Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Forsvarets Efterretningstjenestes søger en applikationsekspert

Forsvarets Efterretningstjeneste

Storkøbenhavn
Oprettet:
15-05-2019
Udløber:
05-06-2019

Trives du med applikationer og rollen som 2nd line supporter? Så har vi måske en stilling til dig…
Du bliver udfordret og udviklet

Til udvikling, vedligeholdelse og drift af et af Forsvarets Efterretningstjeneste (FE)’s analysesystemer, har vi etableret en SystemForvaltning, hvor vi efter agile metoder arbejder kontinuerligt med at sikre den bedste brugeroplevelse. Vores systemforvaltningsteam består af udviklere, supportere og driftsfolk, der som et samlet dynamisk team varetager applikationen.
Vi søger en IT-kyndig person, der kan indgå i dette team. Du kommer til at fungere som 2nd line support på platformen i tæt kontakt med vores forretningskonsulenter, leverandøren og vores IT-drift team. Derudover kommer du også til at arbejde sammen med dine nye kollegaer for at forbedre platformen og dens funktionalitet. Vi har i FE’s IT-afdeling stor fokus på kundeoplevelsen, og vi ønsker at vores interne kunder får det bedste system, der kan understøtte deres arbejde.

Du kommer ligeledes til at arbejde tæt sammen med vores Service Desk og vores systemleverandør og vil også skulle bidrage til at organisere og procesoptimere omkring fejlhåndtering.
Du og din baggrund er vigtig
Du har en baggrund i IT, en IT-uddannelse eller uddannet som ingeniør, og har interesse for applikationer. Du må gerne have erfaring fra Efterretning, politiarbejde eller lign., men det er ikke en forudsætning. Du behøver heller ikke erfaring fra analyse, da du vil blive oplært i brugen af applikationen.

Du skal være udadvendt, have stor interesse i at hjælpe vores interne kunder over telefonen eller ved deres arbejdsplads. Samtidig skal du kunne gennemskue evt. sammenhænge mellem applikationen, arbejdspladsen, software, opdateringer, etc., der kan have indflydelse på kundeoplevelsen.Din nye arbejdsgiver
Forsvarets Efterretningstjeneste (FE) arbejder for at beskytte Danmark og det danske demokrati. Vi opnår vores viden gennem målrettet efterretningsarbejde, og bruger den til at vurdere, bekæmpe og rådgive om aktuelle og fremtidige trusler. Det gør vi ved at indhente og analysere oplysninger om forhold i udlandet, som har betydning for Danmark og danske interesser.

FE er både Danmarks udenrigs- og militære efterretningstjeneste, Danmarks militære sikkerhedstjeneste og den nationale it-sikkerhedsmyndighed, der sikrer et stærkt cyberforsvar.
Vi stræber efter at omsætte vores viden til effekt. Vores målsætning er at være en af de mest dynamiske og operativt fokuserede vestlige tjenester af sin art. Vores viden gør og skal gøre en forskel for Danmark og danske interesser.Din lønpakke afhænger af dine kvalifikationer

Ansættelse og aflønning vil ske i henhold til gældende overenskomst. Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes.

Stillingen rummer pligt til kortvarige udsendelser til udlandet.
Vi opfordrer alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.Sådan søger du stillingen

Ansøgning vedhæftet CV og dokumentation for uddannelse skal sendes via stillingsopslaget på www.fe-ddis.dk.

Ansøgningen skal være FE i hænde senest den 5.juni 2019
Vi forventer at afholde samtaler uge 24 og 25 og stiler mod en ansættelse 1. august 2019 eller umiddelbart efter.Arbejdssted

Primært Østerbro og enkelte dage i Dragør.Yderligere oplysninger

Nærmere oplysning om stillingen kan du få ved at kontakte den lokale HR-partner på 3332 5566, lokal 2212
På www.fe-ddis.dk kan du finde oplysninger om FE´s opgaver og værdier samt yderligere information om ansættelsesmæssige spørgsmål.


Praktisk information
Oprettet:
15-05-2019
Udløber:
05-06-2019
Kviknummer:
LJA-73401217
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
IT
Beliggenhed