Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

EVA søger direktionsassistent (PA)

Danmarks Evalueringsinstitut

Storkøbenhavn
Oprettet:
23-04-2019
Udløber:
07-05-2019

Selvstændig og struktureret direktionsassistent (PA) 

Er du struktureret, selvstændig og god til at holde overblikket? Og har du mod på at løse både administrative og organisationsrettede opgaver med stor betydning for udviklingen af vores organisation? Så er du måske den direktionsassistent (PA), vi søger til ledelsessekretariatet på Danmarks Evalueringsinstitut (EVA).

PA-opgaver, mødeforberedelse og ledelseskommunikation
Som direktionsassistent består din overordnede funktion i at varetage sekretariatsbetjeningen af EVA’s direktør, ledelse, bestyrelse og repræsentantskab med primært fokus på den daglige understøttelse af EVA’s direktør. 


Du spiller en central rolle for EVA’s organisation og ledelse: En kerneopgave for dig er professionel betjening af EVA’s direktør, ligesom du er den kompetente drivkraft bag processerne i EVA’s ledelse, bestyrelse og repræsentantskab. Arbejdsopgaverne favner bredt og omfatter alle dele af understøttelsen af ledelsens indsats og organisationens overordnede udvikling. Det drejer sig bl.a. om:

 • Kalenderstyring, mødebookning og forberedelse af direktørens interne og eksterne møder
 • Forberedelse af ugentlige ledelsesmøder samt kvartalsvise bestyrelsesmøder og repræsentantskabsmøder
 • Håndtering af organisatoriske processer og understøttelse af den samlede ledelse
 • Udarbejdelse af præsentationer, breve, oplæg o.l. for direktøren
 • Kontakt med relevante ministerier og samarbejdspartnere
 • Administrative opgaver såsom journalisering, afregning og rejseadministration mv.

Da du er udførende på en række opgaver for både direktør og sekretariatschef, vil du have rig mulighed for at tænke med og sætte dit eget præg på opgaverne. Derfor er det vigtigt, at du formår at koble den daglige ledelsesbetjening med instituttets strategiske mål.

Samarbejdsevner og formidlingskompetencer
Du kan være nyuddannet eller have et par års erhvervserfaring. Vi forestiller os, at du har en (professions)bachelor- eller kandidatuddannelse inden for samfundsvidenskab eller offentlig administration. Vi lægger vægt på, at du har:

 • En selvstændig og struktureret arbejdsform
 • Evne til at tænke med på strategi
 • Servicegen og stærke samarbejdskompetencer
 • Gode skriftlige formidlingskompetencer
 • Lyst til at blive klogere på uddannelser og dagtilbud.

Stillingen er på 25-30 timer pr. uge efter nærmere aftale.

Sådan søger du
Lyder det som et job for dig, og matcher din profil ovenstående, så send os en ansøgning. Ansøgningsfristen er den 7. maj 2019 og tiltrædelse snarest muligt og senest 1. august 2019. Dine løn- og ansættelsesvilkår forhandles individuelt med udgangspunkt i gældende overenskomst. Du søger stillingen ved at uploade ansøgning, CV og relevante eksamenspapirer i HR Manager via vores hjemmeside www.eva.dk/job-hos-eva. Vi forventer at holde første runde ansættelsessamtaler den 16. maj 2019 og anden runde ansættelsessamtaler den 24. maj 2019.

Vil du vide mere
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sekretariatschef Rikke Skovgaard Andersen på 9356 4389. 

EVA er den ambitiøse arbejdsplads
EVA er en arbejdsplads, som har store ambitioner for den enkelte medarbejders faglighed, udvikling og karriere, men også for det sociale liv. EVA er en selvstændig statslig institution under Undervisningsministeriet. Vi holder til i Østbanegade 55, 2100 København Ø indtil ultimo 2020, hvor EVA flytter sammen med en række andre institutioner i et nyt uddannelses- og læringscenter i Holbæk – tæt på stationen.

Læs mere om EVA på www.eva.dk.

Danmarks Evalueringsinstitut opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Praktisk information
Oprettet:
23-04-2019
Udløber:
07-05-2019
Kviknummer:
LJA-72748671
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområder:
Kontor og administration,
Økonomi,
Jura og retsvæsen,
Offentlig administration
Beliggenhed
Lignende job
Administration + Efter- og videreuddannelser
Storkøbenhavn
Administration + Efter- og videreuddannelser
Storkøbenhavn
Administration + Efter- og videreuddannelser
Storkøbenhavn
Administration + Efter- og videreuddannelser
Storkøbenhavn