Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

HR-Partner til Health HR 1018442

Aarhus Universitet

Østjylland
Oprettet:
06-12-2018
Udløber:
20-12-2018

Trives du i rollen som ledernes proaktive sparringspartner i alle spørgsmål fra HR-paletten? Har du gennemslagskraft og lyst til at sikre effektive og smidige HR-driftsprocesser? Brænder du for at sætte dit fingeraftryk og skabe synlige resultater? Så er du måske vores nye HR-partner til Health HR på Aarhus Universitet.

Du bliver en del af et ambitiøst team på i alt 16 engagerede kolleger. Vi har et vedvarende fokus på at skabe de bedst mulige rammer for en effektiv opgavevaretagelse gennem oplyste beslutninger, en klar fælles retning, strategiske forbedringer og drift af høj kvalitet i hele HR-paletten. Samarbejdet i teamet bygger på gensidig tillid, hvor faglig sparring og indflydelse på dine opgaver bliver prioriteret højt. Med et fundament af humor og højt til loftet er vi nysgerrige og lytter til hinanden.

Dine arbejdsopgaver
Som HR-partner spænder dine opgaver fra at drive HR-projekter til forbedring af interne processer, drift og sagsbehandling. Du bliver HR-partner for et af vores institutter på Health, hvor du er institutledelsens tætte og proaktive sparringspartner i alle HR-spørgsmål. Du understøtter og rådgiver i spørgsmål om løn, overenskomster, personalejura og personalesagsbehandling. Via et HR-årshjul tilrettelægger og sikrer du i samarbejde med instituttet, at alle HR-driftsopgaver bliver varetaget smidigt og effektivt.

Du er i stand til at facilitere videnskabelige rekrutteringsprocesser, og du bliver tovholder for at videreudvikle og opdatere ansættelsesvejledninger. Som en del af denne HR-partner-stilling vil du også deltage i en GDPR-projektgruppe på tværs af Aarhus Universitets HR-afdelinger.

Dine opgaver vil primært bestå af:

  • Tæt og proaktiv sparring til instituttet i alle HR-spørgsmål
  • Sparring med ledere om opfølgning på sygefravær og den svære samtale
  • Varetage ansættelsesprocesser og drive opdatering og implementering af ansættelsesvejledninger
  • Varetage processerne i den årlige lønforhandling fra start til slut
  • Planlægning af og opfølgning på MUS-processen
  • Organisering af samarbejdsudvalgsmøder, hvor du udarbejder årshjulet, dagsorden og skriver referat
  • Udvikling af GDPR-retningslinjer

Health har et tæt samarbejde med sundhedssektoren, herunder især Aarhus Universitetshospital og Region Midtjylland, hvorfor vi lægger vægt på kendskab til det regionale sundhedsvæsen og den videnskabelige stillingsstruktur.

Du refererer til HR-partnerchef Birgit Honoré.

Dine kompetencer
Vi forestiller os, at du har en samfundsvidenskabelig uddannelse på kandidatniveau og erfaring fra en lignende rolle, hvor du både trives som tovholder på projekter, samtidig med at du brænder for at HR-driftsopgaver. Du tænker forretningsorienteret og du er vant til at sparre og samarbejde med ledere og medarbejdere på alle niveauer i organisationen og i egen afdeling.

Som person er du positiv, imødekommende og har let ved at opbygge tillidsfulde relationer, men kan også blive stående i modvind. Du har et stort drive, byder ind i forhold til opgaver og evner at prioritere dine opgaver i forhold til deadlines. Igennem dine administrative kompetencer og organiserende evner, bevarer du overblikket og formår at være proaktiv.

Du er en dygtig formidler med stærke kommunikative kompetencer på dansk og engelsk, mundtligt såvel som skriftligt.

Spørgsmål til stillingen
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR-partnerchef, Birgit Honoré tlf.: +45 8715 3185.

Hvis du er international ansøger, kan du læse mere om Aarhus Universitet her: http://ias.au.dk/au_relocation-service/

Arbejdsstedet er Katrinebjergvej 89F, 8200 Aarhus N, Danmark.

Stillingen er en fast fuldtidsstilling med tiltrædelse 1. juni 2019 eller efter nærmere aftale.

Vi forventer at holde første samtalerunde d. 10.01.2019.
Eventuel anden samtalerunde vil blive afholdt d. 16.01.2018.

Formalia
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og relevant overenskomst.

Ansøgning
Ansøgningen skal vedlægges CV og angivelse af uddannelse (kopi af relevante eksamensbeviser). Anbefalinger/referencer kan uploades særskilt.

Ansøgninger, der indsendes på anden vis end via nedenstående online ansøgningsformular eller som modtages senere end ansøgningsfristen, vil ikke blive taget i betragtning.

Vejledning for ansøgere samt vejledning i udfyldelse af ansøgningsformular kan ses her (http://health.au.dk/fileadmin/www.health.au.dk/Aktuelt/ledigestillinger/Vejledning_for_ansoegere_til_alle_stillinger_paa_Health.pdf).

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

Ansøgningsfrist
Alle ansøgninger skal være lavet online og modtaget senest: 20.12.2018

 

Praktisk information
Oprettet:
06-12-2018
Udløber:
20-12-2018
Kviknummer:
LJA-68628694
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Human Resources
Beliggenhed