Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Forsyningstilsynet søger fagligt stærk revisor eller regnskabsøkonom til regulering af fjernvarmevirksomheder

Forsyningstilsynet

Storkøbenhavn
Oprettet:
01-05-2019
Udløber:
19-05-2019

Vil du være med til at skabe rammerne for fremtidens energisektor i Danmark? Har du lyst at føre et aktivt tilsyn med fjernvarmeselskabernes økonomi og regnskaber? Så har du nu muligheden for at blive en del af en dynamisk organisation med alsidige opgaver og gode kollegaer.

Spændende rolle i regulering under forandring
Som økonom i Forsyningstilsynet træder du ind i et fagligt stærkt miljø, hvor du – afhængig af din erfaring – enten kan få en rigtig god start på din karriere eller få mulighed for at videreudvikle og anvende dine kompetencer. Du bliver en del af Center for Varme med ca. 20 kollegaer, hovedsagelig økonomer, revisorer og jurister. Vi fører et aktivt tilsyn med virksomhederne indenfor både produktion, transport og salg af fjernvarme i Danmark og understøtter derved selskabernes effektivitet, forsyningssikkerhed og innovation.

Dine opgaver er alsidige og præget af en sektor og en regulering i forandring. Vi er i fuld gang med at forberede en ny økonomisk regulering af fjernvarmevarmevirksomhederne ved indtægtsrammer og krav til selskabernes effektivitet. Du vil deltage i dette arbejde med regnskabs- og virksomhedsøkonomiske vinkler, herunder f.eks. kommende opgaver med vejledning og tilsyn med selskabernes opgørelser af aktiver og indrapportering af nye reguleringsregnskaber.

Du vil også deltage i en række tilsyns- og kontrolprojekter med varmevirksomhedernes priser, budgetter og regnskaber under de nuværende regulatoriske regler om indregning af forskellige typer af omkostninger i priserne, om omkostningsfordelinger og om selskabernes kapitalgrundlag. Du bidrager her til analyser og afgørelser om virksomhedernes priser og vilkår og deltager i tæt dialog med energiselskaberne og andre interessenter.

Fagligt stærk og teamorienteret profil
Du er uddannet cand. merc. aud., cand. merc. jur., cand. oecon. eller lignende med stærke analysekompetencer og interesser for regnskabs- og reguleringsmæssige problemstillinger. Har du erfaring fra en lignende stilling eller forståelse for energimarkederne, er det en klar fordel. Det vigtigste er dog dine faglige kvalifikationer, nysgerrighed og motivation inden for energiområdet og sektorens virksomheder. Som person evner du at tænke kritisk, have fokus på detaljen og de bagvedliggende politiske processer. Du kan lide at arbejde med projekter og i teams, og du trives med at arbejde i krydsfeltet mellem økonomi, jura, teknik og politik med tæt kontakt til energivirksomhederne og interesseorganisationerne. Du er vant til at indgå i tæt samarbejde med kollegaer, men kan ligeledes arbejde selvstændigt.

Et socialt arbejdsmiljø med fokus på faglig udvikling
I Forsyningstilsynet er vi 100 engagerede medarbejdere, der skaber rammerne for en effektiv, sikker og innovativ energiforsyning. I december 2019 flytter vi til nye, flotte omgivelser på torvegade 10 i Frederiksværk.

Du bliver en del af en organisation med en flad struktur og et godt socialt miljø, hvor faglig sparring og udvikling er i fokus. Miljøet er energisk og inspirerende med plads til læring og ambitioner, hvor du som medarbejder er med til at træffe vigtige beslutninger. Du vil i det daglige opleve frihed og fleksibilitet, som er med til at skabe en sund balance mellem arbejdsliv og privatliv.

Løn- og ansættelsesvilkår
Din ansættelse vil ske i henhold til overenskomsten mellem Finansministeriet og AC. Du vil blive ansat som fuldmægtig eller specialkonsulent ud fra en samlet vurdering af de kompetencer og erfaringer, du har i forhold til stillingens indhold.

Interesseret?
Har vi fanget din interesse, så søg stillingen via vores rekrutteringssystem gennem linket her på siden. Du bedes venligst vedhæfte relevante dokumenter, herunder eksamensbeviser for bachelor- og kandidatuddannelse.

Ansøgningsfrist: 19. maj 2019.

Vil du høre mere om stillingerne, så kontakt kontorchef Christian Parbøl på telefon 4171 4317 eller e-mail cp@forsyningstilsynet.dk eller specialkonsulent Troels Refsgaard Holm på telefon 4171 5415 eller e-mail tbho@forsyningstilsynet.dk.

Alle, uanset etnisk baggrund, alder og køn, opfordres til at søge.


Praktisk information
Oprettet:
01-05-2019
Udløber:
19-05-2019
Kviknummer:
LJA-72958236
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Kontor og administration,
Økonomi,
Jura og retsvæsen,
Offentlig administration
Beliggenhed