Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fødevarestyrelsen søger et antal tilsynsteknikere til Kødkontrollen ved Danish Crown i Skærbæk, aut. 311 - Genopslag

Kødkontrollen, Danish Crown Skærbæk

Syd- og Sønderjylland
Oprettet:
16-05-2018
Udløber:
30-05-2018

I forbindelse med den løbende tilpasning af antallet af medarbejdere til vores arbejdsopgaver søges et antal tilsynsteknikere med tiltrædelse snarest muligt.

Vi tilbyder
Vi tilbyder ansættelse i faste fuldtidsstillinger, arbejdstiden er gennemsnitligt 42 timer om ugen reguleret med månedsnorm. Der arbejdes 5 dage om ugen.

Arbejdet vil primært bestå af båndkontrol. Afhængig af interesse og kompetencer vil der på et senere tidspunkt kunne blive tale om at blive oplært til også at arbejde i rød efterkontrol og til at udføre prøveudtagning.

Om os
Vi er fysisk placeret ved Danish Crown, Åbenråvej 11, 6780 Skærbæk, naturskønt beliggende tæt på den tyske grænse og vadehavet.

Virksomheden er et EU-autoriseret soslagteri, hvor der slagtes ca. 5200 søer/orner om ugen på daghold (149 søer/time). Slagtekroppene bliver sendt overvigende til West Crown i Tyskland. Ud over slagtegangen findes udlæsning og tarmrenseri. Der produceres varer til bl.a. Japan op Vietnam. Veterinærkontrollen består udover en afdelingsdyrlæge af 3 dyrlæger, 6 tilsynsteknikere og en sekretær (deltid).

Vi har en åben og fri omgangstone, hvor medarbejderne informeres og inddrages i videst muligt omfang. Vi lægger vægt på en feedbackkultur, som styrker samarbejde med vores kunder og kollegaer og vi arbejder med teamtanken og Lean principperne. Vi er opmærksomme på, at vi hele tiden er underkastet forandringer i Kødkontrollen. Implementeringen kræver fokus på tilpasning af kompetencer, rammer og roller.

Om dig
• Du er uddannet tilsynstekniker i det røde kød.
• Du er fagligt interesseret, omhyggelig med dit arbejde og arbejder positivt for at opfylde givne målsætninger.
• Du er opmærksom på dine kompetencer og spørger til råds, når du er i tvivl.
• Du er hjælpsom, fleksibel og ser kontrolopgaven som et samarbejde – også på slagtekæden.
• Du er indstillet på, at der løbende sker ændringer i regler og arbejdsprocedurer m.v..
• Du befinder dig godt i rollen som myndighed og tager ansvar for at være ”et godt eksempel”.
• Du er åben og ærlig og gør dit til at skabe en arbejdsplads præget af godt humør og samarbejde – også når der er travlt.

Vi kan tilbyde
Et spændende og dynamisk arbejdsmiljø, som hele tiden er i udvikling og hvor vi hjælper hinanden. Systematisk kompetenceudvikling der matcher opgaverne.

Din løn og ansættelse
Aflønning og ansættelse er efter gældende overenskomst.
Du skal have kørekort til personbil.

Yderligere oplysninger
Du er velkommen til at henvende dig til sektionsleder Ulrike Diller på tlf. 30 67 33 62

Ansøgning
Du søger stillingen ved at sende din ansøgning vedlagt cv, eksamensbevis og relevante bilag online i vores rekrutteringssystem på mfvm.dk/job, senest den 30. maj 2018.

Samtaler forventes afholdt i uge 23.

Fødevarestyrelsen opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Praktisk information
Oprettet:
16-05-2018
Udløber:
30-05-2018
Kviknummer:
LJA-61075203
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Håndværk & service,
Detail- og engroshandel
Beliggenhed
Lignende job
Hammelev - Enslev Pastoratråd
Østjylland
Københavns Politi, Særlig Efterforskning Øst
Storkøbenhavn