Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Facility Management koordinator i Rigspolitiet

RIGSPOLITIET. AFDELING.

Storkøbenhavn
Oprettet:
16-05-2019
Udløber:
03-06-2019

København, Rigspolitiet, Koncernstyring

Er du vores nye Facility Management koordinator, som med stærk faglighed og personlighed er parat til at påtage dig et ansvar for at sikre et højt kvalitets– og serviceniveau inden for Facility Management?

Som Facility Management koordinator i Rigspolitiet bliver du en del af det team, der har det overordnet ansvar for den daglige drift, effektivisering og udvikling af Rigspolitiets serviceleverancer indenfor renhold, kantinedrift, intern service, vognparkservice, bygningsteknik, bygningsvedligehold samt supportopgaver til politiets kerneforretning på alle Rigspolitiets lokationer.

Du får en attraktiv og udfordrende stilling i en dynamisk organisation, hvor faglig og personlig udvikling af medarbejderne er en hjørnesten i forhold til den fortsatte succes. Hertil kommer et uformelt arbejdsmiljø, der er præget af godt humør og udfordrende arbejdsopgaver.

Vi sætter pris på medarbejdere, der ønsker at præge deres egen dagligdag og kan lide at indgå i et fællesskab, hvor vi udfordrer og inspirerer hinanden.

Din baggrund
Din uddannelsesmæssige baggrund kan være bred, men ser gerne, at du har min. 3 års erfaring fra lignende stilling eller har en uddannelse indenfor for Facility Management. Vigtigst af alt er, at du har interesse for at styre kontrakter på et overordnet plan med store mængder data og stor kompleksitet.

Som person er du selvkørende og kan lytte til og udfordre de involverede parters ønsker og behov. Du har strategisk tæft og arbejder fokuseret, målrettet og kvalitetsbevidst. Du formår gennem høj faglighed og gode resultater at skabe synlighed og respekt omkring dit arbejde, og du medvirker til at skabe løsninger, der tilgodeser organisationen.

Du forstår at opbygge relationer der sikrer et konstruktivt samarbejde på tværs i organisationen og med Facility Managements mange eksterne interessenter. Samtidig kan du trænge igennem til brugerne og udfordre dem. Du har en pragmatisk tilgang til dine arbejdsopgaver og du evner at styre en større proces, både på et administrativt plan, økonomisk plan og et forretningsmæssigt plan.

Ansættelsesforhold

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til den til enhver tid gældende aftale mellem Finansministeriet og akademikere i staten

Alternativt bliver du ansat efter anden relevant overenskomst.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Ansættelsesområdet er Rigspolitiet, og dit arbejdssted bliver Koncernstyring med adresse på Polititorvet 14, 1780 Kbh. V.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe til sektionsleder Jacob William Toppevad Skov, tlf. 91 35 79 95. Du kan finde mere information om politiet generelt på www.politi.dk og politiet som arbejdsplads på www.jobipolitiet.dk

Når du søger en stilling i politiet opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV, bedes du uploade dit eksamensbevis. Vi foretrækker, at du oploader alle dokumenter i pdf-format.

Vi forventer at afholde 1. samtaler fredag den 7. juni og 2. samtaler torsdag 13. juni.

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge uanset køn, alder, race, religion eller etnisk baggrund.

Koncernstyring
Koncernstyrings cirka 300 medarbejdere løser centrale opgaver inden for økonomi, strategi, analyse, service og kommunikation for tilsammen at sikre sammenhængende økonomi- og virksomhedsstyring i hele politiet.
Ledelsesmæssigt har vi fokus på at udvikle alle ansatte, både professionelt og menneskeligt. Vi samarbejder på tværs af organisationen om at løfte kvaliteten og understøtte politiets kerneopgaver. Høje ambitioner og fælles mål om integritet og transparens er kernen i vort arbejde. Vores daglige sparring er en forudsætning for, at vi skaber gode løsninger, der fungerer i dag og er forberedt på i morgen.

Sikkerhedsbevidstheden i politiet er høj og ansvaret for politiets informationssikkerhed påhviler alle ansatte i politiet.
Rigspolitiet er politiets øverste myndighed og har det overordnede ansvar for Danmarks 12 politi-kredse, politiet i Grønland og politiet på Færøerne. Rigspolitiet sætter retningen og udarbejder overordnede strategier for hele politiet i tæt samarbejde med politikredsene.

Praktisk information
Oprettet:
16-05-2019
Udløber:
03-06-2019
Kviknummer:
LJA-73435201
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Kontor og administration,
Økonomi,
Jura og retsvæsen,
Offentlig administration
Beliggenhed