Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Introduktionsstillinger i Intern Medicin, Dronning Ingrids Hospital, Nuuk, Grønland

Styrelsen for Sundhed og Forebyggelsen - Personaleadministrationen

Oprettet:
19-02-2019
Udløber:
15-03-2019

Introduktionsstillinger i Intern Medicin

Har du lyst til at arbejde sammen med os og opleve en del af vores mærkesager; ansvar, meningsfuldhed, lægekunst og udvikling?

Så får du en spændende bred intern medicinsk introstilling i en dynamisk og kompleks afdeling. Her er rigtig gode udviklingsmuligheder, da du vil få praktisk erfaring med patienten i centrum, og samtidig prioriteres faglig kvalitet og uddannelse også højt.

Arbejdsopgaver

Du vil blive en del af en fagligt dygtig gruppe af læger med meget forskellige interesser og erfaringer. Det medicinske arbejdsområde er meget bredt, spændende og udfordrende. Stort set alle typer af medicinske lidelser findes, herunder også sygdomme, som sjældent ses andre steder. Vi modtager patienter fra hele Grønland og regelmæssigt er vores læger med på patienttransport, hvor kritisk syge patienter skal transporteres fra regionssygehusene på kysten til Dronning Ingrids Hospital i Nuuk. Du vil opleve lægekunsten på en anden måde, end det du kender fra danske forhold.

Du vil hurtigt få et stort ansvar, men du vil aldrig være alene, da vi har god kollegial holdånd i afdelingen og med specialister på Rigshospitalet, som kun er et telefonopkald væk døgnet rundt.

I hverdagene skal du i samarbejde med dine kollegaer gå stuegang på sengeafsnittene, det intermediære afsnit og Patienthotellet og du vil varetage medicinsk ambulatoriearbejdet, som er tilpasset specielt til dig. Vi har 7-skiftet vagt af 24 timers varighed. Som læge i en introduktionsstilling bliver du personlig læge for patienter med langvarige forløb og du får dermed mulighed for at få et godt og meningsfuldt kendskab til disse patienter og deres forløb.

Hvem er du?

  • Kan strukturere og planlægge – både i forhold til din arbejdsdag og patientforløb
  • Fleksibel og åbensindet
  • Ambitiøs og ansvarsbevidst
  • Motiveres af faglig sparring og udvikling

Hvem er vi?

Du vil møde engagerede og fagligt kompetente medarbejdere, som er meget bevidste om gode samarbejdsrelationer og tværfaglighed. Vi har en kultur præget af tillid og respekt, hvilket er afgørende for vores hverdag og patientbehandling.

Medicinsk Område har ambulatorium, dagafsnit og 38 sengepladser fordelt på to sengeafsnit med integreret børneafsnit med otte pladser samt et intermediær afsnit med seks pladser for monitorering af patienter med hjertesygdomme og andre akutte sygdomme. Herudover ses komplekse patienter fra hele Grønland på Patienthotellet. I dag omfatter Medicinsk Område også Røntgenafdelingen, Laboratorie samt Terapiafsnit med diætist, ergo- og fysioterapi.

Nuuk

Nuuk er storby og natur samlet ét sted. Her er mange spisemuligheder og kulturelle oplevelser, ligesom du hurtigt er ude i fjeldet eller inde i fjorden. Om sommeren oplever du midnatssol, mens fiskeri, hvalsafari og vandreture er populært. I vintermånederne er nordlys en del af din hverdag, ligesom du kan stå på både langrend og alpin ski.

Tiltrædelse:

Vi har to ledige stillinger med tiltrædelse hhv. 1. maj 2019 og 1. november 2019. 

Krav til ansættelse

For at arbejde i Grønland skal du have en dansk autorisation.

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at man skal have gyldig opholds- og arbejdstilladelse for at kunne arbejde i Grønland. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse, hvor ansættelsen er betinget af, at man opnår gyldig tilladelse.

Rejse- og boligforhold

Der ydes fri til- og fratrædelsesrejse efter gældende overenskomst.

Der vil til stillingen kunne anvises bolig efter gældende regler. Husleje og boligstandard kan variere afhængigt af boligens alder, ejerforhold mv. Der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig, hvorfor der kan ske indkvartering vakant. Der kan være varierende afstand til arbejdsstedet.

Løn og ansættelse

Stillingen aflønnes i henhold til gældende overenskomst ved tiltrædelsestidspunktet. Find din overenskomst her:

http://www.gjob.gl/Praktiske-forhold/Overenskomster

Ansøgning

Ansøgning bilagt kopi af relevante bilag skal sendes i PDF-format gennem linket ”SØG JOBBET”:

http://www.gjob.gl/Sogjob/opfordret-ansogning?VID=201902069 

Ansøgningsfrist: 15. marts 2019

Ansættelsessamtaler afholdes løbende

Kontakt

Information om stillingen kan indhentes ved Ledende overlæge Uka Wilhjelm Geisler på tlf. (+299) 34 47 31 eller på e-mail: UWG@PEQQIK.GL.

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse til personalekonsulent Marie Louise Chemnitz Egede på e-mail: MLCE@PEQQIK.GL. 

Det Grønlandske Sundhedsvæsen er en røgfri arbejdsplads.

Praktisk information
Oprettet:
19-02-2019
Udløber:
15-03-2019
Kviknummer:
LJA-70839104
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Sundhed
Beliggenhed