Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Underviser til faget erhvervsret på Nyborg Gymnasium

Nyborg Gymnasium

Fyn
Oprettet:
11-01-2019
Udløber:
17-01-2019

BEMÆRK meget kort ansøgningsfrist!

Nyborg Gymnasium søger vikar til skolens hhx-uddannelse til faget erhvervsret. Det drejer sig om undervisning af ét hold, og det en deltidsstilling, der aflønnes med ca. 7 timer pr. uge.

Nyborg Gymnasium har samlet syv uddannelser: hhx, eud, eux, stx, ib, hf og 10. klasse. Vi har desuden en kostskole med ca. 200 beboere fra over 40 forskellige nationer. Mangfoldigheden på vores skole skaber derfor en helt unik ungdoms- og skolekultur, som vi er stolte af. Vi har ca. 1150 elever og 150 medarbejdere.

Vi tilbyder en spændende, alsidig og attraktiv arbejdsplads med et tydeligt internationalt fokus og med en vision om at give de unge så mange uddannelsesmuligheder som muligt. Grundværdierne på Nyborg Gymnasium er tolerance, gensidig respekt og tillidsfuldt samarbejde. Vi har fokus på udvikling og læring og på at være en god arbejdsplads for elever og medarbejdere. Fælles for alle ansatte på tværs af uddannelser og afdelinger er, at vi brænder for elevernes udvikling, for hinanden og for at skabe den bedst mulige skole og arbejdsplads.

Vi forventer, at du:
Brænder for dit fag og for eleverne
Er en stærk formidler og har et tydeligt pædagogisk fokus
Er optaget af samarbejde og videndeling
Er engageret og har lyst til at præge en levende skole
Er ambitiøs og nysgerrig
Har lyst til pædagogisk udvikling

Vil du vide mere
Du kan læse mere om skolen på vores hjemmeside http://www.nyborg-gym.dk.
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vicerektor Arno P. Hansen (tlf. 24597773) eller vicerektor Mikael Samsøe Sørensen (tlf. 28551678).

Send din ansøgning til
Hvis du er interesseret i at arbejde på Nyborg Gymnasium, så søg stillingen ved at klikke på "søg stillingen" på denne side og sørg for, at ansøgningen er os i hænde senest torsdag den 17. januar 2019 kl. 12.

Praktisk information
Oprettet:
11-01-2019
Udløber:
17-01-2019
Kviknummer:
LJA-69561881
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområder:
Undervisning og pædagogik
Beliggenhed