Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

IT-supporter til IT-drift og -udvikling

Socialstyrelsen

Fyn
Oprettet:
06-05-2019
Udløber:
02-06-2019

IT-drift og -udvikling søger en engageret og serviceorienteret IT-supporter til at yde intern såvel som ekstern support.

Har du et udpræget servicegen, og brænder du for at supportere og følge opgaver til dørs? Så er du måske vores nye IT-supporter, der sammen med resten af support teamet skal supportere interne brugere, samt besvare spørgsmål fra eksterne i forbindelse med de fagsystemer, Socialstyrelsen stiller til rådighed

Vi tilbyder…
Vi står overfor flere spændende projekter, som skal gennemføres samtidig med, at den daglige drift skal køre, og vi har brug for en engageret kollega til at styrke vores supportfunktion. Du bliver en del af support teamet, som repræsenterer afdelingen og styrelsen udadtil. Du vil som IT-supporter ligeledes skulle arbejde tæt sammen med resten af afdelingens medarbejdere, både hvad angår IT-supportsager, men også ift. ad hoc driftsopgaver og IT-projekter. Udover dig består support teamet af tre supportere, en IT-supporter elev og en Supportmanager som er daglig leder for teamet.

Stillingsbeskrivelse
Som IT-supporter er du et vigtigt omdrejningspunkt i Socialstyrelsens daglige drift, hvor du, sammen med support teamet, har ansvar for at sikre, at både interne og eksterne brugere får en god serviceoplevelse til tiden. Vores IT-miljø er hostet hos Statens IT, derfor håndteres mange opgaver i et tæt samarbejde med dem.

Stillingen omfatter bl.a. arbejdsopgaver som:

 • 1. line support af interne og eksterne brugere
 • brugeradministration
 • udlevering og opsætning af IT-udstyr, herunder vedligeholdelse af PCer, AV- og videoudstyr i vores mødelokaler
 • opsætning og vedligeholdelse af tablets og mobiltelefoner
 • udfærdigelse af dokumentation og vejledninger
 • deltagelse i IT-projekter og -opgaver
 • ad hoc støtte til resten af afdelingen efter behov
 • support af en række fagsystem, bl.a.et elektronisk sags- og dokumenthåndteringssystem, indberetningsløsninger mfl.
Din profil
Som person er du god til at skabe relationer, og du finder det naturligt at vidensdele med dine kollegaer. Vi forventer, at du enten er uddannet IT-supporter eller har en anden relevant uddannelsesmæssig baggrund.

Desuden lægger vi vægt på, at du:
 • er positiv og har udpræget erfaring med at servicere brugere
 • kan arbejde selvstændigt med en ansvarsbevist tilgang til opgaverne
 • skaber tillid, fremtræder rolig, diplomatisk og empatisk
 • har erfaring med at vedligeholde PCer, mobiltelefoner og tablets
 • formidler mundtligt og skriftligt klart og præcist på dansk
 • kan kommunikere tekniske problemstillinger til ikke-tekniske kolleger
 • er vant til at dokumentere dit arbejde og udarbejde vejledninger
 • er ambitiøs med kvaliteten af dit og afdelingens arbejde og tager ejerskab
 • arbejder struktureret, systematisk og er god til at planlægge din tid, så den bruges optimalt.
Om enheden
Du bliver en del af IT-drift og -udvikling, som pt. udgør 17 ansatte. Afdelingen er opdelt i fire teams: Support, Teknik og arkitektur, Projekt og udvikling, samt I-sikkerhed. Vi arbejder ud fra en forretningsorienteret tilgang, hvor styrelsens opgaver og brugere er i centrum, og hvor alle i afdelingen bærer ansvaret for et højt serviceniveau. Ambitioner og høj kvalitet i opgaveløsningen går hånd i hånd med kollegial sparring og en uhøjtidelig omgangsform, og vi tager alle ansvar for det gode arbejdsklima. Vi prioriterer et godt samarbejde, både internt i afdelingen og med resten af organisationens afdelinger samt samarbejdspartnere. Vi tager udfordringer op og skaber resultater sammen, vi er en afdeling hvor vidensdeling vægter højt og er en naturlig del af hverdagen.

Vi passer godt på vores data og arbejder målrettet ud fra ISO27001. Vores omhyggelige medarbejdere håndterer således opgaver, rutiner og processer med afsæt i nedskrevne IT-procedurer.

IT-drift og -udvikling er en del af Socialstyrelsens stabssøjle, som ud over IT-drift og -udvikling består af CAS (HR, Jura, Ledelsessekretariatet og Service) og CØT (Økonomi og Tilskudsforvaltningen)

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er en fuldtidsstilling med tiltrædelse den 1. august 2019 eller hurtigst muligt.
Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante organisation. Stillingens ansættelsesområde er Børne- og Socialministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdssted er Socialstyrelsen i Odense, Edisonsvej 1, 5000 Odense C.

Ansøgningsfrist og afholdelse af samtaler
Du sender din ansøgning og relevant dokumentation (CV og eksamenspapirer) elektronisk via stillingsopslaget på vores hjemmeside www.socialstyrelsen.dk. Der er ansøgningsfrist den 2. juni 2019. Vi afholder samtaler i uge 24.

Vil du vide mere?
Du kan få flere oplysninger om stillingen og Socialstyrelsen ved at kontakte Supportmanager Peter Fich Holmskov på psh@socialstyrelsen.dk, telefon 41 73 08 73 eller IT-chef Helle G. Berg på hegb@socialstyrelsen.dk, telefon 40 95 51 54.

Praktisk information
Oprettet:
06-05-2019
Udløber:
02-06-2019
Kviknummer:
LJA-73116543
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
IT
Beliggenhed