Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pladsmand til Bofa

Bornholms Regionskommune

Bornholm
Oprettet:
12-02-2019
Udløber:
28-02-2019

Stillingen som pladsmand/servicemedarbejder på Bofa er en fuldtidsstilling, som indebærer tjeneste på containerpladserne, genbrugscenteret i Vestermarie, samt diverse kørende opgaver. Sortering, behandling og bearbejdelse affald, samt kundebetjening er de væsentligste opgaver. Stillingen indebærer skiftende arbejdstider over hele ugen, samt weekendarbejde, samt pligt til at gøre tjeneste på hele øen og er til besættelse pr. 1. april 2019.

Krav til stillingen:

  • serviceminded
  • har erfaring med affaldshåndtering
  • kursusbevis til håndtering af farligt affald
  • Stort kørekort
  • truck/teleskoplæsser certifikat
  • god ordenssans & teknisk snilde

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter principperne i lokal løndannelse.

Praktisk information

Send din ansøgning og CV samt dokumentation for relevante beviser via vores rekrutteringsserver, sådan at vi har modtaget den senest den 28. februar 2019

Ansættelsessamtaler vil foregå i uge 10.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Jan Paulsen på 4017 3779

BOFA

læs mere om BOFA her http://bofa.dk/

Bornholms Regionskommune

Bornholms Regionskommune er en stor organisation med ca. 3.500 medarbejdere, og samtidig en unik kommunal arbejdsplads: Vi udgør en region for sig og arbejder med strategier og projekter, som danske kommuner normalt ikke kan. Vi har ansvar for områder som turisme og erhvervsudvikling, og står selv for internationale samarbejder og EU-programmer. Som den eneste kommune i landet har Bornholm sit eget Vækstforum og egen regional udviklingsplan, og vi har visionære planer for øens fremtid. Ikke mindst drømmen om at skabe et CO2-neutralt samfund baseret på bæredygtig og vedvarende energi.

På http://www.brk.dk kan du læse mere om Bornholms Regionskommune.

På http://www.brk.dk/taetsammen kan du læse om projekt Tæt sammen, hvor vi sætter fokus på kultur, fælles identitet og samarbejde, ved at beskrive de mange former for samarbejde i 12 fortællinger om regionskommunen.

Drømmer du om at bo og arbejde på Bornholm?

Målt på naturscenerier og kulturarv er Bornholm Danmarks rigeste kommune. Beregnet i minutter eller kilometer er vi ganske tæt på hovedstaden, men opgjort i sol, klipper og sandstrande - eller i tryghed, nærvær og livskvalitet - er vi en helt anden verden. Vi ved, at potentielle tilflyttere har brug for information, råd og vejledning, og derfor er du velkommen til at kontakte vores tilflytterkonsulent, Rune Holm. Han kan bl.a. fortælle, hvordan han kan hjælpe med at skaffe et job til din ægtefælle.

Kontakt Bornholms tilflytterkonsulent Rune Holm, 31 21 88 80, rh@bornholm.biz, Læs mere på http://næstestopbornholm.dk/.

                            

Praktisk information
Oprettet:
12-02-2019
Udløber:
28-02-2019
Kviknummer:
LJA-70629424
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Rengøring,
Håndværk & service
Beliggenhed