Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Informationsspecialist med overblik til Biblioteket

Campus Roskilde - Fysioterapeut, Lærer, Pædagog, Socialrådgiver, Sygeplejerske, Leisure Management o

Midtsjælland
Oprettet:
15-03-2019
Udløber:
01-04-2019

På Professionshøjskolen Absalon har vi en målsætning, at sætte de studerende i centrum. Biblioteket yder derfor en høj service for at opfylde dette mål. På den måde oplever de studerende, at der på deres campus er et fremragende studiemiljø med plads til faglighed og sociale fællesskaber.

Til vores bibliotek på Campus Roskilde søger vi nu en ny kollega, til en tidsbegrænset stilling på 30 timer.

Din profil
Du skal som informationsspecialist bidrage til, at vores studerende og ansatte oplever service af højkvalitet, og derfor er det vigtigt at du hurtigt får styr på bibliotekets mange services. Derfor søger vi dig som kan se sig selv i følgende profil:

Du har styr på det videnskabelige univers. Du har en bred erfaring med søgning i tidsskriftsdatabaser, brug af referenceværktøjer m.v. Du er på pletten til at løse problemet, hvis der er noget, der giver udfordringer. Derudover har du gerne erfaring og kendskab til bibliotekssystemet CICERO.

Du har det store overblik i løsningen af dine arbejdsopgaver. Du formår i løsningen af dine opgaver at træffe kvalificerede beslutninger og omsætte dem til handling. Du er ansvarsbevidst og struktureret, og har erfaring med at planlægge og følge op på dine egne arbejdsopgaver. På den måde når du med præcision og omhyggelighed i mål med opgaverne, der lå foran dig da du startede din dag.

Du bevarer roen selv i travle perioder. Du er en teamplayer og har lyst til at arbejde i et meget åbent miljø med mange mennesker og travlhed. Som person er du fleksibel, aktiv, udadvendt og en god kollega.

Derudover forventer vi os, at du:

  • har en grunduddannelse som bibliotekar, eller tilsvarende relevant uddannelse, gerne med en akademisk overbygning, cand.scient.bibl.

Dine arbejdsopgaver
Som informationsspecialist i biblioteket på Campus Roskilde vil en typisk arbejdsuge for dig være præget af følgende opgaver:

Formidling af bibliotekets ressourcer. Vi har mange brugere i biblioteket, så en stor del af dit arbejde vil være at formidle bibliotekets ressourcer til forskere og studerende. De har brug for god vejledning og support.

Du skal kunne undervise og formidle videnskabelig information. Biblioteket har flere tilbud, og en del af dine opgaver vil blandt andet være at undervise de studerende i disse tilbud. Der vil også være en del support til vores forskergruppe, der har brug for hjælp og vejledning til søgninger i danske og udenlandske databaser.

Udlåns- og chatvagter. Du skal i samarbejde med de øvrige ansatte på biblioteket dække udlånsvagter og chatvagter. Medarbejdere og studerende har mulighed for at booke en bibliotekar til hjælp med diverse søgninger. Derudover vil du være en del af at udvikle og forbedre det fysiske og digitale tilbud til bibliotekets brugere, samt være med til at udvikle og optimere bibliotekets mange services til Absalons studerende og ansatte.

Dine kollegaer
Du vil blive en del af Absalons bibliotek som dækker alle vores 8 lokationer. Til dagligt vil du blive en del af teamet på Campus Roskilde, hvor du skal samarbejde med de 3 informationsspecialister, der arbejder på biblioteket her. Vi afholder ca. 2 fællesmøder årligt, hvor hele biblioteket er samlet, og i den forbindelse sørger vi for at vi mødes rundt omkring på de forskellige campusser.

Du vil få fast ansættelsessted på Campus Roskilde.

Sådan ansøger du
  • Ansættelse sker efter gældende overenskomst på statens område og der er mulighed for at forhandle tillæg i henhold til Ny løn. Stillingen er på deltid og vi vil gerne have at du begynder senest den 1. maj 2019.
  • Der er tale om en tidsbegrænset stilling på 30 timer frem til og med d. 31. oktober 2019.
  • Hvis du har nogle spørgsmål til stillingen, kan du kontakte biblioteksleder Søren Hansen 72481070
  • Ansøgning og relevante bilag sendes via vores rekrutteringssystem her (https://phabsalon.dk/om-professionshoejskolen-absalon/ledige-stillinger/) eller ved at klikke på ”Søg stillingen” til højre på denne side, senest den 1. april 2019.
  • Vi forventer at afholde samtaler d. 11. april 2019.

Vi ønsker, at medarbejderstaben afspejler det omgivende samfund, og vi opfordrer derfor alle interesserede uanset køn, kulturel og etnisk baggrund til at søge stillingen.

Om Absalon Professionshøjskolen
Absalon er Region Sjællands største uddannelsesinstitution med 11 forskellige professionsbacheloruddannelser fordelt på i alt otte byer i regionen.
Vores ambition er at bidrage til øget velfærd og vækst i Region Sjælland gennem fremragende uddannelser og rollen som regional udviklingspartner. Vores studerende og samarbejdspartnere er det ubestridte centrum for vores arbejde, lige som vi lægger vægt på at være en rigtig god, fællesskabsbaseret og udviklende arbejdsplads.
Vi er 750 medarbejdere, og vi har 8.300 studerende på vores uddannelser og 3.500 i efter- og videreuddannelse.

Praktisk information
Oprettet:
15-03-2019
Udløber:
01-04-2019
Kviknummer:
LJA-71601345
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Kunst, kultur og sport,
Media
Beliggenhed
Lignende job
Skatteforvaltningen, Roskilde, Ny Østergade
Midtsjælland
Skatteforvaltningen, Roskilde, Ny Østergade
Midtsjælland
Skatteforvaltningen, Roskilde, Ny Østergade
Midtsjælland
Slots- og Kulturstyrelsen
Storkøbenhavn