Menu
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren jurist til Miljø- og Fødevareministeriet med fokus på miljøret

Miljø- og Fødevareministeriet, Departementet

Storkøbenhavn
Oprettet:
09-01-2019
Udløber:
20-01-2019

Kan du lide at arbejde med komplekse nationale og internationale regler? Vil du være med til at fremme cirkulær økonomi og sikre den bedst mulige håndtering af vores affald? Kunne du tænke dig et arbejde i et stærkt fagligt miljø tæt på de politiske beslutningsprocesser? Så har vi stillingen til dig.

Vi søger en fagligt stærk og erfaren jurist til teamet for cirkulær økonomi i kontoret for Ressourcer og Forsyning, hvor du vil indgå i vores arbejde med at fremme bedre genanvendelse, smartere forbrug, bæredygtigt design, samt at håndtere jordforurening og sikre rent drikkevand.

Vores forventninger til dig
Vi forventer, at du kan sætte hak ved:

 • Stærke juridiske kompetencer.
  Du har erfaring med udarbejdelse af love og bekendtgørelser samt implementering af direktiver. Du er uddannet cand.jur og har et godt kendskab til miljøretten og evt. affaldslovgivningen vil også være en stor fordel
 • God til at styre processer.
  Du er velstruktureret, bevarer overblikket og har godt styr på dine opgaver og processer
 • Stærke samarbejdsevner.
  Du er opsøgende og god til at inddrage og samarbejde med kollegaer, styrelser, ministerier og organisationer. Og du synes det er spændende at samarbejde med andre fagligheder for at finde politiske løsninger
 • God formidler.
  Du er god til at formidle komplekse juridiske problemstillinger og løsningsmodeller. Og da dit arbejde både vil omfatte national og international miljøret, skal du kunne arbejde på både dansk og engelsk

Hvad kommer du især til at arbejde med?
Du bliver en del af et kontor med 10 jurister og bliver én af to jurister i det tværgående team, der arbejder med cirkulær økonomi. Du vil komme til at arbejde med en bred vifte af miljøretlige problemstillinger. I den første tid vil din hovedopgave være at have det tværgående juridiske blik på implementering af seks nye komplekse direktiver, der fungerer som hjørnestenen i EU’s omstilling til en mere cirkulær økonomi. Typiske arbejdsopgaver vil være udarbejdelse af lovforslag og bekendtgørelser, men du vil også komme til at lave juridiske udredninger samt betjening af minister og Folketing.

Dit arbejde bliver udfordrende og udviklende med fokus på juridisk bistand og analyser, der skaber merværdi og løsninger. Din arbejdsdag kan være omskiftelig i opgave og karakter.

Løn og Ansættelsesvilkår
Din ansættelse er afhængig af kvalifikationer som fuldmægtig eller specialkonsulent. Ansættelsen sker efter gældende overenskomst mellem AC og Finansministeriet. Der vil afhængig af kvalifikationer være mulighed for at forhandle kvalifikationstillæg.

Ansættelsesområdet er Miljø- og Fødevareministeriet med tilhørende institutioner, og tjenestestedet er indtil videre departementet.

Du ansættes pr. 1. marts 2019.

Yderligere oplysninger
Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til teamleder Tobias Beck på tlf. 9133 4703 eller kontorchef Camilla Bjerre Søndergaard på tlf. 2220 1733.

Sådan søger du stillingen
Du søger stillingen online ved at sende din ansøgning, CV, eksamensbevis fra bachelor- og kandidatuddannelse m.m. senest søndag den 20. januar 2019.

Miljø- og Fødevareministeriet betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge.

 

Praktisk information
Oprettet:
09-01-2019
Udløber:
20-01-2019
Kviknummer:
LJA-69467163
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområder:
Jura og retsvæsen
Beliggenhed