Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Stærk analytisk overarm med tatoverede kommunikationsevner

NOTA

Storkøbenhavn
Oprettet:
15-03-2019
Udløber:
22-04-2019

Nota leder efter skarpe analytikere med gode formidlingsevner.

Kort sagt:

 • Dit hoved er godt skruet sammen – du kan fagligt matche vores krav.
 • Du er tændt af selvstændighed, gejst og teamspirit – du drives af sejre og af at score mål.
 • Du er aktiv og nysgerrig – du rækker ud efter nye udfordringer. Også når de er strabadserende.
Du vil indgå i vores nye team med Nakskov som hovedkvarter den 1. oktober 2019. Her skal vi sammen løse en række krævende og udfordrende missioner.

Derfor skal du ...
 • Især have evner inden for analyse og formidling
 • Like at skrive godt
 • Kunne tænke i figurer og fremstilling
 • Mestre gængse Office-værktøjer som PowerPoint og Excel og gerne have lyst og nysgerrighed efter mere avancerede værktøjer
 • Kunne holde hovedet koldt gennem stærke analytiske kompetencer
Har du desuden digitalt flair og lyst til gennem teknologi at vende alt på hovedet er det et ekstra plus. Bottom line er, at vi har høje forventninger til faglighed og mindset, men – som du vil se nedenfor – forholder os åbent til formel uddannelse og erfaringsniveau.

Teamet
I dag består vores analyse- og kommunikationsteam af et par scient.pol.-agtige typer, en sociolog, en sundhedsøkonom, en partikelfysiker, en hedgefond-analytiker og et par autodidakte, men vi er kun få der flytter med til vores nye HQ Nakskov.

Nota har fuld fart på
Nota er i rivende udvikling og vækster på alle områder:
 • Vi vækster med 15-20.000 nye brugere årligt
 • Interessentkredsen udvides løbende og tæller bl.a. medlemmer, pårørende, undervisere, administrative beslutningstagere, forskere, interesseorganisationer og virksomheder
 • Vi har en sund økonomi og løser stadigt flere opgaver i samarbejde med eksterne partnere, herunder Undervisningsministeriet, Dansk Blindesamfund og Ordblindeforeningen
 • Medlemmerne er blandt Danmarks flittigste læsere, og aktivitetsniveauet stiger fortsat
 • Vi er teknologidrevne, i konstant udvikling og leverer med stor succes stribevis af meget efterspurgte digitale løsninger
Nogle af dine konkrete opgaver
Ovenstående og meget mere skal vi kunne analysere og formidle troværdigt, indsigtsfuldt og kreativt. Det skal ske i tæt samarbejde med Notas mere end 80 dedikerede medarbejdere i bibliotek, studieservice, digital produktion og it-udvikling.

Formen skal tilpasses formålet og vil dække alt fra rapporter, notater, mundtlige oplæg, formidling via web, SoMe, nyhedsbreve og hvad du i øvrigt bringer med af ideer.

Dit hoved, din indstilling og din evne og lyst til at række ud efter nyt er et vigtigt udgangspunkt, når vi ansætter dig. Alt det andet skal vi nok udvikle sammen. Vi vil investere meget i at opbygge et nyt team med målet om at sætte helt nye standarder for Nota.

Er du interesseret?
Hvis ovenstående lyder spændende, så send en ansøgning via Notas hjemmeside (http://www.nota.dk/om-nota/stillinger). Ansøgningsfristen er 22. april 2019 kl 15.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst med relevant organisation.

Nota samarbejder med Nymann Stærke HR i rekrutteringsprocessen, og din ansøgning videresendes derfor til dem. Hvis du vil vide mere, så kontakt Birgitte Nymann, tlf. 40 86 18 83, email birgitte@ns-hr.dk.


Praktisk information
Oprettet:
15-03-2019
Udløber:
22-04-2019
Kviknummer:
LJA-71601336
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Media
Beliggenhed
Lignende job
VIA Læreruddannelsen Skive
Vestjylland
KU - SUND - PANUM KBH N
Storkøbenhavn
Skatteforvaltningen, KBH, Sluseholmen
Storkøbenhavn
Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering
Storkøbenhavn