Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

IT-Universitetet søger en HR-studentermedhjælper (Ansøgningsfrist forlænget)

IT-Universitetet i København

Storkøbenhavn
Oprettet:
21-05-2019
Udløber:
04-06-2019

Læser du HR eller lignende på en videregående uddannelse, og brænder du for at arbejde med HR efter endt studietid? Vil du gerne have et relevant studiejob i en HR afdeling, hvor du får lov til at prøve kræfter med forskellige opgaver inden for HR spektret? Så søger IT-Universitetet lige nu en motiveret HR-studentermedhjælper med start snarest muligt.

Om afdelingen
Du bliver en del af HR som pt. består af 9 medarbejdere. Med hver vores og fælles ansvarsområder arbejder vi tæt sammen i en HR-partnerstruktur, hvor vi løser en bred vifte af HR opgaver; herunder rekruttering og ansættelse af administrative og videnskabelige medarbejdere, sparring med ledelsen i HR-spørgsmål, administration af løn, håndtering af personalesager som f.eks. barsel og sygdom, udarbejdelse af politikker, ledelsesinformation, arbejdsmiljø samt øvrige opgaver og udviklingsprojekter.

Du bliver en del af et fagligt stærkt team, hvor humor, en uformel omgangstone samt et godt kollegialt sammenhold præger hverdagen.

Om stillingen
Som studentermedhjælper i HR har du både faste og ad hoc baserede opgaver, der alle understøtter den leverance vi yder til direktionen, ledergruppen og det øvrige hus.

Arbejdsopgaverne i rollen vil bl.a. omfatte:

 • Administrativ sagsbehandling i forbindelse med tillæg til kontrakter, fratrædelser mm.
 • Administrativ support ved ansættelse af hjælpelærere samt de årlige lønforhandlinger
 • Ajourføring af HR’s sider på ITU’s Intranet
 • Ajourføring af diverse skabeloner til kontrakter, medarbejderoplysninger i systemer mm.
 • Sortering og arkivering af lønbilag mm.
 • Forberede opslag til vores interne nyhedsbrev
 • Administration i forbindelse med arbejdsmiljøinitiativer
Om dig
Vi forestiller os, at du er i gang med en bachelor eller kandidatuddannelse inden for HR eller lignende, og det vil være en fordel, hvis du har erfaring fra universitetssektoren eller anden offentlig institution. Afgørende er det, at du interesserer dig for HR faget, og at du trives med forskelligartede administrative og tilbagevendende HR opgaver.

Derudover forventer vi, at du:
 • Arbejder struktureret og har sans for detaljer
 • Er fleksibel, positiv og trives med at hjælpe andre
 • Er proaktiv, tager ansvar og følger sagerne til dørs
 • Har gode samarbejdsevner og lyst til at tilegne dig ny viden
 • Har flair for IT
 • Er kommunikativ stærk på dansk og engelsk
Vi tilbyder
Med reference til HR-chefen tilbyder ITU et spændende og udfordrende studiejob i et internationalt miljø med dygtige medarbejdere og gode kollegaer. Vi har et afvekslende og udviklende arbejdsmiljø med vægt på et godt tværfagligt samarbejde.

Arbejdstiden er 15 timer pr. uge og der er gode muligheder for at få samspillet mellem arbejde og studie til at fungere optimalt.

Ansættelse og aflønning
Aflønning og øvrige ansættelsesforhold sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og HK. Der vil være mulighed for at forhandle individuelle tillæg afhængig af dine kvalifikationer.

Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Yderligere information
Du er velkommen til at kontakte Nina Sølvberg Nelby tlf. 7218 5179 eller e-mail nine@itu.dk, hvis du ønsker yderligere information om stillingen.

Ansøgningsprocedure
Du kan kun søge stillingen igennem vores e-rekrutteringssystem. Søg ved at trykke på knappen "Søg stillingen" nederst i stillingsannoncen på vores hjemmeside: http://www.itu.dk/stillinger.

Ansøgningsfristen er den 5. juni 2019 kl. 12:00.

Samtaler forventes afholdt i uge 24.

IT-Universitetet ønsker at afspejle et internationalt miljø og ser mangfoldighed som en ressource. Vi opfordrer alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Praktisk information
Oprettet:
21-05-2019
Udløber:
04-06-2019
Kviknummer:
LJA-73449313
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområder:
Kontor og administration
Beliggenhed