Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Anlægsgartner til Nykøbing F. Sogn

NYKØBING F. Sogn

Lolland & Falster
Oprettet:
10-01-2019
Udløber:
22-01-2019

En stilling i Nykøbing Falster Sogn med tjeneste på Nykøbing Falster kirkegårde ledig pr. 15. marts 2019. Ansættelsen er gennemsnitligt 37 timer pr. uge. 

Stillingen 

Anlægsgartneren skal have en ’grå profil’ erhvervet via uddannelse og / eller erfaring. Samtidig forventes også erfaring fra det grønne område. Anlægsgartneren vil få ansvaret for i samarbejde med overgartneren at koordinere arbejdet på et mindre anlægshold. Desuden at sørge for drift- og vedligeholdelse af gravemaskine, og at holde styr på materialeplads og maskinhal. 

Anlægsholdets ansvar består bl.a. i at deltage i større og mindre anlægsopgaver på kirkegårdene, at beskære træer og buske, pasning af læhegn og skovområde samt visse grønne områder på kirkegårdene og ved kirkerne. Herudover at bortskaffe affald og at sørge for, at kloakker, dræn og afløb fungerer samt i et vist omfang stå for bygningsvedligeholdelsen. Anlægsholdet deltager desuden i større fællesopgaver (hækklipning og grandækning). Ift. begravelser er der en turnusordning (gravning mv.). 

Vi forventer at du 

  • har en grå anlægsgartnerprofil
  • er uddannet anlægsgartner
  • har kendskab til anlægsopgaver i grønne områder
  • kan betjene en gravemaskine
  • har kørekort til personbil og gerne til trailer. 

Ansættelse og aflønning sker efter Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige Område (OAO-S-fællesoverenskomsten) og Organisationsaftale mellem Finansministeriet og 3F for Landbrugsmedarbejdere, for gartneriarbejdere, gartnere og forsøgsmedarbejdere. Aftalerne kan findes på www.folkekirkenspersonale.dk. 

Basislønnen udgør årligt for gartnere kr. 285.026 (trin 1) og kr. 292.070 (trin 2) i nutidskroner. Der sker aflønning på timeløn - efter 5 måneders uafbrudt ansættelse ved samme ansættelsesmyndighed er der overgang til månedslønsansættelse. 

Der vil skulle rekvireres en straffeattest af den ansøger, som påtænkes ansat i stillingen. Ansættelsen vil være omfattet af prøvetid. 

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 5. 

Yderligere oplysninger:

Overgartner Kasper Olsgaard Nielsen, 30 61 48 54 eller på www.nykfsogn.dk.

Ansøgningen sendes til 7578fortrolig@sogn.dk eller Nykøbing F. Sogn, Klosterstræde 3, 4800 Nykøbing F og skal være fremme senest d. 22. januar 2019, kl. 12.

Praktisk information
Oprettet:
10-01-2019
Udløber:
22-01-2019
Kviknummer:
LJA-69499688
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Land-, skov- og havebrug
Beliggenhed