Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Testmanager til agile projekter i Styrelsen for Institutioner og Uddannelsesstøtte

Styrelsen for Institutioner og Uddannelsesstøtte

Storkøbenhavn
Oprettet:
15-03-2019
Udløber:
31-03-2019

Vil du være med til at skabe værdi for de videregående uddannelsesinstitutioner? Brænder du for samarbejdet mellem forretning og it-udvikling i agile udviklingsprojekter? Så har vi en ledig stilling som testmanager til et stort projekt inden for studieadministrative systemer.

Vi skaber fundamentet for fremtiden
Viden er det, vi skal leve af i fremtiden. I Uddannelses- og Forskningsministeriet arbejder vi derfor for høj vækst og ny indsigt gennem fremragende uddannelse og forskning. Vi skaber et solidt fundament for de videregående uddannelser og forskningen i Danmark, så nye idéer kan spire og skabe vækst.

Om stillingen
Som vores nye testmanager er din hovedopgave indenfor esas-projektet, der i et agilt setup udvikler et stort studieadministrativt system til professionshøjskoler, erhvervsakademier og maritime uddannelsesinstitutioner. Din rolle vil være som vores (kundens) testmanager, som i tæt samarbejde med leverandørens testmanager og med Product Owner funktionen, udarbejder testcases, planlægger og afvikler testforløb samt deltager i ”lessons learned” evalueringer.

Dine primære opgaver bliver:

 • ansvaret for at styre og koordinere styrelsens leverancer i relation til test
 • i tæt samarbejde med leverandørens testansvarlig stå i spidsen for tests i udviklingsprojektet
 • at indgå i drøftelser med leverandøren om udformning af test, prøveprogram, testplaner og sikre kvalitet i testarbejdet
 • review og at godkende leverandørens forslag til metode for interne tests, prøveprogram og testplaner
 • at indgå i tæt samarbejde med Product Owner, deltagerne fra institutionerne, forretningsanalytiker og specialister, arkitekter og projektledelsen
 • review og godkendelse af testrapporter
 • at sikre alle tests i programmet afvikles mest hensigtsmæssigt indenfor projektrammen (forretningstest, brugervenlighedstest, integrationstests, regressionstest, installationstest, load og performancetest, accepttest, sikkerhedstest osv.)
 • planlægning og gennemførelse af de nødvendige aktiviteter hos styrelsen ifm. test, delleveranceprøver, release
 • udarbejdelse af Use Cases, Test Cases af høj kvalitet, sikre testdata og tekniske forberedelse til test
 • arbejde med testautomatisering af forretningsprocesser
 • at fremskaffe og koordinere de nødvendige ressourcer til test og prøver.

Din nye hverdag
Du skal arbejde i Kontor for Studieadministrative Systemer, der blandt andet har ansvaret for udvikling, vedligeholdelse og levering af de studieadministrative systemer, der anvendes på universiteter og andre videregående uddannelsesinstitutioner.

I kontoret er vi ca. 40 engagerede medarbejdere med forskellig uddannelsesmæssig baggrund. Vi har en uformel omgangstone, og et af vores mål er, at vi skal gøre en forskel.

Er du vores nye kollega?
Den ideelle kandidat har erfaring med testdisciplinerne inden for den agile metode, herunder automatisering af test. Desuden er kendskab til det videregående uddannelsesområde en fordel.

Du bliver en del af et set-up med mange interessenter, hvor du udfordres fagligt og personligt, og hvor vi forventer, at du:
 • har solid erfaring med forskellige typer test
 • arbejder systematisk og struktureret
 • har gode analytiske evner
 • er både fleksibel og resultatorienteret
 • har gode mundlige- og skriftlige fremstillingsevner
 • er holdspiller og bidrager til et godt arbejdsmiljø.
En ambitiøs og social arbejdsplads
Du bliver en del af en ambitiøs arbejdsplads med dedikerede og fagligt stærke kollegaer, hvor vi prioriterer et godt samarbejde og arbejdsglæde i hverdagen. Vi mener nemlig, at en god kultur med dialog og samarbejde er forudsætningen for, at vi lykkes. Derfor er her plads til grin i den travle hverdag. Samtidig får du gode udviklingsmuligheder og stor fleksibilitet, så du kan balancere faglige ambitioner og privatliv.

Løn og ansættelsesvilkår
Du ansættes som fuldmægtig i Uddannelses- og Forskningsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Første del af ansættelsen er arbejds- og tjenestested Bredgade 43, 1260 København K, men i løbet af 2019 flyttes det til Haraldsgade 53, 2100 København Ø.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Flemming Bøge på telefonnummer 72 31 95 50 eller på e-mail fle@ufm.dk.

Søg stillingen
Klik på knappen ”søg stillingen” eller søg via vores hjemmeside www.ufm.dk/job-i-ministeriet. Vi skal have din ansøgning, cv og eksamenspapirer senest søndag 31. marts 2019.

Vi forventer at holde to samtalerunder. Første samtalerunde afholdes i uge 15 og anden samtalerunde i uge 17. Mellem første og anden samtalerunde gennemføres personlighedstest.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Uddannelses- og Forskningsministeriet er medlem af foreningen Nydansker.

Om Styrelsen for Institutioner og Uddannelsesstøtte
I Styrelsen for Institutioner og Uddannelsesstøtte har vi ansvaret for dialog, rådgivning og tilsyn med de institutioner, der ligger under ministeriet. Derudover har vi blandt andet ansvaret for Statens Uddannelsesstøtte, udbetaling af tilskud og bevillinger til institutioner og forskere samt udvikling og drift af studieadministrative it-systemer. Vi arbejder tæt sammen med resten af Uddannelses- og Forskningsministeriet, og vi bringer vores viden og indsigt i anvendelse i forhold til politikudvikling, analyser, og ministerbetjening. Et godt samarbejde internt og eksternt er afgørende for, at vi løbende kan udvikle området og skabe de bedste rammer for videregående uddannelser, forskning og innovation i Danmark. Vores mål er at levere rådgivning og service af høj kvalitet samt at skabe værdi ved at løse vores opgaver effektivt og i dialog med de relevante aktører.

Praktisk information
Oprettet:
15-03-2019
Udløber:
31-03-2019
Kviknummer:
LJA-71601323
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
IT,
Tele
Beliggenhed