Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skemalægger

SOSU Syd

Syd- og Sønderjylland
Oprettet:
07-02-2019
Udløber:
21-02-2019

Besættes pr.

1. april 2019 eller efter aftale

Om jobbet:

Du skal i samarbejde med kollegaer på Sosu Syd varetage den digitale skemalægning – skemalægning af undervisning, anden elevrettet aktivitet på uddannelserne samt mødeaktivitet. Der kan også komme på tale med andre administrative opgaver.

Du bliver en del af et skemalæggerteam, som arbejder tæt sammen med elevadministrationen, ledelseskonsulenter og tovholdere for de enkelte uddannelser.

Skolen har ca. 500 elever og 70 undervisere.

Der er tale om en stilling på fuld tid.

Om dig:

  • Du har formodentlig en uddannelse indenfor kontor, som professionsbachelor i offentlig administration, som lægesekretær eller har en sundhedsfaglig baggrund.
  • Du har sandsynligvis erhvervserfaring fra skemalægning på en uddannelsesinstitution, vagtplanlægning på et sygehus, planlægning i en kommune eller planlægnings- og koordineringsopgaver i forhold til sundheds-IT.
  • Du har kendskab til Elevplan, EASY-A og / eller FLEX, samt evnen til at sætte dig ind i nye IT-systemer, da skolen står overfor en større omlægning heraf.
  • Du har erfaring med brug af Excel til samling og præsentation af data, samt muligvis erfaring med ressourceplanlægning.
  • Du har erfaring med koordineringsopgaver.
  • Du kan rumme balancen mellem langtidsplanlægning og løbende justeringer, og kan kombinere sans for detaljer og overblik over helheden.
  • Som person er du initiativrig, er god til at kommunikere både i skrift og tale, samt trives i et til tider hektisk miljø med skiftende arbejdsmængder.

Om os:

Social- og Sundhedsskolen Syd er en selvejende erhvervsuddannelsesinstitution under staten med ca. 90 ansatte.

 Vi tilbyder:

  • Et stimulerende og afvekslende arbejdsmiljø på en skole i udvikling, og et fællesskab med engagerede kolleger med vidt forskellige baggrunde.
  • En varieret og udfordrende hverdag med skiftende arbejdsmængde. Hos os er du en aktiv del af hele organisationen, og vi vil gerne høre din mening og dine ideer. Medarbejderne er organiseret i mindre teams og her arbejdes der koncentreret med udvikling og læring for både elever, kursister og medarbejdere.

Løn- & ansættelsesforhold:

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. Alle interesserede uanset alder, køn, religion og etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

 Vil du vide mere:

Du kan læse mere om skolen på www.sosu-syd.dk om bl.a. skolens strategi, vision og værdier.

 

Du er også velkommen til at kontakte:

Uddannelseschef Ulla Martens um@sosu-syd.dk eller 73334300 / Mobil: 24914495

 Ansøgningsfrist:

Ansøgning med relevante bilag sendes elektronisk til skolen via hjemmesiden senest torsdag d. 21.02.2019 kl. 9.00.       

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler mandag d. 25.02.2019.

Praktisk information
Oprettet:
07-02-2019
Udløber:
21-02-2019
Kviknummer:
LJA-70501462
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Kontor og administration,
Økonomi
Beliggenhed
Lignende job
Arkitektskolen Aarhus
Østjylland
Arkitektskolen Aarhus
Østjylland
SCT MARKUS KIRKE V/E LUND SØRENSEN
Østjylland
Erhvervsakademi Dania (Arvikavej 2A, Skive)
Vestjylland