Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Geofaglig AC-specialist til udvikling af GNSS infrastruktur

Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering

Storkøbenhavn
Oprettet:
20-05-2019
Udløber:
10-06-2019

Har du lyst til at arbejde med drift og udvikling af Global Navigation Satellit System for Grønland? Stillingen er i København.

Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering (SDFE) forsyner den offentlige og private sektor med data af høj kvalitet, som giver mulighed for at træffe vigtige samfundsbeslutninger på det bedst mulige grundlag. Styrelsen er en del af Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet.

Du bliver en del af kontoret ’Geografiske referencer’, der bl.a. har til opgave at varetage myndighedsansvaret for den geodætiske infrastruktur i rigsfælleskabet. Den geodætiske infrastruktur omfatter udvikling og drift af de avancerede fysiske GNSS installationer i Grønland og Danmark, implementering af geografiske referencesystemer med tilhørende transformationer, databearbejdning, samarbejde med eksterne anvendere af GNSS data mm.

Dine arbejdsopgaver
Du bliver en del af geodæsi-teamet, der bl.a. har ansvar for nationale referencenet og referencesystemer, dataindsamling og drift samt vedligeholdelse af permanente referencestationer. Dit arbejde kommer til at bestå af:

  • Organisere, vedligeholde og udbygge de permanente referencestationer i Grønland – dog ikke direkte involvering i feltarbejde
  • Sekretariatsbetjene forskellige styrende og koordinerende udvalg omkring de grønlandske referencestationer
  • Udvikling af GNSS infrastrukturen så den lever op til brugernes behov
  • Samarbejde med og betjening af danske og udenlandske universiteter samt myndigheder i Grønland og Danmark, som anvender GNSS infrastrukturen til forskning i klima, geodæsi og meteorologi
  • Kvalitetssikring og analyse af GNSS data samt anvendelsen af data til fastlæggelse af nationale referencesystemer

Du skal være indstillet på ca. 2 ugers rejseaktivitet om året, primært til Grønland.

Om dig
Du har en uddannelse som geodæt, landinspektør, geofysiker, ingeniør el.lign. og du:
  • Har et par års erfaring med GNSS systemer, landmåling og GNSS beregning, men er du nyuddannet og har de rette kompetencer, kan du også komme i betragtning
  • Er analytisk, struktureret og kan selvstændigt drive processer, såvel faglige som organisatoriske
  • Motiveres af resultater, er vedholdende og finder det spændende, at opgaverne er abstrakte og højt specialiserede
  • Har gode evner til at samarbejde med myndigheder og faglige specialister og forskere
  • Har gode kommunikative evner på dansk og engelsk.

Vi tilbyder
Du bliver en del af en spændende styrelse, som har ambitioner om at være en central spiller for både offentlige og private virksomheder. Geografiske referencer er ét af 14 kontorer i styrelsen og har 19 medarbejdere.

Du får et tæt dagligt samarbejde med højt specialiserede kolleger med forskellig uddannelsesmæssig baggrund, og du bliver en del af et hus med højt til loftet og en afslappet omgangstone. Du vil få rig mulighed for at udvikle dine kompetencer gennem udfordrende opgaver, uddannelse og kurser.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som AC-specialist i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og akademikere i staten med mulighed for forhandling af tillæg. Ansættelsesområdet er Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet med tilhørende insti­tutioner.

Ønsker du yderligere oplysninger

Du kan kontakte kontorchef Søren Fauerholm Christensen på telefon 7254 5580.

Ansøgning
Du søger stillingen online via linket ”Søg stillingen”. Vi skal have dine oplysninger, dokumentation for uddannelse, ansøgning og CV senest den 10. juni 2019. Samtaler forventes afholdt i uge 25.

Ministeriet ønsker at fremme mangfoldighed, hvorfor alle uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Viden om data der effektiviserer og skaber vækst
Vi skaber effektiviseringer i den offentlige sektor og vækst i samfundet gennem udbygning af den nationale datainfrastruktur og anvendelse af data, hvor nytten er størst. Vi har fokus på, at data er let tilgængelige via en sikker distribution, og at data kan deles og anvendes af mange på tværs af den offentlige og private sektor. Vi lægger i vores arbejde stor vægt på fællesoffentlige samarbejder og udviklingen af tværoffentlige digitale sammenhænge for data.

Læs mere på www.sdfe.dk
Følg os på LinkedIn. (https://www.linkedin.com/company/styrelsen-for-dataforsyning-og-effektivisering)

 

Praktisk information
Oprettet:
20-05-2019
Udløber:
10-06-2019
Kviknummer:
LJA-73437285
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Ingeniør og naturvidenskab
Beliggenhed