Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

ZBC søger 3 kontorelever til specialet offentlig administration

ZBC

Sydsjælland inkl. Møn
Oprettet:
13-03-2019
Udløber:
02-04-2019

 

Drømmer du om en uddannelse, der giver dig kompetencer til at arbejde både selvstændigt og i teams inden for offentlig administration - en uddannelse, hvor du lærer at tage ansvar for dine og teamets opgaver – en uddannelse, hvor du vil blive motiveret til senere i din karriere at videreuddanne dig?

Vi drømmer om 3 kontorelever, der brænder for at uddanne sig inden for offentlig administration og som allerede nu ved, at denne uddannelse kun er starten på livslang læring.

På specialet offentlig administration lærer du sagsbehandling, herunder vigtigheden af at arbejde kvalitetsbevidst og overholde deadlines, og du lærer at beherske metoder inden for de administrative hovedområder i en offentlig institution – specielt på en uddannelsesinstitution.

Vi tilbyder 3 elevpladser i studieadministration, hvor medarbejderne arbejder selvstændigt og i teams, hvor vi arbejder struktureret og kvalitetsbevidst, og hvor vi tager ansvar for at opgaverne løses korrekt og inden for deadline.

 

Du kan søge elevstillingen,

  • hvis du har et bestået grundforløb fra handelsskolen, som er påbegyndt før den 31. juli 2015, og som giver adgang til kontoruddannelse med specialer, eller
  • hvis du efter den 1. august 2015 har taget et grundforløb (GF 1 og 2) med EUX, eller
  • et 5- eller 10-ugers kompetencegivende forløb for studenter (hhx, stx, htx, hf) på handelsskolen.

Er du over 25 år og har taget et af ovenstående forløb efter 1. august 2015, skal vi bede dig om at medsende din realkompetencevurderingsplan (RKV).

Vi forventer, at du kan vise selvstændighed, samarbejdsevne, initiativ og kreativitet, at du er kvalitetsbevidst og fleksibel, samt at du har let til det gode humør og smilet – også når det går stærkt.

Vi tilbyder 3 elevpladser med udfordringer og med nogen indflydelse på arbejdsopgaverne. Vi tilbyder gode kolleger, der er klar til at lære fra sig og hjælpe dig med at lære, og en mangfoldig og alsidig arbejdsplads med mange forskellige typer af medarbejdere i alle aldre.

 

Ansættelsesvilkår
Vi ser frem til at byde dig velkommen den 1. september 2019.

Ansættelsesområdet er ZBC, og du skal være fleksibel i forhold til at have tjenestested på alle uddannelsessteder. Som udgangspunkt oprettes elevpladserne i Vordingborg/Næstved- og Slagelse/Næstved- afdelingen.

Ansættelse og aflønning sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og OAO-S samt organisationsaftalen med HK for det statslige område.

 

Ansøgning

Har ovenstående vakt din interesse, og har du lyst til at blive vores nye kontorelev og en del af udviklingen på ZBC, så send en begrundet ansøgning med CV og eksamensbevis/seneste karakterudskrift. Stillingen kan kun søges ved at klikke på "Søg jobbet" nederst i stillingsopslaget.

Ansøgningsfristen er tirsdag den 2. april 2019. Ansøgninger modtages ikke efter ansøgningsfristens udløb.  

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingen, vi lægger ved besættelsen af stillingen alene vægt på kvalifikationer og kompetencer.

 

Har du spørgsmål, eller ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte:
Gitte Fuglsang Mortensen, teamleder på tlf. 4172 1011, e-mail: gfm@zbc.dk
 

Hvem er vi?

ZBC har over 6.000 årselever, cirka 1.000 ansatte, en omsætning på 700 millioner og adresser i 7 byer på Sjælland. Vi udbyder mere en 40 forskellige erhvervsuddannelser og har teknisk gymnasium og handelsgymnasium, ligesom vi tilbyder efter- og videreuddannelse inden for mange brancher. Derudover har vi mange faglige og sociale miljøer. Hos os er der fokus på den enkelte elev, men vi lægger også vægt på, at vores elever er en del af et stærkt fællesskab.

Selv om vi er en stor skole, er vores primære mission at bevare bredden i uddannelsestilbuddet og have en høj kvalitet i uddannelserne. Vores skole er også internationalt orienteret, så elever på alle uddannelser har mulighed for at komme i praktik i udlandet. Vi har samtidig fokus på, hvad ZBC’s arbejde betyder for vores samfund og ikke mindst for vores mange elever, kursister, samarbejdspartnere og virksomheder.

Fælles for os på ZBC er, at vi på forskellig vis og med høj faglighed, arbejder med mennesker, uddannelse og efteruddannelse.

ZBC

Vær med. Verden er til at forandre.

 

Praktisk information
Oprettet:
13-03-2019
Udløber:
02-04-2019
Kviknummer:
LJA-71531661
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Kontor og administration
Beliggenhed