Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Rengøringsleder der vil være faglærer til TAMU-Center Vordingborg

TAMU-CENTER VORDINGBORG

Sydsjælland inkl. Møn
Oprettet:
02-01-2019
Udløber:
24-01-2019

Træningsskolens Arbejdsmarkedsuddannelser (TAMU) søger en faglærer inden for rengøringsområdet på TAMU Vordingborg Præstegaardsvej 18, 4760 Vordingborg. Tiltrædelse 1. marts 2019.

Til stillingen søges en erfaren og uddannet servicassistent, med en bred erfaring og ledelse i arbejdet indenfor rengøringsbranchen, og gerne med en erfaring indenfor hotel og reception branchen, og som er interesseret i, at bruge sin erhvervskompetence i en læringssammenhæng i forhold til unge på kanten, så de bliver parate til et fast job efter endt uddannelse i TAMU.

TAMU henhører under Undervisningsministeriet, og gennemfører praktisk tilrettelagte og kompetencegivende uddannelser for unge fra 18 - 30 år. Målgruppen er unge, der på grund af personlige og sociale forhold har vanskeligt ved at opnå uddannelse eller job. TAMU er en landsdækkende uddannelse med i alt 6 afdelinger.

Indhold
Den praktiske del af uddannelsen gennemføres ved, at eleverne i rengøringsuddannelsen varetager rengøringsopgaverne inden for kontorrengøring, trappevask, håndværkerrengøringer og diverse opgaver på TAMU-Center Vordingborg samt Vandrehjemmet som drives af TAMU Center Vordingborg. Uddannelsen består af faste opgaver og ad hoc opgaver. Opgaver ude af huset, for firmaer, foreninger mv. i Vordingborg området forekommer. Der er desuden hele servicedelen som omfatter anretning, servering og kundebetjening.

Vores nye medarbejder vil, sammen med sin kollega, få til opgave:

 • At vejlede eleverne i at indgå socialt på en arbejdsplads
 • At stille driftsmæssige krav, der fører til uddannelse i overensstemmelse med uddannelsesbeskrivelsen
 • At fungere som arbejdsleder og indgå i det praktiske arbejde på uddannelsesområdet
 • At planlægge og tilrettelægge arbejdsopgaverne på området, så eleverne lærer mest muligt
 • At medvirke til uddannelsesområdets fortsatte udvikling
 • At sikre overholdelse af uddannelsesområdets budget

Vi forventer at vores nye medarbejder:

 • Er handlingsorienteret og tror på, at eleverne kan forandre sig
 • Har viljen og lysten til at arbejde med en målgruppe, der skal lære hvad det vil sige at indgå i et arbejdsfællesskab
 • Har en bred erfaring med at lede og planlægge driftsopgaver inden for branchen
 • Er i stand til at skabe struktur og fastholde en god stil på området
 • Kan trives med at have mange bolde i luften
 • Har kørekort B

Ansættelsesbetingelser.
Ansøgere skal være indstillede på at arbejde ud fra den konsekvenspædagogiske holdning og på at deltage i en pædagogisk efteruddannelse på akademiniveau. Endvidere være indstillet på at indgå i kostskolens vagtordning med ca. 3 vagter pr. måned.

Løn og pension
Løn og pensionsforhold er fastlagt i overenskomsten mellem Finansministeriet og Uddannelsesforbundet. Stillingen er omfattet af aftalerne om Ny Løn.

Ansøgning
Ansøgningsfristen er torsdag den 24. januar 2019. Ansøgning og relevante uddannelsespapir, sendes til Direktør Peter Staun Kastholm, Træningsskolens Arbejdsmarkedsuddannelser, Sekretariatet, Kalvebodvej 231, 2791 Dragør.
Forespørgsel vedrørende stillingen kan rettes til afdelingsleder Nino Kristensen tlf. 51218589 eller driftsleder Daniel Rommedahl tlf. 41729155. Yderligere information kan ses www.tamu.dk.

Praktisk information
Oprettet:
02-01-2019
Udløber:
24-01-2019
Kviknummer:
LJA-69229871
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Rengøring,
Ledelse
Beliggenhed