Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Gennemslagskraftig chefkonsulent søges til Fødevarer og Veterinær i Miljø- og Fødevareministeriets departement

Miljø- og Fødevareministeriet, Departementet

Storkøbenhavn
Oprettet:
11-01-2019
Udløber:
24-01-2019

Motiveres du af politisk og mediemæssig bevågenhed på dine arbejdsopgaver? Kan du drive den faglige udvikling? Og er du god til at tilrettelægge og drive processer med høj produktivitet?

Vi søger en engageret og faglig dygtig chefkonsulent til departementets kontor for Fødevarer og Veterinær. I kontoret arbejder vi med politikudvikling og ministerbetjening. Sagområdet omfatter blandt andet ernæring, dyresundhed, dyrevelfærd, fødevaresikkerhed, gastronomi, ressourceoptimering og forebyggelse af madspild.

Det daglige omdrejningspunkt er den store interesse for fødevare- og veterinærområdet hos Folketinget, medier, foreninger og borgere, og i det hele taget nationale og internationale interessenter.

Vores forventninger til dig
Vi forventer, at du motiveres af et arbejde med mange forskellige opgaver, og kan se dig selv i følgende:

 • Politisk tæft.
  Det er vigtigt, at du har politisk tæft og kan sikre at sagerne sættes ind i en relevant politisk kontekst. Ligesom at du skal kunne ministerbetjene og tilrettelægge politiske forhandlinger.
 • Drive den faglige udvikling.
  Du evner selvstændigt at have ansvar for at drive den faglige udvikling for dine opgaver og fagområder.
 • Struktureret med dine opgaver og processer.
  Du danner dig hurtigt overblik og evner at prioritere dine opgaver også i pressede situationer. Du kan derfor strukturere dine opgaver samt koordinere og fordele arbejdet for andre medarbejdere. Du er god til at tilrettelægge og drive større projekter, udviklingsopgaver mv. samt skabe resultater. Du sikrer i arbejdet inddragelse af relevante faglige, juridiske, økonomiske, politiske og kommunikationsmæssige overvejelser i opgaverne.
 • God formidler.
  Du mestrer både at skrive det gode notat med et klart blik for det væsentlige i en sag, og være en spændende oplægsholder, og betjene ministeren. Du har derfor gode mundtlige og skriftlige formidlingsevner også til nogen med en anden faglighed end din.
 • Netværker.
  Du mestrer at opbygge relationer og indgå i et konstruktivt samarbejde. Det er vigtigt, da du i stillingen har en omfattende interessentinddragelse og en høj grad af samarbejde med departementets øvrige kontorer og ministeriets styrelser.

Derudover ser vi gerne, at du
 • Erfaring fra miljø- og fødevareområdet
 • Har en samfundsfaglig uddannelse
 • Har relevant erfaring fra et departement

Hvad kommer du især til at arbejde med
Din primære opgave bliver i relation til det internationale fødevaretopmøde "World Food Summit – Better Food for More People" og forebyggelse af madspild. Du får ansvar for koordinering og fordeling af opgaver samt faglig sparring, herunder sikre inddragelse af relevante faglige, juridiske, økonomiske, politiske og kommunikationsmæssige overvejelser.

Stillingen indebærer blandt andet sekretariatsfunktionen for det nye offentligt-private partnerskab "Tænketank om forebyggelse af madspild og fødevaretab". Du skal fungere som sekretariatsleder, og får det overordnede ansvar for at betjene Tænketankens professionelle bestyrelse og medlemmer i overensstemmelse med Tænketankens forskrifter, arbejdsprogram og forretningsorden. Samtidig får du ansvar for den faglige udvikling af Tænketankens fagområder og opgaver, budget, regnskab samt overholdelse af offentligretlige regler mv.

Din arbejdsdag kan være omskiftelig i opgave og karakter. Vi kender ikke altid dagen før, den er omme. Du kommer til både at arbejde med hurtige deadlines for svar til folketinget, og til at arbejde med den langsigtede udvikling i opgaverne.

Dine løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelsen sker som chefkonsulent. Stillingen er omfattet af AC-overenskomsten.

Ansættelsesområde er Miljø- og Fødevareministeriet med tilhørende institutioner. Tjenestestedet er indtil videre departementet, Slotsholmsgade 12, København K.

Yderligere oplysninger?
Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til kontorchef Paolo Drostby på 61 88 90 28.

Sådan søger du
Du søger stillingen online ved at sende din ansøgning og relevant dokumentation (CV, eksamensbeviser og eventuelle referencer) senest torsdag den 24. januar 2019.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning. Samtaler forventes at finde sted i uge 5.

Miljø- og Fødevareministeriet betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge.

 

Praktisk information
Oprettet:
11-01-2019
Udløber:
24-01-2019
Kviknummer:
LJA-69555230
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Kontor og administration,
Offentlig administration
Beliggenhed