Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Medarbejder til cateringafdelingen ved Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier

Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier

Vestjylland
Oprettet:
14-03-2019
Udløber:
29-03-2019

Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier
søger en medarbejder til ansættelse i en 37 timers stilling inkl. en ugentlig aftenvagt.

Du skal indgå i et fagligt team i samspil med produktionskøkkenets øvrige personale. Stillingen er fortrinsvis tilknyttet køkkenets kolde afdeling, hvorfra der hver dag anrettes og klargøres forskellige retter, der skal sælges i kantinerne.  

Arbejdstiderne vil fortrinsvis ligge i tidsrummet mellem kl. 06.00 – 14.30 dog med en ugentlig aftenvagt. Der må påregnes ekstra aftenarbejde i forbindelse med arrangementer samt deltagelse i fast weekend-rotationsordning.

Vi har en travl hverdag, der er spændende og udfordrende, og hvor fagligheden er i top. Vi producerer og leverer mad til 5 kantiner. I kantinerne er der mulighed for at købe dagens varme ret samt kolde og lune retter. Desuden servicerer produktionskøkkenet Skolehjemmets elever.

Vi forventer, at du
-    har en uddannelse som smørrebrødsjomfru, delikatesseassistent, kok eller anden køkkenfaglig baggrund
-    har erfaring fra en lignende stilling
-    har gå-på-mod og kan fastholde overblikket, også når det går stærkt  
-    er serviceminded, ansvarsfuld og fleksibel
-    kan tænke kreativt og nyt
-    har et godt humør og møder udfordringer med positiv tilgang
-    er mobil i forhold til at kunne komme rundt i vores kantiner.

Vi bestræber os på at give elever og ansatte et fyldigt udbud af sunde mad- og drikkevarer, og vi udvikler hele tiden vores kantinekoncept efter tidens trend.

I køkkenet arbejder vi med økologi og er godkendt til det økologiske spisemærke i bronze, hvilket betyder at produktionskøkkenets vareindkøb er mellem 30 og 60% økologisk. Samtidig lægger vi vægt på, at maden så vidt muligt er lavet fra bunden med friske råvarer. Det visuelle udtryk er også vigtigt.  

Vil du vide mere
Er du velkommen til at kontakte leder af cateringafdelingen Lisbeth Alleslev på tlf. 2542 4690.

Tiltrædelse, løn- og ansættelsesvilkår
Tiltrædelse efter aftale.
Ansættelsen sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og den forhandlingsberettigede organisation.

Elektronisk ansøgning
For at komme i betragtning til stillingen skal din ansøgning samt relevant dokumentation for dine kompetencer og tidligere ansættelser sendes via knappen "søg jobbet".  Bemærk vi modtager ikke ansøgninger pr. mail. Skulle der opstå problemer, kontakt venligst Heidi Bentzen på tlf. 7213 4552.

Ansøgningsfrist
Fredag den 29. marts kl. 9.00.
Ansøgerne vurderes og indkaldes løbende.
Alle interesserede, uanset personlig baggrund, opfordres til at søge stillingen.

Praktisk information
Oprettet:
14-03-2019
Udløber:
29-03-2019
Kviknummer:
LJA-71565556
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Hotel og restauration
Beliggenhed