Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

HR Konsulent til international rekruttering og onboarding

Danmarks Tekniske Universitet

Storkøbenhavn
Oprettet:
25-04-2019
Udløber:
26-05-2019


Er du ekspert i og brænder for rekruttering og onboarding af internationale medarbejdere - og vil du stortrives i et anerkendt, akademisk miljø med høj faglighed og mange nationaliteter? Så er stillingen som HR Konsulent i Koncern HR på DTU noget for dig.

Koncern HR på DTU er en afdeling med totalt 80 medarbejdere, heraf 15 HR Konsulenter, som supporterer de 32 DTU-institutter og enheder med over 6.000 ansatte. Godt 1/3 af medarbejderne har udenlandsk baggrund, og DTU repræsenterer totalt 101 forskellige nationaliteter.

Tværfagligt samarbejde og forretningsunderstøttende HR

Koncern HR er midt i en spændende og krævende udvikling, som stiller krav til yderligere specialisering og tættere rådgivning af personalelederne. Derfor søger DTU en erfaren HR Konsulent med speciale i cross-border rekruttering og onboarding af internationale medarbejdere, der tillige kan supportere ledere med HR-opgaver og forretningsorienteret personaleadministration.

Som HR Konsulent med speciale i rekruttering og onboarding af internationale medarbejdere kan du træne og vejlede dine konsulentkolleger i Koncern HR. Du bliver et centralt omdrejningspunkt for internationale medarbejdere og gæster samt for 'dine' institutter. Det er derfor afgørende, at du skaber stærke relationer på kryds og tværs i organisationen og motiveres af at yde forretningsunderstøttende og effektiv HR-service på et højt fagligt niveau. Nogle af ugens dage arbejder du på 'dine' 1-2 institutter og andre dage fra Koncern HR.

Du indgår desuden i et stærkt tværgående HR-team med høj faglighed, der desuden består af en HR Partner, HR Koordinator, HR Jurist og en HR udviklingskonsulent. Sammen understøtter I de daglige HR-operative processer på 1-2 institutter og rådgiver instituttets ledere i alt fra rekrutteringsprocessens spæde start til udvælgelse og ansættelse, herunder også om løn og overenskomstforhold. Du vil være blandt fageksperterne i indslusning på det danske arbejdsmarked, information om muligheder for medfølgende familier, viden om boligforhold, kultur og trivsel.

Løbende procesudvikling

I tæt samarbejde med personalelederne, bistår du i løsning af HR-opgaver; bl.a. ved brug af det Oracle-baserede HR system, DTU Employee. Dine primære opgaver er:

 • Cross-boarder rekruttering på vegne af 1-2 institutter
 • Onboarding af internationale medarbejdere
 • Vejledning og træning af dine HR Konsulent kolleger inden for dine specialeområder
 • Support og rådgivning af institutternes ledere vedr. ansættelse og overenskomstforhold
 • I samarbejde med HR Partner understøtte institutterne i årshjulsopgaver (lønforhandlinger, ferievarsling, trivselsundersøgelser m.m.)
 • Udvikle, kommunikere og implementere nye tiltag inden for dit speciale
 • Lejlighedsvist deltage i brandingaktiviteter af DTU

Professionel og betroet rådgivning


Arbejdet med HR og mennesker kræver vilje og kompetence til et bredt samarbejde samt evnen til at håndtere en vis uforudsigelighed. Koncern HR er en værdsat og betroet samarbejdspartner på DTU, som forventes at agere professionelt og serviceorienteret. Du skal derfor have motivation i at levere god, forretningsorienteret rådgivning og trives i en travlt, varieret og ofte uforudsigelig hverdag.

Vi forventer, at du:
 • har en relevant akademisk uddannelse på kandidat- eller bachelorniveau, alternativt anden relevant uddannelse suppleret med efteruddannelse og relevant erfaring inden for International rekruttering og onboarding
 • har solid erfaring inden for de forskellige discipliner ifm. cross-boarder rekruttering og onboarding af internationale medarbejdere, hvorfor Expats, international kandidatsourcing og global mobility er velkendte områder
 • har erfaring med HR-administrative processer, herunder viden om lønforhold og ansættelsesretlig basisviden, fra større virksomhed eller ansættelse inden for staten (evt. universitetsverdenen)
 • behersker såvel dansk som engelsk på højt professionelt niveau
 • kan strukturere og prioritere dine opgaver selvstændigt i en travl hverdag
 • er teamplayer og god til at skabe relationer
 • har erfaring med at arbejde i et administrativt HR IT-system, eksempelvis Oracle Cloud eller SAP HR

Din arbejdsplads


På DTU bliver du en del af et universitet, hvor viden og uddannelse med et globalt perspektiv er omdrejningspunktet. Du får god introduktion til jobbet og herefter et spændende og udfordrende job i et internationalt anerkendt, akademisk miljø med stor holdånd og mulighed for faglig og personlig udvikling. Samtidig får du mulighed for aktivt at bidrage til at højne det samlede niveau primært inden for international rekruttering og onboarding yderligere.

DTU værdsætter høj faglighed, godt kollegialt arbejdsmiljø og ønsker, at du løbende udvikler dig i takt med dit ansvar. DTU tilbyder en fleksibel tilrettelæggelse af arbejdstiden. Stillingen er en fuldtidsstilling på gennemsnitligt 37 timer pr. uge inkl. frokost.

Løn og ansættelsesvilkår


Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og AC eller OAO-S-fællesoverenskomsten og organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK/Stat) indgået med Finansministeriet.

Arbejdsstedet er DTU Lyngby Campus.

Ansøgning og kontakt

Har ovenstående vakt din opmærksomhed, så søg stillingen online ved at uploade dit CV samt motiveret ansøgning. Stillingen skal søges HER via Hartmanns' hjemmeside, og du kan ikke anvende DTU joblink til at søge denne stilling. Hartmanns bistår DTU i rekrutteringsforløbet, og der anvendes personprofilanalyse i forbindelse med rekrutteringsprocessen. Har du indledende spørgsmål om stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Recruitment Consultant i Hartmanns Mads Jakobsen på telefon 4121 1326 eller mads.jakobsen@hartmanns.dk. https://hartmanns.dk/da/jobs/hr-konsulent-til-international-rekruttering-og-onboarding

Ansøgningsfrist er den 26. maj 2019. Alle henvendelser behandles fortroligt. Forventet opstart per juli eller august efter aftale. Alle kvalificerede uanset alder, køn, race, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge.

DTU er et teknisk eliteuniversitet med international rækkevidde og standard. Vores mission er at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. 11.200 studerende uddanner sig her til fremtiden, og 6.000 medarbejdere har hver dag fokus på uddannelse, forskning, innovation og forskningsbaseret rådgivning, som bidrager til øget vækst og velfærd. DTU stiller krav og giver muligheder uanset hvor i organisationen, man arbejder. Vi står for høj faglighed, kollegial respekt og ansvarlig handlefrihed.

Hjemmeside: www.dtu.dk http://www.dtu.dk/

Praktisk information
Oprettet:
25-04-2019
Udløber:
26-05-2019
Kviknummer:
LJA-72802797
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Human Resources
Beliggenhed