Menu

Konsulent

UCL Niels Bohrs Allé

Fyn
Oprettet:
15-05-2019
Udløber:
06-06-2019

Digitalisering og Læring søger en konsulent med interesse i at arbejde med kompetenceudvikling af undervisere og andre medarbejdergrupper inden for områderne digitalisering og teknologiforståelse.

Om afdelingen

Digitalisering og Læring er en stabsenhed, der understøtter uddannelserne på UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole for at sikre optimal digital didaktisk understøttelse af undervisningen. Enheden er en del af området Kompetence- og Organisationsudvikling.

Stillingen er en kombinationsstilling, hvor du har dine nære kolleger i afdelingen Digitalisering og Læring, men hvor der samtidig udføres en del opgaver for hele Kompetence og Organisationsudvikling.

Digitalisering og Læring er med dig 10 medarbejdere, som arbejder med projektgennemførsel, kompetenceudvikling, udvikling af koncepter og undervisningsdesigns, drift af diverse platforme samt sparring/support ift. undervisere. Dagligdagen er karakteriseret af et godt arbejdsmiljø. Faglighed, humør og eksekvering er nøgleord i vores dagligdag, og vi hjælper hinanden med at lykkes med opgaverne. Dine opgaver skal løses på mange forskellige adresser.

Opgaven

Vi søger en kollega, der har interesse i at arbejde med kompetenceudvikling af undervisere og andre medarbejdergrupper inden for områderne digitalisering og teknologiforståelse. Det er derfor vigtigt, at din didaktiske værktøjskasse er på plads, sådan at du kan sætte teknologi og digitaliseringsprocesser ind i en didaktisk kontekst.

Det er centralt, at du har viden omkring digitalisering og kan sætte din viden i spil i forskellige sammenhænge. Du skal have flair for at lytte og forstå andres behov - ud fra det, skal du kunne komme med forslag til, hvordan digitalisering af processer og anvendelse af teknologi imødekommer identificerede behov.

Som konsulent kommer du til at befinde dig i spændfeltet mellem undervisning og udviklingsprojekter. Det forventes, at du vil kunne bidrage ved at formulere projekter, både ift. eksterne kunder og interne rekvirenter.

Du skal selvstændigt kunne prioritere og navigere i en stilling, hvor der er flere rekvirenter af de ydelser, du kan levere.

Profil og kvalifikationer

Vi forestiller os, at du har en relevant kandidat eller anden efter-videreuddannelse og har erfaring med tilsvarende udfordringer, som beskrevet ovenfor.

Vi vægter desuden nedenstående:

  • Dokumenteret erfaring med at gennemføre projekter, gerne indenfor digitalisering og undervisning
  • Har sans for at kommunikere i en politisk organisation og har let ved at kommunikere både op, ned og til siden om dit faglige område
  • Har undervisningserfaring og vil kunne tage enkelte undervisningsopgaver
  • Er handlingsorienteret og evner at samarbejde med ledelse og medarbejdere på alle niveauer i organisationen
  • Har en udpræget forståelse af, at opgaver løses i fællesskab, og at vi hjælper hinanden til at blive gode i organisationen

Du trives i en kultur, hvor vi giver hinanden et nap med opgaverne, når der nogen gange er lidt travlt.

Ansættelse

Vi tilbyder et spændende job i en dynamisk organisation, hvor de studerende og uddannelserne er i fokus. Endvidere tilbyder vi løbende faglig og personlig udvikling, og så har vi et uformelt arbejdsmiljø med plads til humor.

Stillingen er på 37 timer ugentlig og ønskes besat pr. 1. august 2019.

Ansættelsen sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation (AC).

Vi opfordrer alle interesserede, uanset alder, køn, religion, etnisk baggrund og tilhørsforhold til at søge stillingen.

Yderligere information

Du er velkommen til at kontakte chef for enheden Digitalisering og Læring Jacob-Steen Madsen på telefon 41 74 00 35 eller på mail jama@ucl.dk, hvis du har spørgsmål eller behov for yderligere informationer.

Ansøgning

Send din ansøgning med relevante bilag senest den 6. juni 2019 via www.ucl.dk/job.

Samtaler forventes afholdt den 17. juni 2019.

 

1. august 2018 fusionerede Erhvervsakademiet Lillebælt og University College Lillebælt til UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole. Den nye institution udbyder 41 erhvervsakademi- og professionsbacheloruddannelser samt en lang række efteruddannelser pa° akademi- og diplomniveau. UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole har omkring 11.000 fuldtidsstuderende og 1.000 medarbejdere. Uddannelserne udbydes i Odense, Vejle, Svendborg, Jelling og Fredericia.

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole udbyder uddannelser inden for sundhed, teknologi og byggeri, business, pædagogik og samfundsfag.

Gem i min profil
Kontakt

UCL Niels Bohrs Allé

 
Niels Bohrs Allé 1
Telefon: 41740035
Praktisk information
Oprettet:
15-05-2019
Udløber:
06-06-2019
Kviknummer:
LJA-73402590
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Kontor og administration,
Offentlig administration
Beliggenhed