Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren jurist til udbud og kontraktstyring i stor it-organisation

Skatteforvaltningen, KBH, Østbanegade

Storkøbenhavn
Oprettet:
13-05-2019
Udløber:
28-05-2019

Vil du arbejde med nogle af de største it-udviklingsprojekter og –programmer i Danmark? Brænder du for at have ansvar for udbud og kontrakter og tæt kontakt med forretningen? Så er du måske vores nye kollega.

Danmark har et af verdens mest avancerede skattesystemer. Men det er blevet til over mange år og trænger til fornyelse. I Udviklings- og Forenklingsstyrelsen står vi overfor en af de mest komplicerede it-opgaver i Danmark og en væsentlig forudsætning for dette arbejde er, at det understøttes af en kvalificeret udbuds- og kontraktstyringsfunktion, som sikrer udbud og kontraktstyring af højeste kvalitet.

Skab en karriere med mening
Vi er en organisation i rivende udvikling og vores opgaver har stort politisk fokus, hvilket stiller enormt store krav til vores ellers komplekse arbejde. Vi er en ny organisation med plads til de ambitiøse, og her får du ansvar og indflydelse hurtigt og har alle muligheder for at skabe et interessant og meningsfuldt arbejdsliv.

Du bliver en del af IT-Jura og leverandørstyring-teamet, som består af specialiserede og dedikerede udbudsjurister og contract managers, alle ansvarlige for it-udbud ifm. nyanskaffelser og udviklingsprojekter. Tilsammen kontraktstyrer vi organisationens største og mest forretningskritiske it-kontrakter, hvilket kræver et tæt samarbejde med resten af organisationen.

Du bliver ansvarlig for kontraktstyringen af en eller flere af Skatteforvaltningens store og forretningskritiske it-systemer og vil være med til at udbyde og kontraktstyre nogle af de største it-kontrakter i Danmark. Du får et selvstændigt ansvar for gennemførelse af udbud, udarbejdelse af kontrakter, gennemgang af licenser, leverandørstyring, kommunikation med leverandører mv. Tilsvarende kommer du til at hjælpe med at styre kontrakter og bl.a. sikre leverandørernes overholdelse af aftaler mv.

Er du den vi søger?
Som person er du ambitiøs og fleksibel, du udviser engagement og har en positiv indstilling. Du har gode skriftlige og mundtlige kommunikationsevner samt gode samarbejdsevner på tværs af enheder og faggrupper. For at få succes i stillingen er det vigtigt, at du har:

  • stærke juridiske kompetencer og uddannet fx cand.jur., cand.merc.jur. eller lignende
  • erfaring fra en lignende stilling. Det er en fordel, hvis du tidligere har udbudt it-udviklingsopgaver
  • kendskab til generel forvaltnings- og it-ret.

Ansøgning og ansættelsesvilkår
Ansøgning med CV og eksamenspapirer bedes sendt via nedenstående link senest den 28. maj 2019. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Karen Brünnich Knudsen på tlf. 72 37 12 03 eller på mail karen.knudsen@ufst.dk. Vi holder samtaler løbende.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Ansættelsesområdet er skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Der kan blive gennemført test som led i ansættelsesproceduren, og der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Dit arbejdssted vil indtil videre være Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på Østbanegade 123, 2100 København Ø.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
’I samarbejde med Skatteministeriets øvrige styrelser udvikler vi en fremtidsparat og sikker digital forvaltning’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen har til opgave at forenkle og udvikle it-løsninger og forretningsprocesser. Samtidig har styrelsen ansvar for at sikre stabil drift og vedligeholdelse af skatteforvaltningens eksisterende it-systemer. Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på www.ufst.dk

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Praktisk information
Oprettet:
13-05-2019
Udløber:
28-05-2019
Kviknummer:
LJA-73327320
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Jura og retsvæsen
Beliggenhed