Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

International koordinator til at understøtte arbejdet med at sikre velfungerende energimarkeder i EU og i Norden

Forsyningstilsynet

Storkøbenhavn
Oprettet:
01-02-2019
Udløber:
18-02-2019

Er du ambitiøs og nysgerrig på forsyningssektoren? Trives du i en koordinerende stilling, hvor mange løse tråde skal samles på tværs af både nordiske og europæiske indsatser? Så søger vi lige nu en ny international koordinator til Center for Engros og Transmission.

Spændende rolle på nordisk og europæisk niveau

Som ny international koordinator i Engros og Transmission skal du arbejde med koordination af den stadigt større mængde internationale opgaver for Forsyningstilsynet. Du vil skulle være med til at forberede møder i repræsentantskabet hos EU-agenturet for samarbejdet mellem regulerende myndigheder (ACER), hvor Forsyningstilsynets direktør er medlem. De internationale opgaver er den del af den igangværende hastige integration og udvikling af engrosenergimarkederne i Norden og EU. Dette afføder en række juridiske, økonomiske og proceduremæssige spørgsmål, både inden for rammerne af EU’s gældende tredje energiliberaliseringspakke, de netop afsluttede forhandlinger om den fjerde energiliberaliseringspakke og som indspil til initiativer til den kommende EU-Kommission, bl.a. på naturgasområdet.

I hverdagen arbejder du tæt sammen med dine kolleger i Forsyningstilsynet og eksternt med bl.a. regulerende myndigheder i det øvrige Norden og EU, med ACER, Energi- Forsynings- og Klimaministeriet, Energistyrelsen og Energinet.

Der må forventes rejseaktivitet til europæiske destinationer, i gennemsnit 1-2 dage om måneden.

Motiveret international koordinator med overblik og med gode muligheder for sparring
Du er uddannet cand.jur, cand.merc.jur, cand.scient.pol, cand.polit eller har en lignende samfundsfaglig uddannelse. Har du erfaring fra en lignende stilling eller indsigt i markederne, er det en fordel. Du er dog også velkommen til at søge, hvis du er nyuddannet og har mod på en stejl læringskurve og på at løse opgaver i krydsfeltet mellem økonomi, jura, teknik og politik.
Vi forestiller os, at du:

  • Har gode analytiske evner og er interesseret i at sætte dig ind i et område i hastig udvikling, kendetegnet ved komplekse problemstillinger
  • Er resultatorienteret og tager ansvar for at følge opgaver til dørs
  • Kan bevare overblikket og have fokus på detaljen, også når det går stærkt og der er mange aktører
  • Behersker både dansk og engelsk på et højt professionelt niveau
  • Har lyst til at bidrage i både store og små opgaver
  • Er dygtig til at indgå i dialog og samarbejde på tværs af fagligheder og sprog.
I Engros og Transmission er vi 17 kolleger, der alle arbejder med tilsyn og monitorering af engros- og transmissionsmarkedet, så hensynet til velfungerende danske og europæiske markeder varetages på bedst mulig vis.

Afhængigt af din profil vil du også skulle løse andre opgaver i Engros og Transmission, hvor du får mere mulighed for at gå i dybden med dine egne sager, samtidig med at der er rig mulighed for kvalificeret sparring og oplæring i komplekse problemstillinger, som vil bidrage til din faglige udvikling.

Et socialt arbejdsmiljø med fokus på faglig udvikling
I Forsyningstilsynet er vi 100 engagerede medarbejdere, der skaber rammerne for en effektiv, sikker og innovativ energiforsyning. I fjerde kvartal 2019 flytter vi til nye, flotte omgivelser i Frederiksværk.

Du bliver en del af en organisation med en flad struktur og et godt socialt miljø, hvor faglig sparring og udvikling er i fokus. Miljøet er energisk og inspirerende med plads til læring og ambitioner, hvor du som medarbejder er med til at træffe vigtige beslutninger. Du vil i det daglige opleve frihed og fleksibilitet, som er med til at skabe en sund balance mellem arbejdsliv og privatliv.

Vil du høre mere om stillingen, så kontakt gerne kontorchef Mads Lyndrup på ml@forsyningstilsynet.dk eller på telefon 4171 5404.

Løn- og ansættelsesvilkår
Din ansættelse vil ske i henhold til overenskomsten mellem Finansministeriet og AC.

Interesseret?
Har vi fanget din interesse, så søg stillingen gennem linket her på siden. Du bedes venligst vedhæfte relevante dokumenter, herunder eksamensbeviser for bachelor- og kandidatuddannelse.

Ansøgningsfrist: mandag den 18. februar 2019.

Alle, uanset etnisk baggrund, alder og køn, opfordres til at søge.

Praktisk information
Oprettet:
01-02-2019
Udløber:
18-02-2019
Kviknummer:
LJA-70280055
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Kontor og administration,
Økonomi,
Jura og retsvæsen,
Offentlig administration
Beliggenhed