende igennem året på et faktuelt grundlag proaktivt kan igangsætte nye aktiviteter om nødvendigt.

Som uddannelsesleder skal du endvidere bidrage til realisering af Absalons strategi og indsatsområder.

Dine kollegaer
Du bliver en del af Center for Skole og Læring, der er et af syv faglige centre på Professionshøjskolen Absalon. Centret består af en centerchef, syv uddannelsesledere og ca. 150 medarbejdere, der arbejder med grunduddannelse, efter- og videreuddannelse samt forskning og udvikling. Derudover har vi fire docenter, der har det faglige ansvar for centrets forsknings og udviklingsaktiviteter. Du kommer til at referere til centerchefen. Hos Center for Skole og Læring vil du få et udviklende job, med engagerede og motiverede lederkollegaer og fagligt dygtige medarbejdere. Derudover vil du få muligheden for, at gøre en forskel for udviklingen i Region Sjælland samt et spændende netværk.

Du bliver en del af en stærk og dynamisk ledelsesgruppe, der arbejder med synergi mellem områderne efter- og videreuddannelse, forskning og udvikling, læreruddannelsen samt Center for undervisningsmidler (CFU).

Sådan ansøger du
  • Ansættelse sker efter gældende overenskomst på statens område og der er mulighed for at forhandle tillæg i henhold til Ny løn. Stillingen er på fuld tid og vi vil gerne have at du begynder senest den 1. april 2019.
  • Hvis du har nogle spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Centerchef, Stina Møllenbach, 72 48 23 93 eller på mail slm@pha.dk.
  • Ansøgning og relevante bilag sendes via vores rekrutteringssystem her eller ved at klikke på ”Søg stillingen” til højre på denne side. Der vil blive afholdt løbene ansættelsessamtaler samtaler.

Vi ønsker, at medarbejderstaben afspejler det omgivende samfund, og vi opfordrer derfor alle interesserede uanset køn, kulturel og etnisk baggrund til at søge stillingen.

Om Absalon
Professionshøjskolen Absalon er Region Sjællands største uddannelsesinstitution med 11 forskellige professionsbacheloruddannelser fordelt på i alt otte byer i regionen. Vores ambition er at bidrage til øget velfærd og vækst i Region Sjælland gennem fremragende uddannelser og rollen som regional udviklingspartner. Vores studerende og samarbejdspartnere er det ubestridte centrum for vores arbejde, lige som vi lægger vægt på at være en rigtig god, fællesskabsbaseret og udviklende arbejdsplads. Vi er 750 medarbejdere, og vi har 8.300 studerende på vores uddannelser og 3.500 i efter- og videreuddannelse.

Praktisk information
Oprettet:
06-03-2019
Udløber:
18-03-2019
Kviknummer:
LJA-71321902
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Undervisning og pædagogik,
Forskning og udvikling,
Human Resources,
Ledelse
Beliggenhed