Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

IT-projektleder

Copenhagen Business School

Storkøbenhavn
Oprettet:
12-08-2017
Udløber:
13-08-2017

Copenhagen Business School søger en/flere IT-projektledere med tiltrædelse snarest muligt.

Har du lyst til at arbejde med IT-projekter til en kompleks organisation, hvor kravene til nye løsninger bliver styret ud fra forretningens behov, og hvor ambitionen er, at IT-afdelingen leverer projekter til tiden, til aftalt kvalitet og inden for budgettet? Så er det måske dig, som Copenhagen Business School mangler.

Som projektleder vil du indgå i Projektenhedens team af top-engagerede, humørfyldte og professionelle projektledere (pt. 9 medarbejdere), som varetager en bred vifte af opgaver i relation til CBS' forretningsprocesser, projekter, systemer og services. Vores projektmodel bygger på Prince2 koblet med agile metoder.

Foruden Projektenheden består IT-afdelingen af enhederne Systemintegration, Drift, Arkitektur og Support med i alt 60 fastansatte medarbejdere og 40 studentermedhjælpere. Vi vægter åbenhed, initiativ og samarbejde på tværs meget højt og ser det som vores fornemste opgave sammen at levere forretningsdrevet IT til CBS' ca. 23.000 studerende og 2.500 ansatte.

Du og dine kollegaer arbejder med en bred pallette af projekter inden for understøttelse af processer, udvikling af læringsplatform, hjemmeside, intranet, systemintegrations- og optimeringsprojekter samt infrastrukturprojekter.

Vi er interesserede såvel mere erfarne som nyuddannede kandidater med interesse for projektledelse. Du vil få mulighed for at udvikle dig som projektleder via en kombination ansvar for egne projekter, deltagelse i større projekter og kompetenceudvikling.

Dine primære arbejdsopgaver
Som IT-projektleder på CBS er dine opgaver:

 • Gennemførelse af IT-projekter. Du vil blive ansvarlig for fremdrift, overholdelse af mål, tid og økonomi, samt projektledelse af såvel interne som eksterne deltagere
 • Understøtte konkrete leverancer i projekter som udbud, kravspecifikation, design og test
 • Skabe gode samarbejdsevner på tværs af IT-afdelingen og CBS
 • Bidrage til vedligeholdelse af den samlede IT-dokumentation
 • Overholde og formidle vores projektmodel
 • Bidrage til optimering af projektgennemførsel og i samarbejde med kollegaer i IT-afdelingen løbende arbejde med at målrette, standardisere og simplificere projektmodel, dokumenter og værktøjer

Dine kvalifikationer og kompetencer
 • Uddannelsesmæssig baggrund er ikke afgørende, men du skal have lyst til kompetenceudvikling i projektledelse
 • Erfaring med eller kendskab til gennemførsel af IT-projekter er en fordel
 • Relevant uddannelse samt gerne relevante certificeringer som PRINCE2 og ITIL
 • Kendskab til agile metoder - herunder gerne kendskab til SCRUM og/eller Kanban
 • Ambitiøs og professionel med et højt energiniveau
 • Struktureret, analytisk og i stand til at skabe overblik og have mange bolde i luften
 • Veludviklede samarbejdsevner
 • Gode kommunikative evner mundtligt og skriftligt samt sprogkompetencer på dansk såvel som engelsk

Endelig er den ideelle kandidat i lige så høj grad en afslutter, som en idémager - det er først, når IT-løsninger er i drift, at den forretningsmæssige værdi af investeringerne kan høstes.

CBS og IT-afdelingen er spredt ud over Frederiksberg; det stiller særlige krav til, at du kan og vil ud på campus og møde samarbejdspartnere og kolleger.

Vi tilbyder dig
 • En travl og spændende hverdag, hvor du skal tænke kreativt og løsningsorienteret
 • Frihed under ansvar
 • En arbejdsplads med foretrukne værdier som forretningsdreven IT, teamspirit og involvering
 • Projektkultur med høj kvalitet og rum for at udvikle sig som projektleder
 • Gode muligheder for efteruddannelse
 • Attraktiv pensionspakke

Kan du spille med på disse betingelser, vil du have enestående mulighed for at præge udviklingen af IT-services på CBS videre frem.

Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation, med en indplacering og aflønning afhængig af kvalifikationer og erfaring. Der vil ved ansættelsen være mulighed for at forhandle personlige tillæg. Ansættelsen er 37 timer om ugen.

Yderligere oplysninger
Hvis du vil vide mere om stillingens indhold, er du velkommen til at kontakte IT-projektchef Mogens Agerbak, mbla.it@cbs.dk eller mobil: 21 69 80 56.

Ansøgningsfrist
Ansøgningsfristen er 13. august 2017. Samtaler forventes afholdt i uge 34-35 2017.

Din ansøgning
Du søger stillingen online ved at åbne linket "søg online", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter ansøgning med oplysninger om tidligere beskæftigelse, eksamenspapirer og CV.

CBS er et unikt erhvervsuniversitet med en høj andel af udenlandske ansatte og studerende. Universitetet ligger centralt på Frederiksberg med gode forbindelser til offentlig transport. CBS har ca. 730 undervisnings- og forskningsårsværk, 200 ph.d.-studerende og 600 administrative årsværk. Ca. 22.000 studerende er fordelt på bachelor-, kandidat-, MBA/EMBA-, ph.d.- og Executive-programmer, der udbydes på dansk og engelsk. Vores videnskabelige medarbejdere tæller internationale eksperter inden for de klassiske forretningsdiscipliner, men også i filosofi, historie, psykologi, sociologi, jura, politik, informationssystemer, kultur og sprog.

Praktisk information
Oprettet:
12-08-2017
Udløber:
13-08-2017
Kviknummer:
LJA-48463110
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
IT
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til: