Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fagligt ambitiøse sagsbehandlere med pionerånd søges til den offentlige gældsinddrivelse - rejsen begynder i Ringkøbing!

SKAT

Storkøbenhavn
Oprettet:
14-11-2017
Udløber:
03-12-2017

Kan du arbejde i krydsfeltet mellem ordentlighed og empati på den ene side og faglighed og effektivitet på den anden? Og har du den gejst og ansvarsfølelse, det kræver at arbejde med så udfordrende et område som inddrivelse af gæld hos private borgere? Hvis du kan nikke ja til ovenstående, vil vi meget gerne have dig med på holdet.  
 
Opbygning og udvikling af noget nyt  
SKAT Inddrivelse, som fra sommeren 2018 bliver til Gældsstyrelsen, har ansvaret for den offentlige gældsinddrivelse. Som medarbejder skal du være med til at opbygge en ny, ensartet og effektiv inddrivelse af gæld hos private borgere.  
 
Til at hjælpe os med at nå vores mål er vi i færd med at udvikle et nyt it-system. Formålet er at skabe en ramme, der sikrer, at vi arbejder efter de samme processer på tværs af hele organisationen. Det giver os en garanti for, at vi hele tiden agerer lovligt og korrekt samtidig med, at den enkelte sagsbehandler får frigjort energi til at kunne handle empatisk og serviceorienteret i kontakten med borgerne.  
 
Du vil få en bred berøringsflade i dit arbejde, og som en vigtig del af dine opgaver kommer du til at håndtere mange henvendelser via telefon og mail. Det er derfor afgørende, at du er serviceminded og kan kommunikere professionelt og klart. Da vi arbejder med mennesker, som ofte står i en økonomisk svær situation, er det samtidig vigtigt, at du formår at etablere en konstruktiv dialog baseret på gensidig tillid og forståelse.  
 
Hvad forventer vi af dig?  
Vi forventer, at du har evnerne men endnu vigtigere, at du har lysten. Vi lægger stor vægt på, at du passer ind i vores kultur af holdånd, faglig stolthed og ansvarsfølelse DNAet i SKAT Inddrivelse. Vi har en team performancekultur, hvor vi løfter i flok. Det betyder, at du skal have lyst til at arbejde i et miljø, hvor vi hjælper hinanden både i egne teams og på tværs af organisationen.   
 
Det er ikke en forudsætning for at søge jobbet, men det er en fordel, hvis du:  
 

 • Har erfaring med sagsbehandling og/eller relevante opgaver fra andre offentlige myndigheder  
 • Har en god viden om processuelle regler, forvaltningsloven og offentlighedsloven og har fokus på retssikkerhed og god forvaltningsskik  
 • Er god til tal  
 • Evt. har erfaring med inddrivelse/inkasso  
 • Har erfaring med at arbejde i Word og Excel.   
 
Din uddannelsesmæssige baggrund kan for eksempel være:   
 
 • Kontorassistent, finansøkonom eller lignende 
 • Advokatsekretær, bogholder eller økonomimedarbejder 
 • Professionsbachelor i offentlig administration, finans, revision eller tilsvarende 
 • En uddannelse internt i SKAT 
 • Anden relevant uddannelse som bachelor indenfor f.eks. jura, økonomi eller forvaltning.    
 
Hvad tilbyder vi dig?  
Vi klæder dig naturligvis på til opgaven og fylder din rygsæk med den faglighed, du får brug for. Du vil således gennemgå et introduktionsforløb, hvor du bliver certificeret til at arbejde i vores nye inddrivelsessystem, og du får grundig undervisning i den gældende lovgivning mv. Introduktionen vil også give dig og dit kommende team et rigtig godt afsæt for jeres fremtidige samarbejde.   
 
SKAT tilbyder derudover:  
 
 • Gode arbejdsvilkår med fleksibel arbejdstilrettelæggelse 
 • Opgaver med et stort ansvar  
 • Et godt fagligt og socialt miljø  
 • Gode udviklingsmuligheder i form af relevant uddannelse og kurser.  
 
Gitte Frederiksen, der er fuldmægtig, og det seneste halve år har været med til at skabe fundamentet til den nye styrelse, siger:   
 
Jeg glæder mig til, at de nye kolleger skal mærke den stemning, der allerede findes her. Vores fokus på den positive energi og vores konstante opbakning til hinanden gør det til et særligt sted at være.     
 

 
Er du nysgerrig efter at få et indblik i vores kultur og ledelsesprincipper, så klik her. 
 
 
Ansøgning, kontakt og løn  

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og dit CV, eksamenspapirer og anden relevant dokumentation via linket senest den 3. december 2017.  
 
Har du spørgsmål vedrørende:  
 
Opgaver, organisationen mv. er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Tharsan Sundararajah på tlf.: 7238 5714.   
HR-relaterede emner så som rekrutteringsprocessen, løn mv. er du velkommen til at kontakte rekrutteringspartner Karina Kongensgaard på tlf.: 7238 3521.  
Øvrige emner er du velkommen til at kontakte funktionsleder Else F. Johansen på tlf.: 7238 2744.   
 
Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende AC-overenskomst, HK-overenskomst eller DTS-overenskomst. Ansættelsen sker på baggrund af relevant uddannelsesmæssig baggrund og er betinget af, at du har en tilfredsstillende straffeattest. Der vil blive foretaget et restancetjek for så vidt angår restancer til det offentlige.  
 
Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner.   
 
Arbejdsstedet er indtil videre Ribovej 5, 6950 Ringkøbing. Forventet starttidspunkt er 1. marts 2018.  
 
Ansættelsesprocessen  
Du skal være opmærksom på, at du kan blive ringet op i forbindelse med udvælgelsesprocessen. Vi forventer at indkalde kandidater i uge 50. Bliver du udvalgt til at gå videre i processen på baggrund af din ansøgning, vil du blive bedt om at udfylde en personligheds- og færdighedstest. Du vil sammen med øvrige kandidater blive inviteret til et 1-dags rekrutteringsseminar, hvor du vil høre mere om forventningerne til dig i dit fremtidige team, deltage i udvalgte øvelser og blive interviewet.   
 
Formålet med rekrutteringsseminaret er at give dig mulighed for at lære mere om os og opgaverne, ligesom vi også får et bredere indtryk af dig. Rekrutteringsseminaret forventes afviklet henholdsvis den 8. og den 9. januar 2018 i Ringkøbing.   
 
Bliver du udvalgt til at gå videre i processen, opfordrer vi dig til at deltage i vores rekrutteringsseminar, som er en inspirerende dag med spændende øvelser og et kort individuelt interview, hvor vi får et mere nuanceret billede af dig som kandidatemne. Ønsker du ikke at deltage i rekrutteringsseminaret, kan du kontakte os, og så laver vi en aftale om en individuel samtale.  
 
Skatteministeriet opfordrer alle kvalificerede ansøgere, uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.  
 
Vi glæder os til at tage dig med på rejsen!  
 
Inddrivelsesområdet i SKAT din nye arbejdsplads  
Inddrivelse af gælden til det offentlige varetages i dag af SKAT. SKAT vil imidlertid som led i regeringens plan Fra én til syv styrelser skatteforvaltningen 2021 blive erstattet af syv nye styrelser, som får ansvar for hver sin kerneopgave. De nye styrelser vil fortsat udgøre én juridisk myndighed, så der sikres smidigt samarbejde på tværs af alle skatteforvaltningens opgaver. Ansvaret for den særlige opgave med at inddrive gæld til det offentlige vil blive varetaget af Gældsstyrelsen, som kommer til at bestå af ca. 1.500 medarbejdere og får til huse i seks byer fordelt over hele landet, herunder Ringkøbing. Læs mere om skatteforvaltningens organisering på http://www.fra1til7.dk. ; ;
 

Praktisk information
Oprettet:
14-11-2017
Udløber:
03-12-2017
Kviknummer:
LJA-51236678
Jobtype:
Fuldtid
Nye job - udflytning
Arbejdsområder:
Kontor og administration
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til: