Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

3 juridiske fuldmægtige til at balancere kontrol og vækst i landbrugserhvervet

Landbrugsstyrelsen

Syd- og Sønderjylland
Oprettet:
16-03-2019
Udløber:
19-03-2019

Brænder du for at sikre korrekt og effektiv sagsbehandling? Så har du chancen nu, da vi søger 3 jurister. Vi er stedet, hvor du kan bringe din karriere videre ved at styrke din viden om EU-ret og kompleks sagsbehandling. Du får mulighed for at anvende din juridiske kompetencer i en politisk organisation og bidrager til korrekt udbetaling af landbrugsstøtte til 40.000 landmænd.

Et job, der er tæt på magten og når helt ud i marken
Som jurist får du en central rolle i at afklare de juridiske og faglige problemstillinger, som opstår i forbindelse med kontrol af reglerne på jordbrugs- og virksomhedsområdet hos landmændene i hele landet. Du bliver involveret i konkret fortolkning af reglerne på området, og du bliver inddraget i tværgående samarbejde med andre enheder og jurister i Landbrugsstyrelsen. Formålet er blandt andet at sikre juridisk velfunderede afgørelser til gavn for vores kunder, så de opretholder deres landbrugsstøtte. Det betyder, at dine arbejdsopgaver bliver at:

  • Sørge for, at det juridiske grundlag for kontrollens resultater er i orden, og det sker i et tæt samarbejde med dygtige, faglige sagsbehandlere
  • Afklare specifikke juridiske spørgsmål og bidrage med juridisk og faglig sparring både internt i teamet, på tværs af enheden og i hele organisationens værdikæde
  • Indgå i en task-forcegruppe bestående af jurister i ca. et halvt år
  • Sagsbehandle klagesager og foretage genoptagelser af sager, der skal berigtiges
  • Bidrage med juridisk/faglige notater til direktionen og departementet efter behov.
Du kan se frem til et inspirerende og fagligt udviklende job, hvor du får rig mulighed for at bruge dine juridiske kompetencer i samspil med andre faggrupper. Vi sørger for en grundig introduktion til relevante ordninger, EU-regler, samarbejdspartnere.

Jordbrugskontrollen – vi mestrer balancen mellem kontrol og kundefokus
Enheden Jordbrugskontrol består af 70 medarbejdere i 4 teams og vi har som hovedopgave at sagsbehandle indenfor miljø- og økologiområdet, samt planlægge og kvalitetssikre den fysiske kontrol af EU-reglerne på jordbrugs- og virksomhedsområdet. På den måde bidrager vi til at støtte væksten i et af Danmarks største eksporterhverv og samtidig passe på miljøet – og det er vi stolte af. Vi har en stor kontaktflade til samarbejdspartnere i landbruget og til kollegaer i Landbrugsstyrelsens øvrige enheder.

Vi tilbyder dig et spændende og selvstændigt job i et uformelt kollegialt miljø med en åben og anerkendende ledelsesstil. Vi sætter god kommunikation, faglig sparring, høj faglig kvalitet – både juridisk, jordbrugs- og samfundsfagligt i højsædet, ligesom vi tilbyder fleksible arbejdstider på en familievenlig arbejdsplads.

Selvstændig juridisk profil med gode samarbejdsevner
Du er uddannet jurist og har interesse for at arbejde med offentlige forvaltningsopgaver. Du er skarp i den juridiske analyse og kan formidle juridisk kompliceret stof, så andre kan forstå det. Du samarbejder og skaber resultater i fællesskab med forskellige faggrupper, fordi du ved, at det giver den bedst mulige opgaveløsning. Erfaring med offentlig administration og forvaltning er naturligvis en fordel, men ikke et krav.

Du arbejder struktureret og systematisk, er energisk og nysgerrig af natur, og hvis du har mod på at sætte dig ind i nye, relevante sagsområder, og bringe dine juridiske kompetencer i spil i krydsfeltet mellem jura og politik, så kan vi love dig en arbejdsplads, hvor der er grobund for spændende udfordringer og udviklingsmuligheder.

Ansættelsesvilkår
Du ansættes som fuldmægtig i henhold til gældende overenskomst for akademikere i staten.

Ansættelsesområdet er Miljø- og Fødevareministeriet med tilhørende institutioner, og tjenestestedet er Landbrugsstyrelsen, Augustenborg Slot 3, 6440 Augustenborg.

Stillingerne ønskes besat senest den 1. maj 2019.

Kontakt
Vil du vide mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte teamleder Eva Rosenørn på telefon 22 68 96 15.

Du kan læse mere om Landbrugsstyrelsen på vores hjemmeside www.lbst.dk/job.

Ansøgning
Søg stillingerne ved at sende en ansøgning inkl. CV, eksamensbevis og evt. referencer online i vores rekrutteringssystem (tryk på ”søg stilling”) senest tirsdag den 19. marts 2019.

Samtaler vil blive afholdt torsdag den 21. marts 2019 og mandag den 25. marts 2019 i Augustenborg.

Praktisk information
Oprettet:
16-03-2019
Udløber:
19-03-2019
Kviknummer:
LJA-71629159
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Jura og retsvæsen
Beliggenhed