Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

HR-medarbejder til Administrationscenter Arts, Faculty of Arts, Aarhus Universitet

Aarhus Universitet

Østjylland
Oprettet:
13-05-2019
Udløber:
10-06-2019

Ledelsesrådgivning, sagsbehandling og IT-implementering
Vores nye HR-medarbejder skal dels rådgive og sparre med ledere på fakultetets institutter og centre om strategiske og daglige driftsorienterede HR-spørgsmål, men også indgå i implementering af nye IT-systemer og koncepter som understøtter vores HR-drift.

Du skal varetage sagsbehandlingen og personalejuridisk rådgivning ved personalesager, eksempelvis i forbindelse med sygefravær og svære personalesager. Ligeledes har du rådgivende, igangsættende og udførende opgaver i forbindelse med rekruttering, MUS, APV, lønforhandling, udarbejdelse af ledelsesinformation og betjening g betjening rådgivning af lokale udvalg. Et særligt fokus i stillingen vil være betjening af Danmarks institut for Pædagogik og Uddannelse (DPU), hvis hovedcampus er placeret i Emdrup, tæt på København. Derfor kan rejseaktivitet dertil forventes i omfanget 2-4 dage pr. måned.

En særlig rolle du som HR-medarbejder vil varetage i dialog med dine HR-kollegaer er, at koordinere og medvirke til at sikre høj faglig kvalitet i den tværgående implementering af fælles IT-systemer, som bruges på HR-området. Derfor vil erfaringer inden for dette område blive vægtet. Det er dog vigtigt at understrege, at det er HR-opgaven, som er kerneopgaven, og at det er ud af en grundig og nuanceret HR-forståelse, at du kan bidrage til IT-implementeringen. Du vil også blive inddraget i de opgaver, som afdelingens forskellige teams løser. Du vil endelig blive inddraget i udvalgte fagområder (for eksempel persondata, sygefravær og journalisering) samt i tværfaglige projekter og netværk. Vægtningen af ansvarsområder og opgaver aftales nærmere afhængigt af kompetencer og erfaring.

Relationsskabende og kommunikerende
Du har en relevant kandidatuddannelse og solidt kendskab til HR i offentlig forvaltning, gerne fra forsknings- eller uddannelsesområdet, relevant lovgivning samt erfaring med HR, personalejura, ledelsesrådgivning eller offentlig administration. Du sætter en ære i at løse dine opgaver effektivt, er omhyggelig og tager ansvar for den samlede opgaveløsning i dialog med dine omgivelser. Du har erfaring med at indtænke og rådgive om gode processer på HR-området. Du kan hurtigt sætte dig ind i nye regler og komplekse sammenhænge og formidler gældende regler på en praktisk anvendelig måde. Med forståelse for universitetets kerneopgaver finder du de gode løsninger sammen med ledere og kollegaer. Du vil lykkes som HR-medarbejder hos os, hvis du er fagligt dygtig og kan skabe dialog og relationer på en imødekommende og tillidsvækkende facon.

Hvem er vi?
Arts HR er en del af Faculty of Arts’ administrative center og indgår i AUs samlede HR-organisation. Vi leverer administrativ HR-services, rådgivning og sparring til fakultetets enheder. I afdelingen er vi pt. 9 medarbejdere med forskellig opgave- og ansvarsfordeling, og opgaverne er mange og varierede. 2 medarbejdere er placeret i vores kontor på Campus Emdrup og 7 medarbejdere er placeret på Campus Aarhus. Som HR-medarbejder er du sammen med os med til at sikre både den personaleadministrative drift og den strategiske og forretningsorienterede sparring. Du bliver en del af en ambitiøs afdeling, hvor alle tager fat og gerne hjælper hinanden. Omgangstonen er uformel, og vi har et godt fællesskab.

Yderligere information og kontakt
Du er velkommen til at kontakte HR-chef Steen Weisner på tlf. 40100175 eller e-mail steen.weisner@au.dk, hvis du vil vide mere om os og jobbet.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 25 og 26.

Løn og ansættelsesvilkår
I henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation eller anden relevant overenskomst. Stillingen er en varig fuldtidsstilling. Tiltrædelse er mulig pr. 1. august 2019 eller snarest derefter.
Arbejdsstedet er Tåsingegade 3, 8000 Aarhus C.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

Faculty of Arts
Arts er et af fire hovedområder på Aarhus Universitet.
Arts bidrager til Aarhus Universitets forskning, talentudvikling, videnudveksling og uddannelser.
Med omkring 500 videnskabelige medarbejdere, 260 ph.d.-studerende, 10.500 bachelor- og kandidatstuderende samt 1.500 studerende på efter/videreuddannelse udgør Arts et stærkt og mangfoldigt forsknings- og uddannelsesmiljø.
Arts består af Institut for Kommunikation og Kultur, Institut for Kultur og Samfund, Danmarks institut for Pædagogik og Uddannelse, Center for Undervisningsudvikling og Digitale Medier. Enhederne huser hver især stærke fagmiljøer og danner udgangspunkt for interdisciplinær forskning og uddannelse.
Fagmiljøerne og uddannelserne på Arts indgår i internationale samarbejder og har et fælles mål om at bidrage til udviklingen af viden, velfærd og kultur i interaktion med det omgivende samfund.
Læs mere på www.arts.au.dk


Om Aarhus Universitet
Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 39.000 studerende og 8.000 medarbejdere (årsværk) med en årlig omsætning på 6,6 mia. kr. Læs mere på

Ansøgningsfrist:
10. juni 2019

 

Praktisk information
Oprettet:
13-05-2019
Udløber:
10-06-2019
Kviknummer:
LJA-73333916
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Human Resources
Beliggenhed