Menu

Dyrlæge til Veterinærrejseholdet, Herning

Fødevarestyrelsen, Herning

Vestjylland
Oprettet:
16-05-2019
Udløber:
03-06-2019

Vil du være med til at løse opgaver på Veterinærrejseholdet? Vil du udføre kontrol med dyretransporter, besætninger og dyrlæger og afdække større overtrædelsessager? Vil du arbejde på en spændende arbejdsplads med gode og engagerede kolleger? Så læs videre her

Opgaver
Dine arbejdsopgaver kan bl.a. omfatte
• Kontrol i komplekse eller grovere sager, herunder snyd- og svindel på det veterinære område
• Kontrol i besætninger og af dyrlæger
• Kontrol i forbindelse med transport af dyr (assistance ved politiets vejkontroller)
• Deltagelse i projektarbejde

Stillingen er på 37 timer med tjenestested i Herning. Tiltrædelsen er 1. august 2019.
Kendetegnet for Veterinærrejseholdet er, at arbejdet er varieret og vi arbejder landsdækkende. To dage er sjældent ens.

Arbejdsmiljø og –kultur
Vi har en åben og fri tone i arbejdet. Det tillægges stor betydning at de enkelte medarbejdere trives i jobbet, og der gives mulighed for både personlig og faglig udvikling under hensynstagen til såvel medarbejderens som arbejdspladsens behov.

Om dig
Du skal have en dansk autorisation som dyrlæge, og personer med erfaring fra myndighedsudøvelse eller klinisk praksis vil blive foretrukket. Der lægges vægt på kendskab til dansk husdyrproduktion, herunder at du kan vurdere dyrs velfærd og behov klinisk.

Engagement, fleksibilitet, omgængelighed, samt gode evner til at samarbejde vil blive vægtet højt. Vores hverdag er omskiftelig, og ind imellem løber vi stærkt. Du skal også være i stand til at arbejde selvstændigt, være struktureret og have overblik. Du har analytisk sans, er initiativrig og kan optræde med både myndighed og empati. Du er bevidst om vigtigheden af præcis og klar formulering både i skrift og tale og er god til at få sager fra hånden.

Veterinærrejseholdet kontrollerer virksomheder og personer, der ikke er vant til kontrol og ikke nødvendigvis er interesseret i at blive kontrolleret af en offentlig myndighed. I disse situationer er personlig integritet, styrke og kommunikative færdigheder en nødvendighed.

Du skal være indstillet på, at der kan forekomme lange arbejdsdage og en del indenlandsk rejseaktivitet.

Du skal have gyldigt kørekort til personbil.

Om os
Veterinærrejseholdet er en specialenhed, der både udfører almindelige kontrolopgaver og håndterer større komplekse og grovere overtrædelsessager på veterinærområdet. Vi arbejder også med udvikling af kontrollen og med information af Fødevarestyrelsens kunder.

Vi har et tæt samarbejde både med andre enheder i Fødevarestyrelsen og andre myndigheder, herunder Politiet, Skat, Lægemiddelstyrelsen, Landbrugsstyrelsen Miljøstyrelsen m.fl. Veterinærrejseholdet består af 18 medarbejdere med veterinærfaglige, juridiske og efterforskningsmæssige kompetencer. Vi er organiseret i to teams og med kontorer i Aalborg, Herning og Vejen.

Hvornår skal du starte
Der er brug for dig fra 1. august 2019.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst for akademikere i staten indgået mellem Finansministeriet og en række AC-organisationer herunder Den Danske Dyrlægeforening.

Din ansøgning
Vi glæder os til at modtage din ansøgning, CV, kopi af eksamensbevis og evt. andet relevant materiale online i vores rekrutteringssystem på mfvm.dk/job senest den 3. juni, og vi forventer at afvikle ansættelsessamtaler d 14. juni 2019.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Majbritt Birkmose, souschef, på tlf.: 7227 5313.

Fødevarestyrelsen opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Gem i min profil
Kontakt

Fødevarestyrelsen, Herning

 
Rosenholmvej 15
Telefon: 72275313
Praktisk information
Oprettet:
16-05-2019
Udløber:
03-06-2019
Kviknummer:
LJA-73435225
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Land-, skov- og havebrug
Beliggenhed
Lignende job
Naturstyrelsen
Syd- og Sønderjylland
Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering
Storkøbenhavn
Skatteforvaltningen, Herning
Vestjylland
Skatteforvaltningen, Roskilde, Ny Østergade
Midtsjælland